Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme de la achizitie pana in prezent

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Schimbat placute frana pe fata+un senzor la un W203 cdi 2002. Pentru posesorii de W203 sa stiti ca exista un singur senzor de frana pe partea dreapta. Sa nu fiti prosti ca mine si sa luati doua, nu ca ar costa mult...

Comment

Radiator fisurat... Am incercat cu un aditiv special Stop Leak, dar degeaba. Prin colegul Seby de la Iasi ( mii de multumiri din nou ), am ajuns la un nene supermeserias - tot din Iasi- care pentru 50 roni mi l-a facut nou-nout. Vreau sa spun ca mergeam cu bidonul de apa de 2 litri in masina si la 50 de km bagam cam un litru, asa de tare curgea. Daca aveti probleme asemanatoare, sunati la nenea cu incredere ( nu lucreaza la vreun service, ci la el in curte ) : 0761601019

Comment

Sa vedem cat te tine, in argon sudeaza multi doar ca putini se si pricep
        Last edited by florineasca; 04-29-2009, 20:05 PM.
        MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Originally posted by Emilliano View Post
          Schimbat placute frana pe fata+un senzor la un W203 cdi 2002. Pentru posesorii de W203 sa stiti ca exista un singur senzor de frana pe partea dreapta. Sa nu fiti prosti ca mine si sa luati doua, nu ca ar costa mult...
          Cat au costat placutele +1 senzor ?
          Last edited by florineasca; 04-29-2009, 20:05 PM.
          MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Originally posted by air_catalin View Post
            sa vedem cat te tine, in argon sudeaza multi doar ca putini se si pricep
            Colegul Seby l-a reparat acum 1 an si nu are probleme. Si l-a reparat dupa o lovitura frontala. Acum, fiecare cu norocul lui.

Comment

Originally posted by air_catalin View Post
              Cat au costat placutele +1 senzor ?
              Placute Ferodo fata + senzor (1 bucata)= 260
              Mai nou am schimbat si placutele spate tot Ferodo = 110. Preturile sunt fara mana de lucru si cu TVA, cumparate din magazin.
              Masina a fost echipata cu ATE. Daca as fi stiut achizitionam ATE, dar sa stiti ca nici Ferodo nu sunt slabe, chiar pot spune ca sunt in top 3.

Comment

eu am avut o problema la w204 c200k cu farul stanga deoarece batea prea jos.....dupa 2 vizite la service cu aceeasi problema au spus a imi schimba farul cu totul (fiind in garantie) dar si-au dat seama ca de fapt fasungul in care sta becul, cedeaza la caldura si "cade".....cel putin asta a fost explicatia lor.....
                acum este ok...

ma cam deranjeaza ca fata stanga a usii cam scartaie cand ajung pe piatra cubica...
                W204 C200 Kompressor

Comment

Salut

La primul MB din viata mea care a fost un W202 C180 nu am avut nici un fel de problema,decat reviziile i le-am respectat intotdeauna.Nici in momentul de fata nu are nici un fel de problema masina fiind in familie.
                  La actualul MB un W203 C200K din 2002 am avut problema cu alternatorul care dintr-o data nu a vrut sa mai incarce sub nici o forma si m-a costat vreo 5 mil la un nene super meserias sa il repar.
                  Inca de cand am cumparat masina un senzor de frana este lipsa.
                  In rest nu mari probleme,decat becuri arse chestii de genul asta.
                  Va salut
                  Fosta: MB W202 C180 Elegance 1994
                  Actuala: MB W203 C200 Kompressor Avantgarde 2002

Comment

apropo, am o problema la stopul dreapta deoarece puterea becurilor este foarte mica...becurile nu sunt arse dar nu mai lumineaza la aceeasi intensitate ca si cele de la stopul stanga....aiurea....
                    m-am programat la service pt luni....masina fiind in garantie...

are cineva vreo idee?

cam aiurea pt ca masina are 1 an si cateva luni...
                    W204 C200 Kompressor

Comment

Asa am patit eu, anul trecut, prin decembrie. Mai intai nu luminau la intensitate, apoi un bec din pozitia stanga spate s-a ars si l-am inlocuit, apoi s-a ars becul pe frana din dreapta, apoi nu a mai semnalizat dreapta corect si finalul... ramaneau aprinse semnalizarea stanga spate, frana dreapta spate, si un bec de pozitie dreapta spate chiar si dupa ce scoteam cheia din contact... le inchideam scotand borna de la baterie. :|
                      S-a schimbat pe garantie nu stiu ce computer de lumini pe spate.
                      Apoi prin mai, anul acesta, distractia a continuat, numai ca de data asta au schimbat tot suportul in care sunt prinse becurile din partea stanga spate.
                      La pozitia dreapta fata, trebuie sa le schimb din nou (unul din ele e la a 2a tura): unul lumineaza la o intensitate foarte scazuta, iar celalalt s-a ars acum cateva zile, iar acum 2 saptamani am mai schimbat unul din pozitia pe partea stanga fata.

Comment

Originally posted by alacusapca View Post
                        Asa am patit eu, anul trecut, prin decembrie. Mai intai nu luminau la intensitate, apoi un bec din pozitia stanga spate s-a ars si l-am inlocuit, apoi s-a ars becul pe frana din dreapta, apoi nu a mai semnalizat dreapta corect si finalul... ramaneau aprinse semnalizarea stanga spate, frana dreapta spate, si un bec de pozitie dreapta spate chiar si dupa ce scoteam cheia din contact... le inchideam scotand borna de la baterie. :|
                        S-a schimbat pe garantie nu stiu ce computer de lumini pe spate.
                        Apoi prin mai, anul acesta, distractia a continuat, numai ca de data asta au schimbat tot suportul in care sunt prinse becurile din partea stanga spate.
                        La pozitia dreapta fata, trebuie sa le schimb din nou (unul din ele e la a 2a tura): unul lumineaza la o intensitate foarte scazuta, iar celalalt s-a ars acum cateva zile, iar acum 2 saptamani am mai schimbat unul din pozitia pe partea stanga fata.
                        imi pare rau sa aud ca se repeta problema la tine.....
                        am fost la service saptamana trecuta luni si mi-au spus ca trebuie inlocuita placa pe care se pun becurile deoarece are scurt pe ea....dar nu au placa si ma suna ei...ok. dupa ce am plecat de la service, imi apareau in bord erori de la toate becurile de la stopul unde au lucrat ei.... ce sa mai zic.....
                        am sunat si le-am spus ca nu este posibil......si mi-au spus ca partea cu intensitatea scazuta era doar prima faza si ca urmarea era sa se opreasca din functionare...

pana la urma dupa doua zile m-au sunat sa ma duc sa monteze placa pt ca venise....
                        a fost aiurea pt ca am stat cam 4 ore degeaba la service.....cica au concediat 20% din angajatii de la service si nu mai are cine sa faca treaba......
                        atunci cand am luat masina bineinteles ca nu facuse omu curat in portbagaj dupa ce a lucrat, nu ?!?!?
                        cam aiurea....ma asteptam la altceva de la un service Mercedes (ma refer la Casa Auto, nu stiu cum este la Autoklass)....sincer.....nu vorbesc ca la alte 2 masini pe care le avem in familie, ford fiesta si peugeot 307 nu am avut nici un fel de probleme ....doar revizia si un bec atat....

sunt curios daca este cineva de la Casa Auto care se mai uita si pe forumu asta sa vada una alta legat de ce se intampla pe acolo....
                        Last edited by junior12345; 11-30-2009, 13:36 PM.
                        W204 C200 Kompressor

Comment

Exact placa aceea mi-au schimbat-o si mie a 2-a oara cand am fost, anul acesta prin mai. Inca o mai am pe cea veche si se vede clar un scurt-circuit destul de puternic. Practic plasticul este topit in jurul a 2 pini, care au ramas lipiti si aia de piesa.
                          A fost schimbata la Autoklass Sud, in jumatate de ora, fara sa-mi lase in portbagaj decat piesa veche in cutia celei noi. Treaba facuta bine (sper) si repede.

Comment

1.Semeringul sau garnitura pe unde intra cardanu in diferential trebuie schimbat ca pierd ulei.
                            2.Un rulment pe fata trebuie strans (cica e conic asa a zis nenea mecanicu deci asa trebuie sa fie)
                            3.O usoara bataie in volan, da tre sa fii chisat ca mine ca sa o simti <=> schimb semicaseta de directie
                            4.Si cea mai mare problema la masina mea sau cel putin asa o consider eu , rugina. Pragurile amandoua, portiunea pe care se prinde bandoul pe aripa spate, o zona sub stopul drept pe unde am observat ca se scurge apa, o mica floare de colt in jurul antenei, si buza de jos la portiera sofer.
                            Acu intrebarile mele: La praguri si la portiera chit sau taiat si sudat, la schimbarea semeringului la diferential ar fi bine sa schimb si uleiu din diferential odata cu ac operatiune?Faptul ca are rugina este semn ca masina a zacut mai mult in parcare?
                            Cine se scoala de dimineata ... doarme mai putin
                            W202 2.0 diesel

Comment

Revin cu o problema mai veche, la care nu am gasit rezolvare...Am optiunea scaune incalzite, dar nu functioneaza decat incalzirea in spatare, la ambele scaune. Am verificat siguranta aferenta din portbagaj, este OK. Ce ma sfatuiti? Va multumesc.

Comment

Daca n-ai cur incalzit , probabil , inseamna ca rezistenta de la sezut s-a imbolnavit de deces.

Si se repara prin inlocuire .

Bafta

PS : Vezi ca recent si la E klasse s-a vorbit de incalzirea in scaune
                                Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF