Originally posted by w124researcher
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Probleme de la achizitie pana in prezent
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Originally posted by tic70 View PostTrebuie demontata tapiteria-pielea?
Normal ca trebuie.
Din pacate nu stiu cum si in ce fel .Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Am cumparat C220 W204 2007 de la WeltAuto Valcea.
Ei spuneau ca masina a fost verificata si nu are probleme.
Total neadevarat! Problemele sunt urmatoarele:
- Telescoape spate curse
- Joc roti fata(probabil rulmenti)
- Joc la cardan
- Curge ulei din motor(trebuie vazut de unde mai exact)
- Caseta de directie pierde ulei
- Tetiere Neck pro deschise in urma unui impact din spate
- Bara spate "carpita"
- Se aprind si se sting martorii airbag stanga si dreapta
E foarte buna masina! Multumesc WeltAuto!
Comment
-
Originally posted by nokturn View PostAm cumparat C220 W204 2007 de la WeltAuto Valcea.
Ei spuneau ca masina a fost verificata si nu are probleme.
Total neadevarat! Problemele sunt urmatoarele:
- Telescoape spate curse
- Joc roti fata(probabil rulmenti)
- Joc la cardan
- Curge ulei din motor(trebuie vazut de unde mai exact)
- Caseta de directie pierde ulei
- Tetiere Neck pro deschise in urma unui impact din spate
- Bara spate "carpita"
- Se aprind si se sting martorii airbag stanga si dreapta
E foarte buna masina! Multumesc WeltAuto!
Adica ai luat masina fara verificare la reprezentanta Mercedes sau un alt service
lol , pai si la costum bijnitaru tot bijnitar ramane
Si la ce povesti am citit despre aia de la Nurvil WA Valcea ...Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Nu ofera garantie decat la masinile din grupul VW.
Azi am rezolvat problema cu rulmentii pe fata. Nu trebuiau inlocuiti.
I-au strans baietii la service si nu mai au joc.
Tetierele Neck pro le-am inchis si nu mai sunt probleme.
Am pus-o pe tester si erorile de la airbag sunt de la senzorii de centura.
Maine merg sa rezolv problema cu uleiul care curge din motor.
La prima vedere ar fi vorba de un simering la arborele cotit sau garnitura de la baia de ulei.
Revin cu detalii despre reparatii.
Comment
-
W203 2002 C200 Kompressor (1998cmc)
Achizitionare Mai 2011
- dupa achizitionare : schimb de ulei, filtre + alte cele...
- arc rupt fata stanga(nu intrebati cum ca nu stiu, pur si simplu am realizat intr-o zi ca "bate") - schimbat ambele arcuri fata la 158.000 km (nu au fost nici un altfel de probleme cu amortizoarele sau alte componente)
- schimbare placute frane la 158.000 km
- debimetru de aer schimbat la 163.000 km (eroare de debimetru cand a fost pusa pe tester)
- pompa servo schimbata la 163.000 km (cealalta a cedat din cauza lichidului care si-a pierdut din proprietati si cei de la service au uitat sa verifice)
- au inceput sa apare pete mici de rugina la usa la 163.000 km (urmeaza sa fie remediata problema)
-achizitionare cauciucuri noi pentru vara 164.000 km
In rest momentan nu au fost alte probleme sau surprize.
Comment
-
Am descoperit de unde era uleiul - o clapeta de pe admisie.
Am spalat scutul, am curatat motorul cu spray pentru frane si astept sa vad cat de mult curge.
I-am facut schimbul de ulei si filtre, am completat uleiul de servo si i-am pus cauciucuri noi.
Mai raman de schimbat telescoapele pe spate si de rectificat caseta de directie si cardanul.
Comment
-
Am mers la AutoKlass Timisoara si mi-au schimbat prizele de centura si au rezolvat problema cu martorul de airbag aprins. Tot acolo au observat ca motorul pierdea compresie pe la un injector. Mi-au facut oferta pentru injector nou(aprox 2400 ron) si furtun rampa(aprox 400 ron). Ideea e ca nu trebuia schimbat injectorul ci garniturile de cupru, ceea ce am si facut astazi (145 ron) garnituri + spray de curatat frane si manopera. Nu pot sa cred ca se preteaza la asa ceva!
Comment
Comment