Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

sfat achizitie mercedes W205 - need help

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sfat achizitie mercedes W205 - need help

salutare

dupa lungi cautari , de C - E - si chiar alte masini , dupa simple cautari pe motoarele de cautare am gasit informatii / poze / anunturi vechi care atesta ca vanzatorii au umblat la numarul de km . sunt in cautarea unei masini second-hand , cu toate ca in momentul de fata sunt descurajat total .

ultima pe care am "studiat-o" , este mercedesul C din link-ul urmator : http://autovit.ro/anunt/mercedes-ben...tml#bc0d20d03c

m-am straduit sa aflu mai multe informatii despre masina si "intamplator" am gasit niste poze cu aceeasi masina , facute probabil in 2014-10-14 ..si am constatat cu stupoare ca masina nu mai are volanul original (IN ANUNT SE SPECIFICA CLAR CACI ARE PACHET INTERIOR AMG ... ha ha ha ) iar sigla de pe spate , cea cu C180 a disparut si ea .

va rog ajutati-ma sa iau o decizie corecta in legatura cu masina asta .

de ce ar schimba proprietarul volanul ??
    unde este sigla cu C180 ??

am gasit si alte anunturi ale acestuia pe google dupa ce am facut search dupa numarul de telefon . inclin sa cred ca acesta se ocupa cu masini .

poate un coleg din Brasov ma ajuta cu mai multe informatii , poate cunoaste masina ...

numarul de km este corect ? acestia sunt reali ?
    am din ce in ce mai multe dubii ...

am sa atasez mai jos doua poze in care se vede clar ca masina a venit cu alt volan din fabrica si ca avea sigla cu C180 .

multumesc in avans pentru orice sfat / idee !

toate cele bune !
    Attached Files

Primul sfat: citeste regulile de postare ale casei!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

E de ceva timp la vanzare masina ,acum 2 luni parca era 28500,ca m-am uitat si eu la ea.

Comment

Emblema cu 180 nu prea avantajeaza la vanzare..., multi samsari o scot.
        In schimb volanul actual chiar e tare si mai degraba e un avantaj. Un astfel de volan e foarte scump.

Ca la orice model actual, muzica, farurile si pachetul AMG fac diferenta!

Asta pare a avea doar un Radio 20 ( modelul nou cu capabilitate Navi- insa nu este Comand), farurile sunt Dynamic LED (cele mai scumpe din serie) iar AMG are decat volanul care dupa cum bine ai sesizat este montat ulterior iar faza cu Agility nu cred se refera la suspensie.
        Motorul ( cel mai nou benzinar de 1.6litri), cutia si restul sunt destul de OK

Cod de identificareWDD2050401F018892 1
        Denumire comercialăC 180
        Cod de comandă0 4 229 74218
        Cod de producție0019172
        Dată de livrare03.04.2014
        Cod vopsea
        149U POLAR WHITE
        Echipare interioară
        301A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
        Altele
        Încălzitor 0-22954744
        Referință producție/comandă N
        Dată omologare UE 20140220
        Cod omologare UE e1*2001/116*0431*31
        Cod DOTARE SPECIALĂ
        02B OPERATORS MANUAL AND SERVICE BOOKLET GERMAN
        149U POLAR WHITE
        229L GERMANY
        235 ACTIVE PARK ASSIST
        249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
        255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
        258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
        270 GPS ANTENNA
        287 THROUGH-LOADING FEATURE
        294 KNEE AIRBAG
        2U6 SHORTENED COOLING MODULE
        2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
        300A FABRIC
        301A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
        332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
        345 RAIN SENSOR
        355 PREINSTALLATION FOR NAVIGATION RETROFITTING
        357 SD CARD NAVIGATION
        38P START PACKAGE
        3U1 EUROPE/CIS COUNTRIES/MONGOLIA HEAD UNIT
        414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
        427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
        440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
        475 TIRE PRESSURE MONITOR (TPM) HIGH LINE/MID LINE
        500 OUTSIDE REAR VIEW MIRROR LH AND RH FOLDING
        518 UNIVERSAL COMMUNICATIONS INTERFACE (UCI)
        522 AUDIO 20 RADIO NAVIGATION CAPABLE NTG5
        580 AIR CONDITIONER
        58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
        5P6 CONTROL CODE MARKETING
        628 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH PLUS (IHC+)
        642 DYNAMIC LED HEADLAMPS, RIGHT-HAND TRAFFIC
        677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
        6P5 CONTROL CODE MARKETING
        739 TRIM PIECES - ALUMINUM
        805 YOM 14/1
        818 CD SINGLE DRIVE
        873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
        875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
        876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
        877 AMBIENCE ILLUMINATION
        89P PREISSTEUERCODE VERTRIEB
        916 FUEL TANK WITH GREAT CAPACITY - VOLUME 1
        927 EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
        969 COC PAPER EURO6 TECH. W/ REGISTRATION CERT. PART 2
        973 MARKED AS OWNER-DRIVER RENTAL CAR
        A14 CAMTRONIC
        B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
        B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
        B51 TIREFIT
        B59 TRANSMISSION MODE SELECTOR LEVER (AGILITY SELECT)
        F205 MODEL SERIES 205
        FW LIMOUSINE
        GA AUTOMATIC TRANSMISSION
        HA REAR AXLE
        K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
        K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
        L LEFT-HAND STEERING
        M16 DISPLACEMENT 1.6 LITER
        M274 4-CYLINDER GASOLINE ENGINE M274
        NB1 CONTROL CODE BREMEN PLANT
        P14 AVANTGARDE PACKAGE INTERIOR
        P15 AVANTGARDE PACKAGE EXTERIOR
        P49 MIRRORS PACKAGE
        P65 ERGONOMICS PACKAGE
        R01 SUMMER TIRES
        R48 17" LIGHT ALLOY WHEEL 5 DBL-SPOKE DESIGN ALL-ROUND
        U01 REAR BELT STATUS INDICATION
        U22 LUMBAR SUPPORT ADJUSTMENT
        U25 ILLUMINATED DOOR SILL
        U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
        V56 SPEED + LOAD INDEX 94W
        VL FRONT AXLE HALF, LEFT
        VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
        Last edited by cl600; 08-09-2015, 08:47 AM.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF