Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

ajutor / sfat achizitie W204 diesel

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ajutor / sfat achizitie W204 diesel

salut tuturor, as fi interesat de achizitia unui W204 si evident, as cam avea nevoie de ajutorul vostru, tinand cont ca sunt cam paralel cu marca, nu am mai avut niciodata Mercedes pana acum. in primul rand vreau sa stiu daca e cineva pe forum care ma poate ajuta cu verificarea istoricului (bineinteles contra cost) si o recomandare de service/reprezentanta unde sa fac o verificare tehnica amanuntita a masinii, tinand cont ca provenienta ''autovit'' nu e una de prea mare incredere, kilometraj real, probleme ascunse, stiti voi . sunt 2 masini de pe autovit care corespund dotarilor pe care le caut si bugetului in care vreau sa ma incadrez, astept niste pareri de la voi. multumesc anticipat.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
    Mercedes W204 FL C 250 cdi 7gtronic plus, echipare Avantgarde

Salut! Majoritatea masinilor aduse din afara pentru vanzare sunt masluite. Oricum, varianta 2 din postul tau cred ca e corecta doar la km, in rest trebuie verificat, dar nu as da 13 si de mii de euro pe o masina cu 180000 km.
    Tractiunea spate nu te ajuta deloc iarna, mai ales in tara noastra. Impozitul pentru motorizarea 2.2 este cu 400% mai scump decat la motorizarea 2.0. Reviziile banale de la 1500 lei in sus. Daca esti din B, un 12% consum urban fara probleme. In rest, cea mai buna masina pe care am avut-o daca o folosesc extrurban si aici ma refer la confort, manevrabilitate, tinuta de drum, consum max. 5.5 pe autobanda si din auzite si citite este si foarte sigura.
    Last edited by vladmarcu; 02-15-2014, 20:04 PM.

Comment

Recomandarea mea , Autoklass Sud(cel din Vitan) , au tester de vopsea si poti verifica km ,etc.
      Parerea mea , km aia gen 180.000 sunt multi .
      Cum a spus si colegul , revizie de la 1500ron in sus , mai exact 1700 ron una simpla ce cuprinde :ulei motor , filtru , filtru polen ,aer, motorina.Asta la dealer.
      Trebuie sa iei in calcul eventual si distributia (pe lant) care e scumpa , plus neprevazute.

C200 cdi , 136 cp sunt suficienti ,masina se misca bine , consum foarte bun , stabilitate ok .
      Verifica partea de caseta directie ,amortizoare , filtrul de particule ( la 200.000km) trebuie inlocuit .

Ambele masini au gresit trecut nr de CP : pt c200cdi -136 cp nu 140sau 143.
      Last edited by b97dmt; 02-15-2014, 20:39 PM.

Comment

in primul rand, multumesc de raspunsuri. am oscilat destul timp intre multe masini in bugetul asta, minim 2010, euro 5, diesel, xenon de fabrica, navigatie, scaune incalzite, etc, am de ales intre Audi A4 B8, BMW 320d si Mercedes C, la un moment dat ma gandisem si la un Opel Insignia, dar am mers cu una si nu am fost deloc impresionat, la fel si A4, parca nu imi spune mai nimic, BMW am tot avut (o masina ok) asa ca am zis sa fac o schimbare. avand destule BMW-uri pana acum, propulsia nu reprezinta o problema, ba chiar imi place, iarna (cu cauciucuri bune) nu am avut probleme pana acum, consumul de 12% in Bucuresti consider ca se incadreaza in media clasei (2000 cmc), pana si Skoda Octavia 2.0 tdi mananca lejer 10,5-11. in privinta reviziilor, fiind o masina iesita din garantie, intentionez sa le fac cu piese/consumabile oem luate de mine, la un service autorizat, dar nu reprezentanta, orice masina ai avea, la reprezentanta preturile sunt mari. bineinteles, asta nu inseamna ca o sa le fac in vreun garaj in spatele blocurilor. ce nu inteleg e la ce va referiti cu distributia, eu stiu ca la astea pe lant nu ar trebui sa fie nici o problema minim 350000 km. ce nu stiu, e cam cat de scumpe sunt piesele fata de alte marci si cat de rezistenta e masina in general, mai ales pe drumurile din Bucuresti. as mai vrea sa imi spuneti daca exista ceva probleme specifice modelului, gen volanta, injectoare, pompa, etc. in rest, nici o masina nu e perfecta, toate cer bani, dar ma gandesc ca daca un Logan face 200000 km fara mari probleme, un Mercedes la 180000 km nu ar trebui sa ma ingrijoreze. masina intentionez sa o tin cam 5 ani, timp in care estimez ca o sa mai fac in jur de 150000 km, majoritatea urban. inca ceva, cum pot afla daca masina a fost taxi?

Comment

Originally posted by vladmarcu View Post
          Salut! Majoritatea masinilor aduse din afara pentru vanzare sunt masluite. Oricum, varianta 2 din postul tau cred ca e corecta doar la km, in rest trebuie verificat, dar nu as da 13 si de mii de euro pe o masina cu 180000 km.
          Tractiunea spate nu te ajuta deloc iarna, mai ales in tara noastra. Impozitul pentru motorizarea 2.2 este cu 400% mai scump decat la motorizarea 2.0. Reviziile banale de la 1500 lei in sus. Daca esti din B, un 12% consum urban fara probleme. In rest, cea mai buna masina pe care am avut-o daca o folosesc extrurban si aici ma refer la confort, manevrabilitate, tinuta de drum, consum max. 5.5 pe autobanda si din auzite si citite este si foarte sigura.
          13.000 de euro pt un w204 din 2011 Avantgarde cu 180.000 de km e un pret bun sa sti. Problema e alta, nici una din masinile de mai sus nu e fabricatie 2011 si cel mai probabil nici kilometrajul nu e real. Tractiunea spate nu te incurca iarna deloc daca ai cauciucuri corespunzatoare.
          *Smart Fortwo 451 Passion
          *w123 230CE
          *w211 E270 cdi Avantgarde
          *w203 c220 cdi Avantgarde
          *w215 CL55 AMG
          *w202 C180 Esprit
          *w210 e320 162kw 1996 Avantgarde
          *w202 c250 TURBODIESEL 110kw 1998 Elegance
          *w201 190E 2.0
          *w123 langversion pullman

Comment

Originally posted by rzvwien View Post
            in primul rand, multumesc de raspunsuri. am oscilat destul timp intre multe masini in bugetul asta, minim 2010, euro 5, diesel, xenon de fabrica, navigatie, scaune incalzite, etc, am de ales intre Audi A4 B8, BMW 320d si Mercedes C, la un moment dat ma gandisem si la un Opel Insignia, dar am mers cu una si nu am fost deloc impresionat, la fel si A4, parca nu imi spune mai nimic, BMW am tot avut (o masina ok) asa ca am zis sa fac o schimbare. avand destule BMW-uri pana acum, propulsia nu reprezinta o problema, ba chiar imi place, iarna (cu cauciucuri bune) nu am avut probleme pana acum, consumul de 12% in Bucuresti consider ca se incadreaza in media clasei (2000 cmc), pana si Skoda Octavia 2.0 tdi mananca lejer 10,5-11. in privinta reviziilor, fiind o masina iesita din garantie, intentionez sa le fac cu piese/consumabile oem luate de mine, la un service autorizat, dar nu reprezentanta, orice masina ai avea, la reprezentanta preturile sunt mari. bineinteles, asta nu inseamna ca o sa le fac in vreun garaj in spatele blocurilor. ce nu inteleg e la ce va referiti cu distributia, eu stiu ca la astea pe lant nu ar trebui sa fie nici o problema minim 350000 km. ce nu stiu, e cam cat de scumpe sunt piesele fata de alte marci si cat de rezistenta e masina in general, mai ales pe drumurile din Bucuresti. as mai vrea sa imi spuneti daca exista ceva probleme specifice modelului, gen volanta, injectoare, pompa, etc. in rest, nici o masina nu e perfecta, toate cer bani, dar ma gandesc ca daca un Logan face 200000 km fara mari probleme, un Mercedes la 180000 km nu ar trebui sa ma ingrijoreze. masina intentionez sa o tin cam 5 ani, timp in care estimez ca o sa mai fac in jur de 150000 km, majoritatea urban. inca ceva, cum pot afla daca masina a fost taxi?

Ai sa razi, dar piesele cumparate din reprezentanta sunt, in 90% din cazuri, mai ieftine considerabil decat la orice alt magazin de piese auto fie el si online, plus ca ti le da pe loc sau a doua zi, cel mult, fara plata vreunui curier sau mai stiu eu ce cost suplimentar :-)

Legat de masinile postate, cam 180k KM este CAM maximul de km pe care-l poate avea o masina rulata 3 ani in DE. Nu stiu de ce zice colegul ca masinile nu sunt fabricatie 2011, dar cel mai bine e sa ceri un VIN si stii exact cum sta treaba.
            Spor la cautari, marca merita toti banii.
            Last edited by vegeftw; 02-16-2014, 08:54 AM.

Comment

vegeftw, merci de pont, interesanta treaba cu piesele din reprezentanta. cat despre fabricatie, nici eu nu cred ca sunt 2011, banuiesc ca sunt 2010 fabricatie si prima inmatriculare 2011, dar nu asta e problema. kilometrajul real il banuiesc undeva in jur de 200000 la ambele, ceea ce nu consider exagerat cu conditia ca masinile sa fi fost intretinute ca la carte, problema e sa nu fi fost taxiuri ,eventual si de turci, prin Germania ca atunci au peste 300000 km si intretinere proasta cu ''economii'' la sange. sau sa nu fi fost vreo dauna 70% sau totala, stiu o insignia dauna totala la 1 an si 20000 km, care dupa 6 luni a aparut pe autovit ca masina aproape noua, primul proprietar, pentru cunoscatori-pretentiosi si s-a vandut in cateva zile. in rest, ce imi puteti spune despre fiabilitatea modelului in general, are puncte slabe la care trebuie sa ma astept? de exemplu la Audi A4 se stie ca volanta/ambreiajul si clapetele de acceleratie pica pe capete, la BMW 3 turbina, caseta de directie si deja celebra problema a motoarelor N47, la W204 la ce ar trebui sa fiu cel mai atent?

Comment

a doua masina, cea la 13900 s-a vandut. am vorbit cu vanzatorul celeilalte (http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C32045795.html) este clar samsar, macar nu s-a obosit sa se ascunda, si mi-a zis ca masina este adusa din Germania, dar este reimport Belgia, deci actele sunt de Belgia, ca este impecabila din toate punctele de vedere, si ca la ultima revizie avea 158000 km, deci el a dat numai 30000 km inapoi mi-a trimis VIN-ul masinii care este asta WDD2040011A456026, ma poate ajuta cineva cu o decodare, va rog frumos.

Comment

VIN-ul la secţiunea dedicată. Respectă regulile de postare, literă mare, punctuaţie!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Mergi la un dealer Mb sa o verifici , sa vezi ce apare in baza lor de date ,reimport Belgia nu suna prea bine , cauta o masina cu provenienta mai clara ,sa nu te trezesti ca ai vreo 200.000km in plus.

Comment

Mb2012

Originally posted by rzvwien View Post
                      salut tuturor, as fi interesat de achizitia unui W204 si evident, as cam avea nevoie de ajutorul vostru, tinand cont ca sunt cam paralel cu marca, nu am mai avut niciodata Mercedes pana acum. in primul rand vreau sa stiu daca e cineva pe forum care ma poate ajuta cu verificarea istoricului (bineinteles contra cost) si o recomandare de service/reprezentanta unde sa fac o verificare tehnica amanuntita a masinii, tinand cont ca provenienta ''autovit'' nu e una de prea mare incredere, kilometraj real, probleme ascunse, stiti voi . sunt 2 masini de pe autovit care corespund dotarilor pe care le caut si bugetului in care vreau sa ma incadrez, astept niste pareri de la voi. multumesc anticipat.

http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C31870696.html
                      rzvwien am mb 2012 automata C200 CDI din 2012 noiembrie 26500euroi

Comment

marian69, multumesc de oferta, nu vreau sa depasesc 15-16000 la achizitionarea masinii, plus o rezerva de 2000 euro pentru o revizie completa si eventuale probleme aparute dupa.
                        b97dmt, evident ca am sa o duc la reprezentanta pentru verificare, momentan astept istoricul de service, daca e in regula, urmeaza vizita la tester, mi s-a recomandat aici Autoklass sud ca fiind ok.

Comment

Autoklass Sud este ok, stau la vreo 2km de reprezentanta, au staff foarte sociabil si politicos si nu o sa simti ca nu te iau in seama cand vii cu o problema la ei.Ce iti mai pot spune din experientele personale cu masina(nu stiu cat de mult te ajuta) este sa fii atent la electronice, in special la head-unit.Vezi daca merge cd-player'ul pentru ca asta este una din cele mai des intalnite si costisitoare probleme la model.Unitatea laser care citeste cd'urile se strica foarte usor iar reinlocuirea acesteia(pentru ca nu repara piesele, ci inlocuiesc componentele cu totul) costa intre 2600ron si 6800ron, iar daca patesti asta singura varianta va fi sa iti conectezi telefonul in torpedou,asta daca nu ai Multi Media Interface.Capacul de la consola, de langa suportul de pahare costa cam 200ron, senzor temperatura ulei 500ron.Legat de comfort, personal consider ca masina este prea rigida la suspensii, indiferent ca esti pe comfort sau sport, se simt chiar si denivelarile foarte mici iar uneori devine foarte stresant dar asta probabil se poate ajusta + vei observa ca nu este chiar atat de incapatoare pe cat te asteptai, mai ales in spate.In rest ca performanta si feeling la volan, indiferent ca mergi prin oras sau te aventurezi la un road-trip foarte lung,aceasta va fi de incredere, iar "overall" masina ofera mai mult decat te astepti Sper sa te ajute informatiile astea, si mult noroc la cumparare !

Comment

Salut!

Eu mi-am cumparat versiunea mea C200 2009 de la reprezentanta la 38,000 km cu 14,000 de Euro. Mi se pare un pic cam mult la tine dar cei drept este ca masina este din 2011 resp 2010. Tractiunea pe spate e ok si consumul meu ( cam dau in ea ) este de 6.8 l/100. Pe autostrada in Germania am avut un consum incredibil de 5.8 la 150-160 de km/h deci probabil pe la 130 chiar si mai putin.
                            Repet si eu ce au zis si colegii de pe forum, ai grija la kilometrii !!!!! Majoritatea sunt super masluite !!!
                            In rest pe autovit spune ca masina are 143 de cai dar in realitate sunt 136. In orice caz trage super super bine si in curand ii voi mai pune putini caluti.

Succes in continuare!!!

P.S. : Ambele Autoklass Sud si cel din Pipera sunt OK !

Comment

Eu recomand cu căldură Autoklass Pipera - am fost la ei de câteva ori și m-au impresionat.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF