Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes c200

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Acum am vazut si eu.
    Trebuia sa le fi lasat acolo si sa nu le fi sters.

Important pana la urma, desi pot fi unele discutii contradictorii intre noi ca si membrii, initiatorul topicului sa isi faca o idee corecta si sa aleaga optim ce i se potriveste lui.

Asta eu decid, nu tu.
    Last edited by cutaresku; 03-27-2013, 15:34 PM.

Comment

Va multumesc pt sfaturi. Din pacate nu as da mai mult de 10 11 mi pe o masina cred ca o sa aleg un model putin mai vechi sau poate alta marca, Voi cam ce masina mi-ati sugera sa imi iau cu 10.000 euro, nu neaparat mercedes ci o masina cu un motor de 2.0 sa aiba un consum nu prea mare si sa fie cat de cat bune, de passaturi sau alfa 159 ce parere aveti? Daca imi poate sugera cineva ceva masini sau sa imi dati linkuri cu ceva masini care vi se par o la bugetul asta v-as fi foarte recunoscator

Comment

Exista un topic dedicat despre mercedesuri: http://www.clubmercedes.ro/mercedesu...t1131p217.html
        Adreseaza acolo intrebari si colegii isi vor da cu parerea.
        La bugetul pe care l-ai spus eu te-as sfatui sa te orientezi la un ford mondeo.

Comment

Originally posted by Siegfried View Post
          Exista un topic dedicat despre mercedesuri: http://www.clubmercedes.ro/mercedesu...t1131p217.html
          Adreseaza acolo intrebari si colegii isi vor da cu parerea.
          La bugetul pe care l-ai spus eu te-as sfatui sa te orientezi la un ford mondeo.
          mersi pt link cred ca o sa ma orientez spre clasa b, dar daca tot ai adus vorba despte mondeo ce parere ai despre acesta http://www.autovit.ro/ford-mondeo-C27977405.html

Comment

Daca vrei masini nebotezate, km reali, revizii, oameni seriosi, cred ca si garantie, din ce stiu se poate si negocia, poti arunca un ochi aici: http://www.autorulate.eu/cautare-anunt

N-am nici un interes cu firma respectiva, nu fac reclama, daca se considera asa rog sa se stearga. Sunt masini de flota, pe care le rotesc . Doi colegi au cumparat de la ei si au fost foarte multumiti.
            Last edited by Siegfried; 03-27-2013, 23:39 PM.

Comment

Parerea mea e sa uiti de Mondeo,nasul meu are unul tot titanium(dotare) luat cu 10 000km si am mers cu el si mi s-a parut cam nasoala cutia(manuala),nu prea intra bine in viteze,mi-a zis ca e frig afara si de aceea nu intra bine cu toate ca erau 7 grade.In rest foarte spatioasa.Eu daca nu as putea sa iau ceva premium(MB,BMW) as cumpara Octavia(gasesti un RS bun la banii astia)

Comment

Desi forumul este dedicat fanilor Mercedes, un compromis bun ar fi o Skoda Octavia...te incadrezi in 10 -11 mii second, cu un an bun , dupa 2010.

Comment

ai dreptate iulianus, dar cum as putea sa fiu sigur daca are km reali ?

Comment

Discutam de mercedes aici, da? De alte marci in alta parte. Si pune litera mare acolo unde trebuie.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Cam asa e, vrei sa iei MB, pui intrebari pe forum MB. Vrei x,y,z - ai atatea locuri generaliste ca varianta.
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Skoda nu va fi niciodata Vw, Vw nu va fi niciodata Audi.

Si MB va fi intotdeauna peste ele chiar daca nu se vede din prima diferenta.

Diferentele, precum am spus chiar daca nu se vad ( veorbesc in cunostinta de cauza despre grupul vag acum) ele exista. Insonorizare mai buna pe masura ce cresti in marca, o atentie marita pt elementele compartimentului motor ( baterie protejata mai bine, mai multe chedere, motorul mai bine prin ornamente suplimentare, smdp), materiale mai bune calitativ, dotari mai variate pe masura ce urci in marca.
                        Si, motorizarile ale caror puteri sunt dezlantuite complet in cazul Audi.

Iti dai seama ca un MB are si el plusurile lui, care un cunoscator le va sesiza si in timp orice conducator le va simti.
                        Nu pot spune ca nu-mi plac usile care sunt mai bine insonorizate, mai bine imbracate ( nu prea vezi tabla la interior la MB), orientarea spre confort care din punctul meu de vedere e un plus, insoniorizare teoretic la cel mai inalt nivel si multe altele.

In emisiunea 5th gear, prezentatorul care atunci conducea pt prima data noua clasa C, spunea ca MB proiecteaza in cel mai mic detaliu tinand cont pana si de cuplul de apasare al butoanelor care carui valoare a fost data si nu o mai retin.

Chiar daca masinile noi nu mai sunt ce au fost odata ( pe de o parte si cresterii complexitatii si a dotarilor oeferite, a electronicii mult mai sofisticate), nu pot spune ca MB face masini rele. Este totusi in varful firmelor producatoare.

Statisticile de fiabilitate facute de americani mai ales, nu le consider f fondate, deoarece ei sunt f impartiali, subiectivi. Chiar daca Skoda in testele lor este pe o pozitie mult superioara altor concerne nemtesti, parerea mea este ca se datoreaza faptului ca multe vin in echipare f slaba, deci nu are ce pbme sa iti faca ( atentie, ei puncteaza pana si cat de usor se foloseste navigatia spre exemplu) si mai ales faptul ca cumparatorul obisnuit de skoda va avea pretentii mai mici decat cumparatorul obisnuit de Audi sau MB. Daca unuia cu un MB i s-a ars un bec va face de 10 ori mai mult tamtam decat unuia cu o Skoda cu aceeasi patanie.
                        Plus, nu poti compara spre exemplu o problema de un bec ars cu o probleme de acumulare a apei in compartimentul motor si problemele ce pot rezulta de aici.

Asadar, sfatul meu e sa stii ce vrei: o masina buna, insa nu prea sofisticata = octavia la care sigur vei gasi unele nimicuri suparatoare, apoi masina ce se vrea echilibrul perfect = passat, apoi gama de lux care este Audi si implicit BMW, respectiv Mercedes Benz.

Oricum, de ce sa nu-i dau cezarului ce-i a lui, in materie de motoare consider MB peste VAG fara drept de apel.

Important e sa-ti cumperi in functie de necesitati, daca nu esti un munte de om nu de avantajeaza nicidecum spatiul marit din Audi, Mb fiind perfect.
                        Mie desi nu mi s-a parut f mare ( ma asteptam la mai mult spatiu in c class) cum sunt o fire mai firava nu pot spune ca nu mi s-a parut arhisuficient spatiul din noua Clasa C.

Pana la urma decizia iti apartine si in functie de ce pretentii ai de la o masina, trebuie sa o cauti si sa nu o cumperi manat de euforia masinii mult dorite, ci sa verifici in amanunt masina. Refuzul vanzatorului de a o verifica si de a efectua teste ar trebui sa-ti dea de gandit si personal nu as cumpara o masina care sa nu fiu lasat sa o verific cap coada.

Si ca tot s-a pomenit de Ford Mondeo, inchie prin a spune ca sunt masini bune insa in detaliu nu se ridica la nivelul vag, dalmiteri ale MB. Iar ca motorizari, desi potente, personal am auzit ca sunt predispuse la mia multe pbme decat restul masinilro amintite in acest post.

Cum e un forum de MB,sfatul meu e sa ceri parerea despre marca MB si astfel sa iti faci o idee daca MB e pt tine sau nu.
                        Last edited by mmx23; 03-29-2013, 10:51 AM.

Comment

http://assets.marfinleasing.ro/marfi...l#!prettyPhoto de asta ce ziceti? ii de la o firma de recuperare leasing

Comment

Originally posted by claudiuh88 View Post
                            http://assets.marfinleasing.ro/marfi...l#!prettyPhoto de asta ce ziceti? ii de la o firma de recuperare leasing
                            Pretul e bun.

P.S.Schimba locatia de la profil.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by claudiuh88 View Post
                              Buna de ceva vreme doresc sa cumpar o masina si as dori sa stiu daca un clasa c200 ar fi mai bun decat un a4? la care din ele mar costa mai putin intretinerea si care ar fi mai rezistent la drumurile din romania? Ma bate gandul sa il iau pe acesta http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C26595527.html ce parere aveti? Am sunat si a zis ca are carte service si pot verifica km.
                              SALUT.
                              Ai mare grija pentru ca in Franta taxiurile sunt de culoare alba, asa cum in Germania pana in 2005 a fost obligatorie la taxi culoarea crem.
                              Eu unul asi evita orice masina de culoare alba cu numere de Franta.
                              Bafta.

Comment

Si in De. din cate stiu eu masinile albe si albastre au fost la firme.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF