Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie C Class W204 facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie C Class W204 facelift

Salutare.

Sunt interesat sa achizitionez un C Class W204 facelift.

Cateva lucruri de luat in calcul:
    -nu o sa depasesc 20.000 km/an
    -ma invart 90% din timp in oras
    -bugetul este de maximum 22.000 euro
    -masina trebuie sa aiba pana in 60.000 - 65.000 km parcursi
    -neaparat cutie automata

As avea si eu urmatoarele intrebari si sper sa ma ajutati:
    -C200 benzina sau C220 diesel? din ce am vazut nu am sanse sa gasesc un C250 calumea in banii astia
    -cum sunt cutiile automate de la MB?
    -iau in calcul o excursie in Germania si as vrea sa stiu daca pretul ala de pe mobile/autoscout este batut in cuie sau neamtu mai negociaza? daca da cam cat aproximativ?

De la noi din tara singurele care imi plac ( si as vrea sa stiu si parerea voastra ) sunt:
    -C250 benzina (pretul prea mare pentru bugetul meu si nu cred ca are vreun sens sa deranjez degeaba): http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C30964170.html
    -C220 diesel ( o sa dau maine un telefon, ceva e in neregula deoarece pretul mi se pare mult sub ce am gasit pe mobile iar numarul ala de telefon are/a avut o gramada de masini la vanzare ): http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C31326946.html

Orice apreciere/sugestie/sfat este mai mult decat bine venita.

Va multumesc.

PS:Fiind primul meu post nu pot decat sa va zic Bine v-am gasit si sper ca in curand sa fiu un membru oficial, adica posesor de MB.

Ia legatura cu Mircea600sel(lucreaza la reprez.MB) si sigur iti gaseste o masina asa cum iti doresti si plus ca are si garantie.

Comment

Sfatul meu este sa iei benzina, facelift-ul are niste motoare senzationale si nu neaparat 250-ul.
      Pe langa kilometraj, stare, culoare, etc ar trebui sa te decizi inainte pt optiunile legate de Comand (muzica - navi) si de Xenon (ILS, IHC, etc).
      Comand Online si Bixeno cu ILS sunt destul de greu de gasit. Multi vanzatori afiseaza xeno, navi...
      Noi avem aproape zilnic cereri de oferte pt montaj ulterior ILS sau Comand la facelift.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

@cl600: Si eu tot benzina as vrea dar iau in calcul si diesel-ul in cazul in care apare o oferta foarte foarte buna.
        In legatura cu optiunile, din punctul meu de vedere obligatorii ar cam fi: pachet automat, pachet parktronic, pachet lumini, interfata media si oglinzi rabatabile elctric.
        Despre pachetul care include xenon: din ce am vazut pe mobile/autoscout, asa cum ai zis si tu foarte putine il au.
        Despre pachetul Command online: pot sa spun ca am sarit peste el, nu stiu de ce.

Sunt aceste 2 pachete un must have?

PS:Probabil pun intrebari stupide dar chiar nu am condus si nu stiu care e diferenta dintre dotarea default cu care vine avantgard si ce aduc nou aceste 2 pachete.
        Last edited by bogus; 11-21-2013, 10:07 AM.

Comment

Intr-adevar pachetul care include bi-xenon/ils este foarte util, am vazut ce poate. Despre command online, il consider nice to have dar nu este ceva ce as pune in capul listei.

Sunt de aproximativ 6 luni cu ochii pe autovit si nu am vazut nici o masina care sa ma intereseze (cu exceptia la C250-le din primul post, dar care este peste bugetul meu).

In Germania, preturile reale sunt cele de pe mobile sau se pot gasi si mai ieftin? Daca da cum?
          Credeti ca am sanse sa gasesc ce caut tinand cont de bugetul alocat?

Comment

Va multumesc la toti pentru sfaturi. Numai bine.

Comment

Sa nu incep un nou thread. (Eu cautam E dar am ramas surprins de doua C-uri) .

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Am urmat un sfat primit aici sa ma indrept spre reprezentante. Astept cateva pareri despre cele doua masini .

Comment

Una are jante pe 16 alta pe 17 , faptul ca au garantie constituie un avantaj.
                Modelul mai ieftin , are ceva ciudat , volanul e cu piele alba, partial.Tapiteria are niste cusaturi mai speciale , pare retapitata.
                Ps: e o diferenta mare intre C si E , masini total diferite.
                Last edited by b97dmt; 12-07-2013, 17:11 PM.

Comment

Salutare, eu as avea de adaugat la subiectulasta, daca tot cumperi o masina cu motor peste 2000 din privinta impozitului, eu totusi as lua modelul C220, care are ceva caluti in plus fata de C200, care mentionez ca tot de 2200 este capacitatea motorului.
                  Succes in alegerea celui mai potrivit.
                  Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                  Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

C250 tot atatia cc are, doar ca depaseste 200cp!

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Salutare !
                      Va rog : si eu am aceeasi problema !
                      Trebuie sa aleg in urmatoarele zile dintre : C200 benzina 184cp euro4, C200 diesel 136cp euro5, C220 diesel 170cp euro4, si E250 diesel 205cp euro5 ceva mai rulata.
                      Ce imi recomandati ?

Ma intereseaza mai ales cat de mult consumã acea benzinarã in oras unde rulez cam 90% din timp ? sa imi pot face niste calcule de rentabilitate. Unii imi zic 15 l/100km ! pe bordul masinii scrie in oras : 10,5-11 l/100km

Merita montatã instalatie de gaz pe ea ?.. strica cu ceva motorul in timp ?

Comment

Orice motor Euro5 consuma undeva cu 30% mai putin decat modelul anterior in aceeasi zona de putere.

Sfatul meu este benzinar Euro5 - consuma cam la fel ca CDI-ul Euro 4 ( de aceeasi putere) si merge mult mai frumos.

Eu am la vanzare 200CDI euro 5 cu ILS, Comand Online si pachet AMG si pot spune dupa ce m-am plimbat 3-4000km ca puterea este aproape suficienta iar consumul este penal de mic.

Daca vrei consum f mic atunci 200CDI euro 5, daca vrei consum decent si ceva putere in plus atunci, eu cel putin, recomand benzinar euro 5/6 CGI.
                        Eu vand dieselul ca sa iau benzina.

www.mbretrofit.ro

Comment

Am citit ca masinile din 2006, 2007, 2008 au avut destule probleme cu transmisia automata 7G-Tronic. Eu sunt pe cale sa achizitionez un W204 coupe ( toate au 7G-Tronic ) si as vrea sa stiu parerea voastra in legatura cu 7G-Tronic-urile de pe facelift/coupe.

PS:@cl600 Astept cu maxim interes raspunsul tau.

PS2: w204 sedan sau coupe?

Comment

Originally posted by bogus View Post
                            Am citit ca masinile din 2006, 2007, 2008 au avut destule probleme cu transmisia automata 7G-Tronic. Eu sunt pe cale sa achizitionez un W204 coupe ( toate au 7G-Tronic ) si as vrea sa stiu parerea voastra in legatura cu 7G-Tronic-urile de pe facelift/coupe.

PS:@cl600 Astept cu maxim interes raspunsul tau.

PS2: w204 sedan sau coupe?
                            Pe 204 facelift s-au pus 7G-tronic Plus. Pana in 2008 sunt destul de rare 204 cu 7G.
                            Eu cred ca daca poti cumpara un 204 coupe cu 7G, sa il cumperi daca este in stare buna. O cutie mai performanta nu gasesti!

www.mbretrofit.ro

Comment

Originally posted by cl600 View Post
                              O cutie mai performanta nu gasesti!
                              Sincer sa fiu asta voiam sa aud
                              Indoielile(care deja s-au risipit) au aparut fiindca unii o descriu ca e o cutie lenta si cu probleme inevitabile dupa 30-40.000 km (geva de genul: schimba foarte greu, apare un tremurat, nu se tureaza) iar 7G plus-ul ar amana aceste probleme pana undeva la 70-80.000km.
                              Last edited by bogus; 12-10-2013, 22:30 PM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF