Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Declaratie vamala de export ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Declaratie vamala de export ?

Am vazut undeva pe forum intr-o lista de acte necesare pentru inmatriculare masini import aceasta declaratie.
    Despre ce este vorba si daca este obligatorie le inmatriculare sau la taxa de mediu?

Mentzionez ca am facut dejaRAR-ul si nu a fost nevoie de ea.

Este grav daca nu o am ?; mai pot lua aceasta declaratie de la vama daca masina a intrat in tara in August?
    W203 - 2001

Nu ai nevoie de nici o declaraţie....

Originally posted by nickbal View Post
    Am vazut undeva pe forum intr-o lista de acte necesare pentru inmatriculare masini import aceasta declaratie.
    Despre ce este vorba si daca este obligatorie le inmatriculare sau la taxa de mediu?

Mentzionez ca am facut dejaRAR-ul si nu a fost nevoie de ea.

Este grav daca nu o am ?; mai pot lua aceasta declaratie de la vama daca masina a intrat in tara in August?
    Prima oara trebuie sa mergi la administraţia financiară pentru a achita taxa.Acolo ai nevoie de cartea de identitate ( atenţie începând cu Euro 3 să ai trecută emisia de CO2 ) , şi brieful maşinii tradus de un traducător autorizat dar nelegalizat.
    Apoi mergi cu fişa de înmatriculare la primărie pentru a plăti impozitul , şi contractul de vânzare cumpărare ( kaufvertrag) tradus şi de data aceasta şi legalizat de către un notar public.
    Faci R.C.A. , plăteşti ceva chitanţe , nu mai ştiu exact unde , şi poţi merge la serviciul înmatriculări.

Comment

Declaratia vamala de import/export este un document prin care se executa vamuirea unui bun intrat in tara (sau iesit - dupa caz).

Pentru ca masinile aduse din UE si tarile partenere nu mai sunt taxate vamal, aceasta declaratie nu se emite. Lista cu pricina e cu titlu general la fel cum este si declaratia asta. In cazuri particulare (suntem in UE), nu se aplica.
      Unless I'm very much mistaken...

Comment

Multzumesc mult de tot.
        Ideea se desprindea dintr-o aplicare de pe forum asa ca am luat-o in serios din moment ce se presupune ca aplicam IN CUNOSTINTZA DE CAUZA.

Am sunat in stanga si in dreapta si se pare ca declaratia asta era valabila inainte, cand se platea vama.

Se poate inchide.

Multzumesc mult
        Last edited by nickbal; 10-08-2008, 16:45 PM.
        W203 - 2001

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF