Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pareri c230k 2005 <

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pareri c230k 2005 <

Salutare tuturor in primul rand.
    Ma adresez posesorilor si cunoscatorilor de c230k si in general ai motoarelor de benz. Momentan posed un c180, 2001...ce sa mai zic...toata stima si respectul pentru brandul mercedes-benz.
    In viitorul apropiat as vrea sa o schimb pe un 230k;nu stiu....as vrea cateva pareri pe tema asta, putere comparativ cu c200k, puncte vulnerabile ale motorului fatza de cel aspirat(pt ca consumul e considerabil mai mic), cam astea m-ar interesa in principiu.
    Daca am omis eu ceva, accept orice sfat in domeniu.
    Ms anticipat si astept raspunsurile voastre.

chiar nu poa' sa-mi spuna nimeni ceva despre c230k???

Comment

Salut.Eu am un W203/200K.Pot sa spun ca sunt foarte multumit de performantele motorului.Acuma are 90.000 km si merge super.Consum real 7-8 afara 11 in oras.Oricand as opta pentru un 230 k.

Comment

Salut,
        am avut C200k si am in continuare tot C200k, e un compromis destul de bun intre confort si ceva sport ( cei 163 CP compresati chiar misca bine 1,5 T ),...W203 C230 cu 204 caluti (Sedan + T) e destul de scump in DE inca, poti gasi insa C240 de pe C si de pe CLK la un pret bun ... despre performante nu cred ca are sens sa intrebi ... al meu C200k ma satisface din toate "dpdv",consum decent afara <7,mixt <10, sau cum se mai spune "fraieru' insista" ... multa bafta ! P.S. am uitat sa mentionez ca shaica e automata(sequentronic).
        2003 C 200 Kompressor
        2002 C 200 Kompressor - sold as wreck

Comment

MERGE....Am un w202 230k si motorul merge super..Singura piesa care trebuie schimbata la a mea este debitmetrul de aer pt. k se pare ca nu mai functioneaza.Este singura piesa care necesita schimbare dupa 270000km in afara de consumabile.Merge ca uns. Are 193 de caluti si ii simt din plin cand apas pedala de acceleratie.Despre consum....ce sa zic:aprox 9l afara...11mixt...13-14,chiar si mai mult in oras,depinde de trafic.pana la urma depinde si ce vrei:economie sau puere pt. ca motoarele de Mercedes sunt oricum facute cu simt de raspundere,zic eu,si nu te lasa in drum asa usor.

Multi km fara probleme si toate cele bune!

Comment

Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF