Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfat achizitie MB (C Class) pt nevasta din dotare.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie MB (C Class) pt nevasta din dotare.

Simata doamna s-a hotarat sa conduca desi permisul este de mai multi ani. Am incercat mai multe masini, inclusiv varinate hibride si automate. Cu inima stransa, pana la urma i-am dat sa conduca si masina pe care o folosesc frecvent in oras (MB c180/w202).

Ciudat (parea ca vrea automata si mica) dar se simte mai confortabil in C.
    As vrea cateva sfaturi de la femei (dc exista) sau barbati ale caror neveste conduc C-uri. Recomandati? Cum se descurca? Care dintre variante credti ca este mai ok?

Ideea este ca o sa fie o masina de transport zilnic, mers la munca si dus copii la scoala. Nu ma incanta ideea unei masini mici, de oras, privita prin prisma consumului redus. Vreau ceva cu care sa poata merge si eu sa imi vad linistit de treaba.
    Din experienta de 9 ani pe Mercedes am ajuns la concluzia (persoanala) ca C-ul pana in 2000 este o varianta f buna. Costuri mici cu intretinerea, masini solide, consum pana la 10 in Bucuresti si o masina sigura pe strada.

Dar orice sugestie obiectiva e f binevenita! Inclusiv alte recomandari.

Multumesc!

Eu tot pentru sotie(folosinta 90% urban)am ales benzinar automat.Am cautat ceva si m-am tot uitat la masini mici de oras dar am renuntat (nu ma simteam confortabil in ele) si am luat ceva premium.

Comment

posesor de w203 c220 2006 si merge si doamna cu el foarte bine.
      chiar ma gandesc sa imi iau eu un GLK 250 cdi si w203 sa ramana al sotiei . este foarte incantata de el si sincer la ce protectie ofera stau si eu linistit acasa.
      merge de 2 ani cu el si nu am avut evenimente.
      Drumuri bune!

Comment

Recomand W203 200/220 CDI manual 6 trepte.
        Coadă

Comment

Cu dracu sa recomanzi manuala pentru oras!

Comment

Cu tracțiunea spate la iarna ,s-ar putea să aibă o surpriză !

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF