Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi achizitie W204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfaturi achizitie W204

    Buna seara tuturor.
    Ma intreseaza sa achizitionez un C200-136 cp.,cutie 7G din 2012.Masina are 140.000 km cu service doar reprezentanta Mercedes in Romania.
    Intrebarea este ce probleme majore au fost intalnite la acest tip motor,sfaturi etc.
    Multumesc!

  • #2
    Eu am acest model si l am luat pe la 250 000 km si acum am 320 000 km fara nicio problema(mai putin senzor dpf 450 ron).La distributie mai au probleme ,cand se aude zgomot trebuie schimbata daca nu a fost(eu sunt cu ea din fabrica dar au fost cazuri cand a trebuie schimbata pana in 200 000km).In rest foarte bune ,consum mic si isi face treaba la depasiri.

    Comment


    • #3
      O zi bună, Mihai!
      Respect opinia lui steradulescu, cred ceea ce spune. Neajunsurile apar din cauza faptului că tu vrei să cumperi același model de automobil produs de Daimler sub denumirea de Mercedes-Benz, dar nu aceeași mașină, dacă înțelegi nuanța. Mașina este, în enunțul meu, lucrul personal sub incidența unor factori care duc la pierderea consecvenței. Adică, aceleași două mașini, părăsind simultan fabrica, se pot comporta total diferit.
      Când a venit vremea să mă gândesc măcar la un W204, aceleași lucruri le-am auzit și eu. Nimeni nu a avut probleme cu mașina. Cu nicio mașină. Ceea ce reprezintă o problemă pentru mine, nu este strict o problemă și pentru o altă persoană. Sau, în cazuri anume, acele probleme nu au existat, se poate.
      Eu îți mărturisesc din experiență că, în ceea ce privește modelul W204 Mopf., trebuie să fii atent la:
      1. termostat;
      2. pompa de apa;
      3. tampoane motor și cutie;
      4. distribuție;
      5. injectoare (dacă este vorba de C220, C250, deși nu este cazul aici);
      6. întreținere cutie de viteze automată (lubrifiant, pompă auxliara);
      7. există ceva afurisit în spatele motorului ce poate lăsa motorul fără ungere (informație vagă, știu, nu am avut curajul să citesc mai mult);
      8.*costuri de întreținere specifice Mercedes-Benz;
      Aș mai putea adăuga, însă sunt cazuri nu atât de întâlnite (diverse rechemări în service pentru probleme ce țin de Airbag și de sistemul de blocare al volanului, dacă nu greșesc, și altele). În privința punctelor 1,2 și 3, afirm că dacă nu s-au stricat cel puțin o dată, nu ți-ai cumpărat W204.
      Personal, problemele pe care al meu W204 mi le-a creat după ce a parcurs doar 53.000km, le număr pe degetele de la două mâini. Spre rușinea ei, kilometrii sunt reali. Era mai puțin rușinos să fi avut atâtea probleme (nu toate cele de sus enumerate) dacă avea kilometrii resetați.
      Conchid prin a spune că W204 nu este o mașină rea. Faptul că eu nu am lovit bine ținta nu o face o mașină general valabil rea. Este cazul meu.
      Am scris mai mult întrucât vreau ca și această opinie să poată fi citită de cei ce vor un W204 sau un Mercedes, în general.
      În cazul oricărui om, mașina cere o acțiune financiară considerabilă, și, în consecință, informarea trebuie să fie temeinică.
      Toate cele bune!

      Comment


      • #4
        Multumesc frumos pentru sfaturi si pareri.De asemenea si pentru timpul dedicat acestei postari.
        O sa reflectez si revin cu decizia!
        O zi faina tuturor!

        Comment


        • #5
          Salutare,
          Si eu sunt mai nou pe acest forum, nu stiu daca ti-ai luat deja sau nu Mercedesul dorit, la fel ca si tine, am cautat mult pe net ce probleme ar fii si tot asa ... in fine, pana la urma toate masinile , indiferent de marca sau model, au cate o problema... si e vorba aia romaneasca "daca stai sa numeri foile dintr-o placinta nu o mai mananci" ...

          Dupa ce am aflat aproape toate problemele pe care le-ar putea avea masinile astea ... a fost deciziv cand am condus una, ceea ce imi doream, un C-class W204, si ce pot sa-ti spun eu dupa ce am cumparat una cu motor 651.211 este:

          1. Pozitia de condus, ok, am mers cu foarte multe masini pana acum, unele foarte puternice si de lux
          2. 651.211 este cam zgomotos pentru preferintele mele, dar varianta de 170 de cai merita discomfortul
          3. Orice masina, indiferent de marca sau model are valoare dupa modul in care a fost intretinuta, daca e second bineinteles, proprietarul dinaintea ta daca a avut grija de ea si a facut reviziile la timp, a schimbat ce era nevoie ... nu trebuie sa-ti faci griji
          4. Este mult mai bine sa cumperi masina asistat de cineva care se pricepe la modelul respectiv, ce poate aparea dupa ... aia e ... o masina second dupa parerea mea se cumpara pt maxim 3 ani, dupa se schimba

          Cam asta e, sper ca ti-am fost de ajutor.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF