Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfat achizitie Mercedes W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie Mercedes W203

Va salut !
    Ce parere aveti despre un Mercedes-Benz C Class W203 2148cm3, 85kW, 116cp, 6 trepte , climatronic functional , arata super bine exterior si interior , fara probleme , fara erori , pret 3500euro, an fabricatie 2002.
    Ce imi puteti spune despre acest motor de 116cp (rezistenta, distributie, consum, fiabilitate, cati litri de ulei trebuie la un schimb, preturi consumabile, filtre , placute, brate , bielete...turbo, injectoare etc.)?

Va multumesc !

P.S. Sunt nou pe site, sper sa ma intelegeti.
    Last edited by Joker93; 07-15-2015, 17:24 PM.
    Coadă

Cam putini caluti,mergi pe c220(nu c200).Verifica bine articulatiile ca astea se pot vedea usor la orice mecanic.Test injectoare e recomnadat.Pune poze cu masina sa vedem.

Comment

Un prieten a avut w203 cu 116 cp,cutie automata si break..Era dezamagit doar de consumul mare,7-8 la suta. Diesel!

Comment

Eu am avut c200 cdi automat(din 2003 cu 116 cp) si era praf masina la depasiri si consumul afara 5-6.2(asa o medie).

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF