Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Parere sfat achizitie C200 W203 (2000-2003)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parere sfat achizitie C200 W203 (2000-2003)

Salut. sunt nou pe forum, dar si in lumea auto.
    desi nu stiu cum sa incep, povestea e cam asa:

Am aproape 25ani, sunt motociclist care pana acum nu l-au pasionat masinile, desi aveam o atractie la Mercedes, in special a clasei C dar si restul.

Acum sa revin la subiect. de ceva timp, mi s-a pus pata sa-mi iau masina. Eu nu stau in tara, vin doar in concediu de cateva ori pe an, timp care mi-l petrec pe motor. Doar ca uneori ploua sau am nevoie de mobilitate atat mie cat si membrilor familiei (mama,sora, catel, purcel....) asa ca m-am gandit la o masina. Stand si gandindu-ma la ce as putea sa-mi iau, am ajuns la concluzia ca am de ales intre: Mercedes C Klasse, Audi A4, Ford Mondeo si Volkswagen Bora.

Masina nu o vreau pentru figuri,nu vreau masina pentru agatat gagici la semafor sau in fata cluburilor, nu vreau masina cu care sa fac liniute sa fac inconjorul lumii cu 10Litri de combustibil. vreau o masina personala, sa o folosesc ocazional in concedii dar care sa-mi ofere si placerea de a o conduce, care sa ma ajute atunci cand am nevoie de ea. consumul este un factor care nu l-am luat in calcul atata timp cat este unul decent.

am cautat pareri peste tot dar mereu ele au fost impartite.asa ca as fi curios sa le aud de lacei ce au sau au avut.

tentatia mea ar fi C200 W203 (2001-2003) cu motorizarea 1.8, 2.0benzina sau chiar 2.1 diesel. as fi curios sa aflu cat mai multe detalii despre modelul respectiv. cum se comporta, ce taxe se platesc la ea, asigurarea, care sunt punctele sensibile, cat de durabile sunt, intretinerea in ce consta si cat costa, dar nu in ultimul rand si consumul (desi nu prea ma intereseaza)

am cautat cateva pe site-urile de vanzari, preturile variaza iar bugetul care l-as aloca ar fi intre 4-5000Euro+/- vad ca ele incep de pe la 3400Euro
    eu am pus ochii pe astea 2.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

asa ca as dori sa-mi dati cat mai multe sfaturi si informatii legate despre acest model

imi cer scuze pentru eventualele greseli
    o zi buna.

Vezi ca mai sunt discutii despre achizitie clasa C(mai rasfoieste forumul la sectiunea My Car gasesti detalii despre piese si preturi,plus ca daca te uiti la sectiunea Bursa are un coleg un C200 cdi de vanzare care se incadreaza la cerintele tale).Mie mi se pare destul de economic un c200/c220 cdi si foarte odihnitor la drum lung.Acum cam toate modelele de masini enumerate de tine mai sus sunt cam inghesuite daca vrei sa mergi 4 insi in ea si mai ai si bagaje.Bafta si spor la cumparaturi!

Comment

Merci de sfat. am sa caut si la sectiunea respectiva dar si la bursa.

cat de mersul cu 4 insi in ea, il voi practica foarte rar. pentru ca nu am familie incat sa am nevoie de masina de familie. pasageri vor fi cand si cand. asa ca nu cred eu ca se vor plange de confort. daca voi mai mult, pot sa-si inchirieze autocar. bagaje... nu voi cara eu cine stie ce. cat incape in porbagaj.

Comment

revin. am cautat pe forum detalii peste detalii. cat de cat m-am pus in tema, doar ca nu cine stie ce pt ca ele sunt mereu impartite.

revin si eu cu o intrebare. numarul de Km se poate verifica? adica stiu ca se poate verifica, dar este posibil ca numarul lor sa fie dat peste cap fara a se cunoaste asta? intreb pt ca sunt multe masini de 10-15ani cu 100-150.000Km sau chiar si mai putin..iar cum romanul poate dezamorsa si bomba atomica cu un patent, fara a se cunoaste, acum sunt in dubii.
        @steradulescu, poti gasi tu masina care ziceai ca e la vanzare? eu nu dau de ea.

Comment

Originally posted by moshnegutzu View Post
          intreb pt ca sunt multe masini de 10-15ani cu 100-150.000Km sau chiar si mai putin..
          Si conduse de doctorite ca a doua masina
          Pot fi masini de 10 ani cu 100k km, dar nu masini de talie medie si mare.

Comment

Originally posted by Siegfried View Post
            Si conduse de doctorite ca a doua masina
            Pot fi masini de 10 ani cu 100k km, dar nu masini de talie medie si mare.
            Nu nu, de un mos care mergea doar pe autostrada sau batrana care iesea duminica la piata.

Comment

Pe autostrada tot mult se face. Exista masini cu km putini, a maica-mii de exemplu are 30 si ceva de mii km facuti in 9 ani si ii caut una acum mai noua, si sa dea naiba ca nu gasesc nimic rezonabil. Noua nu are rost la cat circula ea.
              In al doilea link pe care l-ai pus in primul post, numai dupa faruri, eu zic ca masina aia are in jur de 500k km. Primul link e expirat.

Comment

Pe autostrada tot mult se face. Exista masini cu km putini, a maica-mii de exemplu are 30 si ceva de mii km facuti in 9 ani si ii caut una acum mai noua, si sa dea naiba ca nu gasesc nimic rezonabil. Noua nu are rost la cat circula ea.
                In al doilea link pe care l-ai pus in primul post, numai dupa faruri, eu zic ca masina aia are in jur de 500k km. Primul link e expirat.
                Primul e masina de aici. a expirat ieri.

Mercedes-Benz C 200 de vanzare pe auto.ro. Anunturi auto cu masini Mercedes-Benz C 200 second hand.

ce parere ai despre ea? pare mai "plauzibila"

Comment

Numai cand vad scrisul de analfabet: "Avangarde", "kilometrii" imi vine sa inchid fereastra. Singura poza cu interiorul arata un maner de usa scrijelit rau la 133k km, alte poze cu interiorul nici nu are. Nu te intrebi de ce?
                  In rest nu stiu ce sa zic, pozele cu exteriorul sunt mult prea neclare, farurile sunt matuite tare si la asta.

Comment

Siegfried si manerul de la usa de la a mea e la fel si tot asa arata si cand am luat-o acum 3 ani cu 140 k km reali.E o buba a lor pot spune.

Comment

http://www.clubmercedes.ro/vand-merc...di-t26825.html Uite aici!

Comment

Si aici!http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...ft-t28078.html

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
                          Mersi. am vazut-o si pe asta. desi imi place, imi depaseste bugetul alocat. as vrea sa investesc cel mult 5000Euro. nu ar fi problema banilor cum e problema sumei. adica mai am si alte investitii pe langa masina si nu as vrea sa "risipesc" toti banii acolo.
                          am sa mai caut. daca nu, ma voi orienta dupa un A4 sau mai am rabdare pana la anu sau peste 2 ani cand imi termin proiectele de viitor. (casa)
                          acum, sincer e greu sa mai gasesti masini cu Km putini si la un pret decent.

mai sus intrebasem despre verificarea Km. se poate da peste cap fara sa se cunoasca? adica sa treaca chiar si de verificare la reprezentanta?

Comment

Da, se poate. Lejer.
                            De altfel e foarte greu sa gasesti un C de 5000 de euro cu istoric complet, la zi la reprezentanta. Asta e singurul care iti garanteaza km.

Comment

Da, se poate. Lejer.
                              De altfel e foarte greu sa gasesti un C de 5000 de euro cu istoric complet, la zi la reprezentanta. Asta e singurul care iti garanteaza km.
                              Ok, am inteles. intradevar, observ ca e greu de gasit "bun si degeaba"

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF