Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie C250 cdi (W204 facelift)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfat achizitie C250 cdi (W204 facelift)

    Buna ziua,

    Cochetez cu gandul de a-mi achizitiona un C Klasse (W204 facelift) in stare cat mai buna de functionare, cu km reali si sub 150.000, istoric la zi si de preferat sa fie modelul de 204 cai. Stiu ca o masina buna nu o sa se vanda la un pret de nimic, din cauza asta sunt dispus sa platesc un pret mai mare, daca o sa fiu multumit.

    In alta ordine de idei, am gasit urmatorul anunt:



    Ce parere aveti despre masina? Este destul de dotata, zic eu. Singura cheste care ii lipseste este trapa si as cam fi vrut trapa, dar aia e...

    Am citit cate ceva despre motorul OM561 (mai am inca destule pagini de citit despre distributie) si am gasit ca ar fii destul de fiabil, daca a fost intretinut corect. Ce am vazut este ceva legat de flapsurile swirl parca si ceva pe la injectoare care au fost schimbate de Mercedes...in rest...tampoane la cutie + motor (la 4MATIC ar fii mai problematic de schimbat?) si chestiile uzuale de consumabile. Plus distributia, despre care inca ma mai documentez

    Oricum i-am cerut omului VIN-ul masinii pt decodare si ceva mai multe poze ca sa imi fac o idee.

    Va multumesc
    Mercedes-Benz C - Primul proprietar, Negru, Diesel, 204 CP, 2 200 cm3. ABS, Airbag-uri frontale, ABS, Airbag-uri laterale fata, ABS, Airbag-uri frontale, ABS,

  • #2
    Salut.
    Frumoasa masina si motorul este unul f dorit, puternic, fiabil, economic.
    Eu zic sa verifici pe site-ul de mai jos vin-ul, sa te asiguri ca nu a avut daune...si eu am cumparat un c 220 cdi 2011 acum 1 luna si acest site m-a ajutat sa nu imi iau numeroase tepe.
    https://ro.vin-info.com/.
    Referitor la trapa, a fost si la mine un must have dar am renuntat in favoarea unei masini mai bine intretinuta si cu optiunile cu adevarat importante pentru mine.
    Plus ca eu nu prea vad utilitatea trapei...pt mine era mai mult o bifa in plus pe lista cu optiuni ...daca ai copii recomand plafonul panoramic cu trapa, nu stiu cum se numeste la Mercedes.
    Despre distributie nu prea am citit pe forum, insa la km pe care ii are masina, eu zic ca vei sta linistit, cel putin pana pe la 150.000 km.
    A mea are 180.000 km si stateam si eu stresat daca sa schimb distributia sau tampoanele motor si cutie insa nu dau semne de uzura.
    Totusi mi se pare ca trepideaza cam tare motorul la pornire si oprire, se misca toata masina, dar eu vin de pe o benzinara si e posibil sa am alte perceptii pana ma obisnuiesc iar cu diesel-ul.
    Mult succes.

    Comment


    • #3
      Multumesc de recomandari.
      Treaba cu trapa e mai mult un moft de al meu, nu e un must have.
      O sa folosesc site-ul sugerat de tine ca sa verific VIN-ul...inca astept sa il primesc...
      Si eu vin de pe o benzinara si ar fii primul meu diesel, dar cred ca o sa ma obisnuiesc

      Comment


      • #4
        Revin

        Am primit poza cu talonul si am facut o verificare pe autodna si pe vin-info. Nici un raport nu are inregistrate intrari de daune, iar dotariile sunt chiar mai mult decat ceea ce imi doream (inafara de trapa ) ). Si la km autodna zice ca sunt pe acolo (daca te poti baza pe ei)...mi-a placut ca omul a parut cinstit la telefon si cumsecade, a spus ca putem merge ca orice reprezentanta pentru verificare, ca masina nu are nici o problema, ca are carte service etc. Acuma nu stiu unde sa merg, unde e mai bine...la Sibiu sau la Brasov...masina se afla la Sambata de Sus, intre Sibiu si Brasov (eu sunt din Sibiu).

        Atasez si raportul de la dna, sper sa fie voie. Ce parere aveti?

        Raportul_autoDNA_WDD2040821A934812.pdf

        Comment


        • #5
          Arata bine masina.
          Eu zic ca merita banii.
          Du-o la ce reprezentanta crezi de cuviinta, nu cred ca ar conta.
          Important este sa se uite aia la uleiul de la motor si de la cutie, sa arate bine, fara depuneri sau mizerie, sa aiba intervalele de service in regula, cutia sa nu faca zgomote ciudate si sa nu smuceasca, eventual sa vezi si dpf-ul ce durata de viata mai are si eventual sa te uiti la geamuri, sa aiba toate acelasi an de fabricatie, sa nu fi fost lovita usor, eventual sa te uiti si la radiator cum arata ca sa fi sigur ca sunt km reali...dar daca are istoric reprezentanta si nu e nimic dubios, ar trebui sa fie in regula.
          Oricum, pretul pare unul ca pentru o masina buna.
          Succes.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF