Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Am achizitionat Mercedes Benz C 200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am achizitionat Mercedes Benz C 200 Kompressor

Salut, sunt nou pe forum!
    Tocmai ce mi-am cumparat un Mercedes Benz C 200 Kompressor cu motor de 1.8, 163 CP, benzina, an 2003, 6 trepte, 130.000 Km reali verificati la reprezentanta mercedes. Am cumparat-o cu suma de 4600 euro.
    Am tot cautat si acest forum mi s-a parut cel mai ok pentru a ma lamurii si pe mine daca am facut sau nu o alegere buna.
    Masina arata impecabil, functioneaza perfect dar vreau sa aflu in mare punctele slabe si punctele forte ca sa zic asa, sa stiu cum sa merg cu ea
    Din nefericire am achizitionat-o cu afisajul de la bord nefunctional si nu-mi dau seama cam cat consuma. Este cineva care are un model ca al meu sa-mi spuna si mie consumul ? De altfel astazi am observat ca la un interval de 4-5 secunde, intreg afisajul care la mine este nefunctional, adica nu vad nimic pe el, se face rosu si apoi revine la culoarea lui normala de fundal, galben-portocaliu. Cunoaste cineva aceasta problema ? De fapt este o problema ? Atata timp cat nu vad nimic pe afisaj, nu stiu ce este si mi-e sa nu fie ceva grav
    Si in afara de asta, cam ce ar mai trebui sa stiu pentru ca habar nu am de aceasta motorizare si de mercedes in general.
    Consumabilele sunt scumpe ?
    Ce ulei sa-i pun ?
    Pe parcurs o sa deschid noi thread-uri in categoriile corespunzatoare dar va rog ca de data aceasta sa-mi spuneti si mie cateva lucruri bine de stiut.
    Va multumesc pentru atentia acordata si astept raspunsurile voastre

O zi buna!
    Last edited by irisul; 12-13-2013, 02:43 AM.

Cred ca e dus bordul,poti cumpara unul sh.Legat de consum urban ajunge si la 14,extraurban 7-10 functie de talpa(datele sunt spuse de un coleg care are motorizarea ta).Mai citeste pe forum ca ai sa mai gasesti lucru interesante despre ce te intereseaza si daca poti o prezentare a masinii nu ar fi rau.

Comment

Ms steradulescu, am obs. eu ca ar consuma mult in oras si atunci cand apas mai tare pe acceleratie, dar am obs. ca poate consuma si putin cand rulez in treapa mare sau daca o tin in 2000 rpm., ceea ce imi cam da voie pentru ca este si benzinar. De abia astept sa ii fac bordul, am comandat unul de UK de la care o sa-i iau doar afisajul si o sa-l montez tot pe bordul meu actual. Sper sa reusesc pentru ca deja l-am dat odata jos si nu e mare lucru de schimbat.
      Pot face si o prezentare a masini daca as intelege mai exact ce inseamna asta.
      Te referi la o filmare cu ea sau la ce mai exact, pentru ca nu am mai facut asta pana acum Daca da, se rezolva imediat si o sa o fac chiar astazi.
      Sunt curios sa aflu de la voi cat mai multe lucruri noi si sper ca pe forum sa pot sa-mi rezolv multe din problemele ce or sa apara pe viitor.

Comment

Salut, era vorba de niste poze, interior/exterior/motor/vin-ul..etc
        ....''Daca Dumnezeu Are Masina, Sigur Are Mertan''...

http://www.facebook.com/claudiu.laurentiu.96

Comment

Uite aici se face prezentarea masinii(a mea de ex.):http://www.clubmercedes.ro/c220-cdi-red-t33757.html

Comment

Am facut si eu o prezentare asa cum m-am priceput
            Adresa este aceasta: http://www.clubmercedes.ro/my-benz-c...292#post332292
            Va multumesc !

Comment

Salutare tuturor,vreau si eu un sfat de la voi in legatura cu un c 180 kompressor din 2003.Am gasit masina pe autovit inca nu am fost so vad live urmeaza in 2 zile si vruiam niste pareri legate de pret de cum se prezinta masina in poze...in concluzie daca ar merita cumparata.Pretul negociat la telefon momentan e pe la 4800 euro.O sa pun un link unde puteti vedea masinuta http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C32085177.html asadar lasati si voi niste opinii de cunoscatori ai marcii despre ea,eu nu stiu mai nimic despre MB decat ca fac masini bun dar scumpe la intretinere.Astept niste opinii...ms anticipat

Comment

Scumpe la intretinere nu sunt(mi se par mai scumpe la intretinere frantuzestile si asiaticele).Legat de masina mi se pare aripa fata stanga cam alta culoare sau poate imi da impresia asta cum bate lumina.

Comment

Comparativ cu celelalte germane,Mercedes-ul nu este mai scumpa la intretinere.Este mult mai ieftina la unele repere (consumabile)

Comment

irisul
                    Felicitari pentru achizitie !!!

steradulescu
                    Tin sa va contrazic. Am 2 masini japoneze si 2 MB si trebuie sa va spun ca revizia celor 2 MB, C-class si G-class este mai scumpa ca a celor japoneze, Land Cruiser si CR-V, iar dpdv al consumabilelor pretul este cam acelasi.
                    Last edited by funlandhuman; 02-09-2014, 21:39 PM.

Comment

Hehehe, din motivul acesta nu lasa nemtii sa intre mai tare piata japoneza pe domeniul auto in europa, masinile japoneze au fost, sunt la ora actuala cele mai fiabile masini.
                      Asta e, Mercedesul mai trebuie sa creasca pana ce antinge tehnologia si fiabilitatea lor, si atunci ei unde o sa fie?
                      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Un exemplu de la un prieten cu 206 ,filtru de motorina(cred sau aer nu mai stiu exact) e zis ca sub 200 si ceva de ron nu l-a gasit,ori la Mb sunt la juma' preturile.

Comment

Buna!
                          Vreau sa va cer un sfat!
                          Am gasit un Mercedes Benz C200 kompressor Klassik cu motor de 1998, 163 cai din 2001 , una alta din 2000, tot aceasi model si una c180, benzinar, 129 cai din 2001. Nu prea stiu nimic despre aceste tipuri de masini si vreau sa intreb, daca stiti cumva, cum sunt aceste serii din 2000 respectiv 2001.
                          La ce sa am grija la cumpararea masinii? La ce sa fiu atent, ce sa verific?
                          Masinile sunt la cca 1500 km de unde stau eu si nu vreau sa bag 3000 km degeaba!
                          Va multumesc anticipat si va doresc Sarbatori Fericite!

Comment

Salut! Eu am un c180 motor 129 cp,2001,si pot sa spun ca e o masina buna din multe puncte de vedere,doar consumul e marisor zic eu.Acceptabil pt un benzinar.Eu am luat-o cu discurile ovalizate si ceva bataie la directie,dar am cumparat discuri de frana si bielete,sub 500 ron cu tot cu manopera.Piesele sunt mai mult decat acceptabile.La a mea e impozitul mic,la peste 2000 cmc,e vreo 800 ron.Alegerea ta.Bafta!

Comment

Multumesc frumos Catalin!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF