Salut, dupa o dauna totala la fosta masina, m-am hotarat ca e timpul pt un C220 ( inca nu recuperez banii pana la toamna, si nu am foarte multi - pentru versiunea facelift, etc ). Am fost si am vazut unul la un pret decent - 10200, mergea cum trebuie, singurele minusuri - cauciucurile vara tocite peste limita uzura, iar in bord aparea mesajul "Airbag malfunction front left - right". Proprietarul spunea ca sunt de vina ceva contacte electrice iar mesajul odata aparut poate fi sters si reparat foarte ieftin. Gasind destul de greu modele care sa imi placa va intreb pe voi daca este posibila explicatia sa, deoarece nu am mai avut masina care sa imi apara vre-o eroare de orice tip in bord pana astazi. Intreb deoarece ma cam mananca sa o verific complet, si reprezinta si verificarea cost si timp care pot sa-l evit ( drum, etc ). Am atasat si o imagine si cu fosta
.
LE: C220'ul a fost cumparat initial din Romania, Bucuresti si e la al 2-lea proprietar, care-l are din 2012. Reviziile sunt facute o data pe an la Dealer MB, dar nu au mai fost facute din Martie 2014.

LE: C220'ul a fost cumparat initial din Romania, Bucuresti si e la al 2-lea proprietar, care-l are din 2012. Reviziile sunt facute o data pe an la Dealer MB, dar nu au mai fost facute din Martie 2014.
Comment