Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce parere aveti despre acest Mercedes C240 Elegance din 1998?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by doktor4carz View Post

...si poate un SL W107 ? Decapotabil ?
    Un R107 merge si el...dar in 1989 erau doar non-euro...deci un motiv in plus sa ma taxeze excesiv guvernul Romaniei.

Comment

Originally posted by ronet View Post
      off topic am un c200 Kompressor 2001 cutie automata 90% din km ii fac in Bucuresti, sa te astepti la un consum de cel putin 13 % daca nu si mai mult, eu am o medie de 15-16 %.
      Originally posted by Diesel View Post
      Citind cele scrise in acest topic se pot creiona o serie de concluzii:

-W202 nu e masina care sa atraga te miri ce pasiuni
      -Masina in discutie e totusi bine dotata si intretinuta
      -Problema masinii este pretul. Exemplul cu W140 a ilustrat acest fapt, la fel si cel al W210-lui E 300 TD (fost) al Arhitectului. Dar la banii astia poti gasi W210 benzinar in mintzile lui si din 2001. Toate sunt alte masini, peste un W202, fie el C240.

Sa nu uitam ca masina are totusi 10 ani.

In materie de MB-uri, singurele modele de peste 10 ani pe care as da banii ar fi W124 sau R129. Bineinteles din motivatii pur subiective si personale.
      Consumul ma uimeste. In asa hal de mult sa consume? Balena pe care o am consuma in oras 12-13 si la drum intins pana in 10 (cu 160 km/h) ... si asta mic (care respira greu).... Uitati poze cu consum la balena ,,afara,,... A innebunit maimuta? Ma mananca palmele sa o iau. La pret a spus ca mai umbla, dar consumul... Poate sa fie mai mic decat cel preconizat de voi? La un mers normal si civilizat? Adica in jur de 10 - 11 oras si 7 afara? (asa spune nenea cu masina).

.
      Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Intreaba posesorii de w202 cu motoarele mici,1.8 sau 2.0 cit le da in carte consumul in oras,dupa care faci dumneata un ratzionament catre 2.4-v6

Comment

13 % ia un C 180 la mine in oras, la Vaslui, unde apuci sa mai bagi si a 4-a.
          Nu ma bag la C 240, ca dupa aia zice lumea ca vorbesc aiurea, dar poti sa faci calculul cat ar putea sa ia.

Comment

Originally posted by arhitect View Post
            Consumul ma uimeste. In asa hal de mult sa consume? Balena pe care o am consuma in oras 12-13 si la drum intins pana in 10 (cu 160 km/h) ... si asta mic (care respira greu).... Uitati poze cu consum la balena ,,afara,,... A innebunit maimuta? Ma mananca palmele sa o iau. La pret a spus ca mai umbla, dar consumul... Poate sa fie mai mic decat cel preconizat de voi? La un mers normal si civilizat? Adica in jur de 10 - 11 oras si 7 afara? (asa spune nenea cu masina).
            .
            Uite ce zice cartea de consum la W202_C240, la adevar mai pune de la tine in plus un 20%.

Mercedes Benz C-Class (W202) 240
            (1997 - 2000)

Engine : V 6
            Engine Code : 112.915
            Fuel : Petrol
            Fuel System : MPI - Bosch Motronic ME2.8
            Engine Alignment : Longitudinal
            Drive : RWD
            Displacement : 2398 cm3
            Bore x Stroke : 83.2 x 73.5 mm
            Type : 18 Valves
            Aspiration : N/A
            Compression Ratio : 10.0
            Output : 170 cv (125 kW) @ 5900 rpm
            Torque : 225 Nm (165 lb.ft) @ 3000 rpm
            Gearbox : 5 speed Manual
            Wheelbase : 269.0 cm
            Length : 452.0 cm
            Width : 172.0 cm
            Height : 142.0 cm
            Front Brakes : Vented Discs (273 mm)
            Rear Brakes : Discs (279 mm)
            Front Tyres : 195/65 R15
            Rear Tyres : 195/65 R15
            Kerb Weight : 1320 kg
            Weight/Output Ratio : 7.76 kg/cv
            Front Suspension : Independent. double wishbones. coil spring anti-roll bar
            Rear Suspension : Independent. multilink. coil spring. anti-roll bar
            Top Speed : 218 km/h (135 Mph)
            0 to 100 km/h : 9.3 s
            Fuel Consumption* : 7.5L / -L / 14.3L / 10.0L (23 mpg)
            * (90km/h / 120km/h / City / Combined)

Range : 620 km
            Fuel Tank : 62 L
            Trunk : 430 L
            CO2 emissions : 239 g/Km
            Last edited by orca; 10-21-2008, 00:56 AM.
            .. ________ ..
            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
            (Oo\==/oO)
            ..U...............U.
            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Fara suparare dar si daca ar face cartofi prajiti si curat in casa , tot nu face bani aia.
              Eu vad situatia in felu urmator:

Plusuri:
              - dotari, implicit confort
              - aspect , pentru ochiu meu daltonist pare chiar OK
              - piese relativ eftine ( ex. o rotula fata face intre 60 si 130 ron , aripa aprox 100 ron, dar cred ca distributia face gaura mai mare in buget decat acidu sulfuric)
              -and its a Benz
              Minusuri:
              - impozit......
              - ii super "fain" sa ai tot felu de gadgete prin masina, dar si cand incep alea sa se defecteze sa ai caramida de bani pregatita( avand in vedere ca masina are 10 ani.....)
              - km multi, pentru o masina pe care se cere 8700 euroi ( mult domle mult.. dincolo era mai eftin)
              - nu ii masina de orash, o fi el ce classssss ca dimensiuni ok dar ca si consum categoric NU
              My 2 cents masina face max 5500 de coco.
              edit: daca conteaza valoarea de nou din schwacke este de 31849 coco
              offtopic
              I: De cati barbati ii nevoie pentru a schimba un bec?
              R: Nici unu , proasta poate gati si pe intuneric
              /offtopic

ltrz
              Last edited by motanualb; 10-29-2008, 13:26 PM.

Comment

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...g=&tabNumber=1

La acelasi pret gasiti masina de mai sus,e diferenta de la cer la pamanat, nu consuma 15% ci 10-11% in oras, si are motorul cu 300 cmc mai mare.
                Eu am avut asa ceva, dar nu cu optionalele pe care le are asta, si sincer m-am indragostiti de motor, daca avea si dotarile ca cea pe care v-am aratat-o cred ca inca o tineam mult si bine...
                Oricum pt. cine prinde masina aia la pretul ala , jos palaria...

Ps: am uitat ca pe langa cei 8500 de euro mai aveti si taxa de inmatriculare de 2400 de euro, oricum eu zic ca merita banii...
                Last edited by flavius89; 10-29-2008, 18:35 PM.
                MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF