Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi achizitie C220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi achizitie C220

Salut si bine v-am gasit!
    De ceva vreme am inceput sa-mi caut un C220 facelift!
    Buget maxim: 17000 Euro
    Vreau numai versiunea c220 facelift din 2011-2012!

Am gasit masini din germania care imi plac mult si m-am gandit sa va cer si voua parerea despre ele! Asta va fi primul meu MD deci nu prea am experienta cu el asa cum aveti voi!

16.739 E

17.290 E insa cred ca-l voi scoate la 17000

Multumesc

Personal as alege 16.739. Il cobori sigur pana la 16.500. Si 17.290 il scoti la 17.000 daca sti sa negociezi, dar imi pare mai sigur celalalt vanzator.
    LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Am pe cineva care va merge cu mine, vorbește germanã, locuiește in germania si cândva se ocupa si el de masini.
      A reusit sa o scoata la 17000. Maine plec in Germania iar vineri dimineata o s-o vedem.

Vânzãtorul celei la 16800 a spus ca:
      We only sell to Commercial customers. Because it has more than 150.000 KM.

Aia de 17000 imi place ca are si Distronic Plus. Eu stau in Paris si cand destul de des in trafic aglomerat, deci o opțiune foarte utila!

O sã va țin la curent cum evolueazã lucrurile.

Comment

@calutzustudio: ce anume te face sa nu ai încredere in vânzãtorul celei de 17300?
        La ce anume ma sfãtuiești sa fiu atent cand voi fi acolo?

Mulțumesc

Comment

Pana la urma am luat alta masina, tot un c220, cu cutie automata!
          Am dat 16600 si a vinit cu urmatoarele dotari:

WDD2042021F841381
          Baumuster 204202
          Sales name C 220 CDI
          Order number 0 1 229 40893
          Delivery date 2011-12-22
          PAINT1 183U
          Interior color 721A
          Engine 651911 30 936204
          Variant A 651 010 69 07
          Front axle 2 ME5150B172A373
          Gearbox 722908 03 837864
          Class 1
          Infotable on engine A01007651 69
          Audio serial number ME5150B172A373

General data for model code 204202

052 AEJ 11/2
          064 STEUERCODE MAGNETVENTIL M651
          110 FUEL AMOUNT FOR COLLECTION BY CUSTOMER
          183U MAGNETITE BLACK - METALLIC FINISH
          1R6 COMPLETE WINTER WHEEL, L. ALLOY 7-SPOKE DESIGN 16"
          1U2 SNOW GRID
          202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
          229L GERMANY
          230 PARKING GUIDANCE
          240 LED DAYTIME RUNNING LIGHTS
          255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
          260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
          260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
          280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
          287 THROUGH-LOADING FEATURE
          294 KNEE AIRBAG
          297 ELECTRIC ROLLER SUN BLINDS IN REAR DOOR LH AND RH
          2U1 RADIATOR SHUTTER
          2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
          302B HEAD UNIT LANGUAGE - GERMAN
          30P COMPARTMENT PACKAGE
          310 DUAL CUP HOLDER
          332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
          345 RAIN SENSOR
          386 MOBILE PRE.-INSTALLATION (MTUS)
          3P2 DISCOUNT, QUANTITY DISCOUNT CUSTOMERS
          427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
          440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
          442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
          44R 17" LT ALLOY WHEEL 5 DOUBLE-SPOKE DES. ALL-ROUND
          474 DIESEL PARTICULATE FILTER
          477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
          4U4 RADIATOR GRILLE WITH CENTER STAR
          513 TRAFFIC SIGN RECOGNITION
          527 COMAND DVD APS WITH NAVIGATION
          580 AIR CONDITIONER
          584 ELECTRIC WINDOW REGULATOR
          58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
          600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
          608 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH (IHC)
          622 HEADLAMP WITH ILS, RIGHT-HAND TRAFFIC
          651 MOUNTED WINTER WHEELS
          677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
          720A LEATHER COMBINATION
          721A LEATHER COMBINATION - BLACK/ANTHRACITE
          739 TRIM PIECES - ALUMINUM
          81P COMAND WITH NAVIGATION UPDATE
          873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
          875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
          890 AUTOMATIC REAR-END DOOR
          909 ALTERNATOR MANAGEMENT
          916 FUEL TANK WITH INCREASED CONTENT
          928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
          932 TANK AT DRIVER/FRONT PASSENGER SEAT
          954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
          967 COC PAPER EURO 5 TECH. W. REGISTRAT .CERT. PART 2
          A20 DIRECT START
          A31 SOFTWARE (INDIVIDUAL)
          A35 SOFTWARE 1
          A62 FE TORQUE CONVERTER HOUSING 19
          A66 FE CONVERTER 19 MM
          A86 T VALVE BODY ASSEMBLY WITH VGS 3
          A89 REDUCED-FRICTION
          B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
          B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
          F204 MODEL SERIES 204
          FS COMBI - VEHICLE
          G908 TRANSMISSION CODE VERSION 08
          GA AUTOMATIC TRANSMISSION
          HA REAR AXLE
          J82 FULL-LOAD VENTILATION OM668
          K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
          K13 STEUERCODE FUER SERVICEINTERVALL 25000 KM
          L LEFT-HAND STEERING
          M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
          M651 R4-DIESEL ENGINE M651
          NB6 CONTROL CODE BREMEN PLANT
          P47 AUTOMATIC PACKAGE
          P70 INFOTAINMENT PACKAGE
          R01 SUMMER TIRES
          U01 REAR BELT STATUS INDICATION
          U12 FLOOR MATS - VELOUR
          U41 FUEL - WATER SEPARATOR AND LUBRICATION PACKAGE
          U72 DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
          V50 SPEED + LOAD INDEX 91W
          VL FRONT AXLE HALF, LEFT
          VR FRONT AXLE HALF, RIGHT

Comment

C200

Salut.as dori sa stiu opinile vostre pt ca vreau sa achizitionez un c200 si ma intereseaza opinii despre motor.pana acum am avut clasa e si clk din 2004 benzina cu motoare d 320 si 270.intrebarea mea e dak au ceva probleme la un moment dat,dat fiind faptul ca motorul e de 2000.anual fac in jur de 20.000km.si inca o intrebare as avea daca pot sa schimb volanul cu unul amg?
            Va las aici masina care vreau sa o achizitionez sa vad si parerike voastre.mersi!!!http://www.autohaus-uitz.at/fahrzeug...uchtwagen.html

Comment

Cand am cumparat masina de mai sus am primit pe langa acte si niste hartiii din care reiese ca masina a facut toate reviziile la mercedes! In mod normal cica ar fi fost 4 revizii si urmeaza s-o fac eu pe urmatoarea! Masina are 150000 km iar urmatoarea revizie cica trebuie facuta la 153000km!
              As vrea sa stiu daca exista cumva o metoda de a verifica istoricul reviziilor pe baza codului vin! Daca da, unde, ce si cum! Daca ma poate ajuta cineva de aici ii voi fi foarte recunoscator! Chiar si daca este un serviciu contra cost, tot as vrea sa fac aceasta verificare!

Multumesc

Comment

La orice dealer MB , din Ro sau din Europa.

Comment

Trebuie sa ma duc cu masina sau numai cu vin-ul? O sa va explic de ce este asa complicat : eu inca am vechea masina, locuiesc in Paris si inca nu am 2 ani de zile de cand am facut prima asigurare pe numele meu aici, in Franța. Din cauza ca nu au trecut inca 2 ani daca fac asigurarea la c220 acum o sa platesc cu aproximativ 400 euro mai mult. Pe 1 mai se fac 2 ani asa ca o sa astept pana atunci sa fac asigurarea si din cauza ca masina nu este asiguratã nu ma pot duce cu ea într-o reprezentanțã Mercedes.
                  Parca ma arde totusi curiozitate sa vad daca este totul ok cu verificãrile tehnice!
                  Mulțumesc

Comment

Salutare,

Doar cu VIN-ul.
                    Le poți zice că vrei să cumperi mașina și ai vrea să afli istoricul.

Dacă hârtiile-s facturi de reprezentanța, cu ștampilă și toate cele, eu zic că sunt adevărate.

De exemplu: Eu, la E220 am pierdut de ani buni cartea service... Dar am o tonă de facturi din reprezentanță! )
                    Last edited by Florin_WES; 03-24-2015, 10:45 AM.
                    Regulament general Club Mercedes.

Comment

Originally posted by EMP83 View Post
                      @calutzustudio: ce anume te face sa nu ai încredere in vânzãtorul celei de 17300?
                      La ce anume ma sfãtuiești sa fiu atent cand voi fi acolo?

Mulțumesc
                      Deja este prea tarziu ... sorry.
                      LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Salutare tuturor!

Ca sa nu mai deschid un topic pe aceeasi tema, am sa postez aici, in speranta ca EMP83 nu se va supara. Intentionez sa achizitionez un C220 insa nu pot merge in Germania. De aceasta masina ce parere aveti? http://leonard.autovit.ro/mercedes-b...C36229954.htmlMerita banii si la ce ar trebui sa fiu atent?
                        Multumesc !

Comment

Nu are xenon din fabrica , farurile par matuite ,datele tehnice sunt gresite , este un C200 ,136 cp , data primei inmatriculari 2009 , an de febricatie 2010 .
                          Verifica cu atentie km , stare vopsea .

Comment

Te sfatuiesc sa stai linistit cu acel dealer..., eu am batut drumul aiurea de la bucuresti intr o dupa amiaza pt un laguna 3 1.5 dci. La telefon mi a spus ceva, dar in realitate masina era praf, fusese lovita usor pe dreapta fata si reparata la un atelier no name, avea indicatorul cu airbag aprins, centura sofer blocata, iar in mers tremura si trepida ca o raba. Ulterior, dc tot am batut drumul, mi au recomandat un 407 2.0 hdi, care de asemenea avea martori luminosi in bord....explicatia tb facuta revizie, schimbat uleiul si filtrele...cand am plecat de acolo am realizat ca am supermasina (pe vremea aia un megane sedan luat de nou) in comparatie cu ciurucurile din parcul lor. Evita samsarii din constanta...

Comment

Multumesc Tuturor! Am fost ieri la Reprezentanta sa vad ceva buy-back-uri. Am un amic ce lucreaza acolo si mi-a recomandat masina rudei unui coleg, care a fost achizitionata de la ei si servisata tot la ei (un C220 din 2008). Astept s-o vad in week-end. Mi-a si spus ca in afara de un tampon motor ce trebuieste schimbat, nu ar mai trebui nimic. Astept week-end-ul s-o vad. pana atunci daca aveti ceva recomandari mi-ar prinde tare bine. Undeva la 11 k imi permit (cu greu ).
                              Inca odata multumesc si astept sugestii.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF