Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Help noul C Klasse

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Help noul C Klasse

    Hello.
    Inainte de toate salutari tuturor forumistilor.
    Numele meu e Alex si sunt nou pe acest forum.
    Momentan detin un C klasse modelul vechi si as vrea sa achizitionez unul model nou. (Nu sunt foarte familiarizat cu denumirile W prin urmare am ales sa ma exprim asa decat sa ma fac de ras).

    Problema mea e ca as vrea de la voi o recomandare pentru un dealer serios. Nu cunosc foarte bine piata auto drept urmare ma adresez voua si astept sfaturi si opinii referitoare la relatiile bune sau mai putin bune pe care le-ati avut cu actualii dealeri MB din tara. Cer acest sfat pentru ca eu am avut foarte multe probleme cu fostul dealer (sunt din Piatra Neamt) , incepand de la intarzieri mari in livrare, o multime de discutzii cand a venit vorba de service si muuulte alte termene nerespectate, lucruri care mie mi se par a fi in afara sferei de valori ce defineste brandul Mercedes.
    Doresc doar sa gasesc un dealer serios, care stie sa respecte clientul, termenele si nu in ultimul rand masinile care le vinde. Astept sugesti mai ales de la Bucuresti, pentru ca drumurile mele duc de multe ori pe acolo dar nu exclud si alti dealeri din provincie.
    Multumiri anticipate

  • #2
    Bine ai venit pe forum.

    Din cate am inteles ai un Mercedes W203 (fabricat pana in primele luni a lui 2007) si vrei sa iei un W204.

    Nu pot sa-ti fac recomandari anume catre un dealer din Bucuresti, cert este ca
    exista la aceasta ora multe masini pe stoc (in tara) accesibile prin comanda de la orice dealer la care ai apela. Asta daca ai gasi ceva pe stoc care sa corespunda cerintelor tale.Daca nu gasesti, o comanda se onoreaza in 3-4 luni (sau mai mult).
    Lista cu dealerii o gasesti pe site-ul oficial: www.mercedes.ro

    Comment


    • #3
      m-ai inteles gresit.
      pe stoc stiu ca au dealerii o multime de masini si care mai de care sar cu oferte. dar eu caut un dealer cu care sa nu am probleme. un dealer care sa nu mi intarzie cu data livrarii,sa nu ma tina 3 saptamani cu masina in service ca trebuie sa i vina nu stiu ce piesa, sa nu-mi facureze "spalatorie - 80 ROn" cand masina e adusa in service curata luna. un dealer pe care cand il sun sa mi rezolve problema sau macar sa vad ca se chinuie sa mi-o rezolve. pt k de aia platesc o carutza de bani. nu numai pentru masina cat si pentru servicii.

      sa inteleg ca nimeni de aici nu si-a luat masina noua sau cum?

      Comment


      • #4
        Un dealer pe gustul tau (si al oricarui om sanatos la cap, ne-masochist cred) il gasesti cel mai aproape la Viena sau in Germania.

        In tara toti sunt o apa si un pamant.

        Succes !

        Comment


        • #5
          deci sa inteleg ca nu e nici macar unul tara la care sa ma pot adresa cu incredere.
          asta e.
          mersi

          Comment


          • #6
            Nu sunt de acord cu afirmatia lui Traveler dar sunt interesat sa stiu cand si-a achizitionat ultima data un autoturism de la un dealer Mercedes-RO.

            Altfel, daca esti voinic, la comanda unei masini, se incheie un contract de garantie in urma caruia platesti pe loc 3% din pretul masinii urmand ca restul pana la 15% - reprezentand avansul - sa il platesti in 60 de zile, iar dealer-ul se angajeaza sa iti aduca masina pana la data stabilita. In caz contrar ai dreptul sa ti se returneze garantia. Ei aproximeaza data livrarii si sunt la curent in orice moment cu stadiul comenzii in Germania (preluare comanda, programare, constuctie, verificare, trasport etc.) dar tu poti fi ferm hotarand o data fixa rezonabila pentru tine.

            Eu am cerut un termen exact de 45 de zile de la data iesirii de pe linia de asamblare si exact asa am avut-o. Era in tara chiar mai devreme... Daca mergi la Autoklass Bucuresti Sud, poti face drive-test pe loc. Fara programare. Iti recomand sa intri in contact cu d-na Ana Zamfir.

            Luna trecuta a venit timpul primei revizii si trebuia sa ma programez pentru ea. Dar nu am vrut ci m-am dus direct cu ea la reprezentanta intro dimineata. Mi-au primit-o cu gand ca vor avea timp sa mi-o rezolve intro zi. Dupa doua ore era gata. Si nu sunt un client special. Nu am dat nimic, poate doar am vorbit frumos...

            In concluzie, eu cred ca nu ai de ce sa iti faci probleme si nu vei avea batai de cap daca te duci la Autoklass. Eu sunt din Bucuresti dar si in Sibiu exista o sucursala. Cei de acolo sunt cel putin la fel de disponibili si seriosi. In Bucuresti s-au deschis 4 centre Autoklass in ultimii doi ani si unul din ele se anunta a fi cel mai mare dintre toate reprezentantele auto.

            Merita sa faci un drum pana la Sibiu. Stiu ca in Suceava exista RESTACO dar am rezerve in privinta lor.

            Iti doresc succes si satisfactie cel putin la fel de mult precum am avut eu!
            Last edited by pianosso; 09-01-2008, 06:19 AM.
            Unless I'm very much mistaken...

            Comment


            • #7
              Originally posted by pianosso View Post
              Nu sunt de acord cu afirmatia lui Traveler dar sunt interesat sa stiu cand si-a achizitionat ultima data un autoturism de la un dealer Mercedes-RO.
              Am avut de-a face cu reprezentanta de la Iasi, probleme tehnice la un C 180 din 95, m-am dus acolo cu cea mai mare incredere si pila posibila la seful de service.
              Dar dezamagirea a fost pe masura, e o adunare de retarzi in ale tehnicii, ma intrebau daca am tractiune fata la masina aia.... si multe alte kkturi pe care nu am chef sa le enumerez aici....

              Mi-am rezolvat problema minora de altfel in service la Poppey si Dok,adevaratii specialisti Mercedes pe care ii cunosc.

              Sa imi iau masina noua de la reprezentanta? Mai bine nu....

              Parerea mea
              Last edited by doktor4carz; 09-01-2008, 07:12 AM.

              Comment


              • #8
                Imi pare rau pentru experienta ta. Dar CASA AUTO nu e singurul grup de reprezentate Mercedes-Benz in Romania. Si ma indoiesc ca la TESTERGRUP era angajat un singur mecanic auto.

                De asemenea, e important de stiut ca una este sa mergi la un dealer cu o masina din '95 (luata de cine-stie-unde - cum ar fi tentati sa judece) si alta e sa mergi la ei cu o masina cumparata chiar de acolo. Nu e normal, dar... asta e. Ne adaptam.
                Unless I'm very much mistaken...

                Comment


                • #9
                  Deci sa se intzeleaga ca mashina luata de la ei se repara mai bine, iar cea luata din alta parte nu se repara deloc, sau pe jumate...

                  Comment


                  • #10
                    Exact!
                    Ce, nu se stie ca sunt vazuti cu alti ochi cei ce isi cumpara o masina noua fata de ceilalti?

                    Off topic
                    Si de ce sa nu recunoastem ca asa facem si noi? Sa ridice mana sus cine nu ar face diferenta intre proprietarul unui S-Klasse cumparat din RO si un S-Klasse cumparat din DE - "probabil la second hand".
                    Asa e firea omului. Sau a unora. Si daca se nimereste sa fie mecanic auto, apar clienti ghinionisti ca Traveler.
                    Unless I'm very much mistaken...

                    Comment


                    • #11
                      Eu unu nu fac... dar cum romanul in general e un tzaran bashit (dupa cum se poate vedea clar si pe forum... avem exemple girla...), pina nu tzine el socoteala altuia nu se simte bine. D-aia ne face juma de Europa tzigani...

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by doktor4carz View Post
                        Eu unu nu fac... dar cum romanul in general e un tzaran bashit (dupa cum se poate vedea clar si pe forum... avem exemple girla...), pina nu tzine el socoteala altuia nu se simte bine. D-aia ne face juma de Europa tzigani...
                        Off topic: Respect!
                        Stefan

                        Comment


                        • #13
                          Problema cred ca e mai grava si pestele imputit mai de sus, daca Maria Sa Daimler Benz Corporation accepta ca dealeri in reteaua sa niste firme romanesti ca cele "care este" azi pe plaiuri mioritice.... inseamnca ori ca nu sunt informati.....greu de crezut....ori ca nu prea le pasa si-i doare fix in basaul lor de nemtzi.

                          Asta e, stiu.

                          Comment


                          • #14
                            Informati? Pai cine sa ii informeze?

                            aaaaa, da - sunt informati doar daca cumperi o masina de la ei. Eventual pe comanda. Si asa ajungem la prima idee de la off-topic incoace.
                            Atunci sa fii sigur ca esti cunoscut. Iar consilierul care intermediaza achizitia e felicitat.
                            Unless I'm very much mistaken...

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Traveler View Post
                              Problema cred ca e mai grava si pestele imputit mai de sus, daca Maria Sa Daimler Benz Corporation accepta ca dealeri in reteaua sa niste firme romanesti ca cele "care este" azi pe plaiuri mioritice.... inseamnca ori ca nu sunt informati.....greu de crezut....ori ca nu prea le pasa si-i doare fix in basaul lor de nemtzi.

                              Asta e, stiu.
                              Salut,
                              Probabil ca ai dreptate in ceea ce priveste dealerii. De asta am si deschis topicul tocma ca sa gasesc in Romania un dealer..."neamt".

                              Intre timp m-am mai interesat intreband intr-o parte si alta , avizat fiind si de parerile de mai sus, si am inteles ca cei de la Autoklass ar fi destul de buni, nu perfecti, dar putzin peste ceea ce se gaseste la noi.
                              Stie cineva daca sunt reprezentantze Autoklass in Moldova? Daca nu, nu e bai, ca si asa vin des in Bucuresti si cica ar deschide acum un showroom destul de mare in Chitila si cine stie poate prind si un discount de inceput.

                              Multumiri mult pentru sfaturi.
                              Sincer sa fiu, cand am deschis acest topic nu ma asteptam sa primesc atatea raspunsuri si sa stiti ca le-am citit cu grija pe toate si va multumesc mult fiecaruia care ati raspuns.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF