Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa achizitionez un Mercedes c 220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau sa achizitionez un Mercedes c 220

Va salut.
    Sunt nou pe acest forum si pentru eventuale incalcari ale regulamentului sau greseli va rog sa fiti putin indulgenti cu mine.

De curand m-am hotarat sa-mi cumpar un Mercedes C220 an de fabricatie(min.2008) bugetul meu fiind de 18.000euro.

Am auzit de la amici mei ca sunt multe masini pe Autovit care sunt "samsarite" si cel mai bine ar fi sa caut o masina in Germania.

Sfatul vostru care este??
    Pot cumpara masina din Ro la un pret correct si intretinuta fara sa fie km garla dati inapoi ?

Va multumesc pt atentia dvs si astept sfaturi.

Poti, daca e cumparata din Romania si are istoric complet la service Mercedes.

Comment

Exista vreo persoana care ma poate ajuta sa verific seria masinii ? ms

Comment

Cea mai indicata metoda ar fi sa faci o verificare la dealer ,ei pot vedea istoricul daca a fost servisata in reteaua MB, test de vopsea etc.

Comment

Parere personala. O masina sh adusa de afara, nu se compara cu una rulata in tara, si nu ma gandesc doar la eternul subiect cu drumurile, ci la calitatea consumabilelor si a service-ului din strainatate, in mod special germania. Sunt altfel intretinute, altfel conduse, iar cu un test Dekra poti afla imediat toate detaliile, inclusiv un istoric suspect.

OFF- saptamana asta am sunat pentru un test-drive, undeva pe langa Hamburg. In fine detalii, discutii, etc, si am pus conditia sa fac un control la Dekra, la care am primit un sec "kann nicht", si am rams eu cu tonul de inchis. E prima oara cand se intampla asta, dar poate devenii o unealta in aflarea calitatii masini pe care doriti sa o cumparati.

Comment

Masina cumparata de afara are avantajul unei intretineri corecte si de buna calitate in schimb pierde teren la km (foarte multi) fata de cea cumparata din Ro care are km mai putini dar articulatiike mai obosite(din cauza drumurilor noastre).

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
              Masina cumparata de afara are avantajul unei intretineri corecte si de buna calitate in schimb pierde teren la km (foarte multi) fata de cea cumparata din Ro care are km mai putini dar articulatiike mai obosite(din cauza drumurilor noastre).
              Ai dreptate, dar "benzinarii" fac subiectul unei exceptii, la modul general, existand uscaturi in orice padure. Concret o familie normala in DE are 2-3 masini, benzinarul face piata si vizete la rude, concediile si deplasarile pe distanta lunga o face diesel-ul. La ei e greu pana strangi banii de prima masina noua, ca dupa, o tin in leasing toata viata, sistemul de buy-back fiind valabil si in leasing, existand bonusuri si reduceri daca mentii acelasi producator. De aici si cantitatea mare de masini vandute cu km si ani putini, bineinteles la preturile corespunzatoare. Buy-back-ul, trebuie sa acopere, in principiu, costul reducerii oferite clientului, si service-ul post vanzare .

Comment

Salutare stimati colegi,

exista cineva dintre voi care se ocupa cu import de masini din EU ? Vreau sa achizitionez un C220 W203 intre anii 2000-2003. Daca ma poate ajuta cineva in privinta asta, va rog dati-mi un PM.
                Multumesc.
                LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Gata te-ai hotarat calutzustudio?

Comment

Salut Stradulescu, se pare ca mai convins asupra motorului de 2200 cmc.

Hotarat am fost intotdeauna, doar ca banii decid momentul alegerii . La prima strigare am gasit aceste masini, pe care va rog sa le priviti si voi si sa va dati cu parerea asupra lor:

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

http://www.autovit.ro/autoturisme/me...&techCondition[undamaged]=1

Am ales totusi sa nu mai merg pana in D pentru masina, ci sa o cumpar din tara. Am comparat preturile si costurile de deplasare si nu este rentabil. Am un buget de 4000 E +/- .
                    Astept parerile voastre.

Comment

Ai cumparat W204? Mai vrei?

Comment

Originally posted by corvinarh View Post
                        Ai cumparat W204? Mai vrei?
                        Daca pe mine ma intrebi, nu am cumparat W204, nici nu mi-am exprimat dorinta de a face acest lucru. Cred ca ai confundat persoanele

Comment

Intrebam pe cel care a deschis topicul.

Comment

Originally posted by calutzustudio View Post
                            Salut Stradulescu, se pare ca mai convins asupra motorului de 2200 cmc.

Hotarat am fost intotdeauna, doar ca banii decid momentul alegerii . La prima strigare am gasit aceste masini, pe care va rog sa le priviti si voi si sa va dati cu parerea asupra lor:

http://www.autovit.ro/autoturisme/me...&techCondition[undamaged]=1

Am ales totusi sa nu mai merg pana in D pentru masina, ci sa o cumpar din tara. Am comparat preturile si costurile de deplasare si nu este rentabil. Am un buget de 4000 E +/- .
                            Astept parerile voastre.
                            Linkul 3 este gresin, in locul lui trebuie acesta: http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C31749748.html
                            Iar aia de arad nu ma incadrez la bani

Comment

Dar taxa de inmatriculare nu se mai plateste? Cum te incadrezi in 4000, cand masina e 3700 si taxa 3000?
                              proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF