If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Sfat achizitie C220CDI break W202
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Ce parere aveti de C220CDI break motorul de 125cp, eu m-as orienta catre unul de prin 1999, 2000 ca an de fabricatie.
Intrebarea este cit de fiabila este? Este mai fiabila decit un W203? Cu rugina am vazut ca au cam toate probleme, mai putin w203.
Salut, eu am un w202 combi model 2000 si pot spune ca sunt multumit de el. Probleme semnificative nu are acest model in opinia mea, insa trebuie sa fie intretinut avand in vedere varsta. Eu am varianta cu 101 cp si motoarele sunt foarte bune. Cutia de viteze fiabila, mari probleme cu rugina al meu nu are. Parerea mea este ca merita, acum depinde cat esti dispus sa dai pe el.
Ce ma intereseaza este sa nu fie probleme cu motorul si suspensia m-ar interesa cam cum rezista la drumurile noastre. Vreau sa trec de la VAG (Passat) la mercedes. Si cum buzunarul nu imi permite unul de generatie mai noua, m-am orientat initial catre W211 dar o masina buna o gasesti in jur de 8000 euro, un W210 la fel in jur 5000-6000 euro, avand in vedere ca taxa la w210 este undeva la 1600 euro , as prefera un W202 unul bun as da pe el dincolo, nu vreau sub nici o forma masini rulate in tara, undeva in jur de 3000 poate un pic peste , in trei luni adun bani de taxa care e in jur de 1700, dar mai intai as vrea sa stiu merita sau nu pica asa des piesele si la modelul acesta?
Motorul nu are probleme intretinut bine rezista si peste 500.000 km, eventual poate sa iti cada un senzor, un furtun de vacuum, chestii minore. Daca gasesti o masina cu injectoarele bune si pompa de inalte in stare buna eu zic k merita banutii, suspensia este destul de fiabila, ce am vazut eu ca se strica sunt bucsile antiruliu. Probabil va trebui sa schimbi si telescoapele depinde cum cumperi masina. Eu zic ca in germania gasesti o masina buna la un pret corect. Bafta
Daca gasesti un W202 din 2000 cu cdi pe el atunci eu zic ca merita. Practic daca ai lua W203 sa zicem din 2002 mare diferenta ca vechime nu e.
La 3000 de euro sa-l iei din Germania gasesti masina buna. Sigur asta cu conditia sa ai unde sta si sa-ti aloci cateva zile. Daca mai ai si pe cineva pe-acolo care sa te ajute cu "dialogul" si umblatul e super.
Eu tind sa cred ca si W210 ti-ai gasi in stare buna la banii astia dar breakul la w210 arata mai putin bine parca (depinde de gusturi). Din cate stiu eu W210 berlina nu vine cu banchete rabatabile spre deosebire de W202 la care exista aceasta optiune, deci daca vrei spatiu marit in portbagaj si nu-ti place W210 break atunci ramane W202 break.
Legat de motoare sunt cam aceleasi. Cum se spunea si mai sus: pompa de inalte, injectoare, trasee de vacum, debitmetru mai un o-ring...astea cam la orice masina pot fi problematice.
La tabla cam toate au probleme odata ce-a intrat rugina puternic in ele.
Avantul este la articulatiile foarte robuste, sistemul simplu de brate (si daca vi de la Passat cred ca sti despre ce vorbesc), preturi relativ accesibile la piese.
Eu zic ca merita sa iei un W202. Eu as lua W210 berlina .
E220 cdi W210, 2001
E320 W210, 1997 C180 W202, 1994
W123 200D, 1978 cu inima de W124
Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
Imi place si mie W210 berlina, dar vreau masina de familie cu portbagaj incapator, si anume brek cred ca e cel mai potrivit, masina de familie fiind si masina de naveta , 40km zilnic naveta, trebuie sa consume si mai putin, w 210 cred ca are consum mai mare decit w202 sau w203. Apropo de w203 am citit ca nu e asa fiabil, oare asa sa fie?
Referitor la:
"Avantul este la articulatiile foarte robuste, sistemul simplu de brate (si daca vi de la Passat cred ca sti despre ce vorbesc), preturi relativ accesibile la piese.
Eu zic ca merita sa iei un W202. Eu as lua W210 berlina ."
"Avantul" sau Avantgarde este foarte robust la articulatii?
Sau varianta breack este robusta, ma refer la breack poate ca s-a facut o confuzie de denumire, confundand breackul de la
mercedes cu breackul de la Audi care este denumit "Avant".
Scuza-ma am vrut sa scriu avantajul.
Sunt mici diferente intre Classic, Esprit sau Avantgard dar din cate stiu eu sunt la inaltimea arcurilor si la rigiditatea acestora.
E220 cdi W210, 2001
E320 W210, 1997 C180 W202, 1994
W123 200D, 1978 cu inima de W124
Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment