Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C200-c220 - minim 2008

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• C200-c220 - minim 2008

Salut baieti,

Intentionez sa-mi achizitionez un MB c 200 sau 220, an minim 2008.

Dupa ce am citit mai multe "topinguri" cu privire la achizitionare MB pe forum, coroborat cu faptul ca sunt "boboc" pe aici, va rog sa ma ajutati cu raspunsuri punctuale la urmatoarele neclaritati :

- care e diferenta dintre c200 si c220, lasand la o parte CP ; se poate face in conditii ok o interventie la soft in vederea maririi CP la 170 (la c200), avand in vedere ca e acelasi motor ? (la bmw 320 vs 318, chiar daca motorele erau la fel, diferente intalneam la soft si turbina, prima nu ar fi fost o problema, dar la a doua riscai sa iti pice mai repede, deci nu se merita interventia) ;

- un c 220 de prin 2008-2009, cu vreo 150k, l-am gasit fara tva la vreo 10500-11000 eur in Germania, este un pret realist, ok ?

- ce probleme ar putea sa aiba pe la motor, varianta care ma intereseaza ca si an, deoarece la bmw dupa 2007-2008 motoarele cu N47 au probleme pe la distributie, se largeste lantul si pocneste intr-un tarziu .....asa ceva pt mine e de neacceptat avand in vedere ca totusi e bmw nu alta "tigaie" (am avut bmw 320 2006, dar nu vreau sa risc nimic pt anii care ma intereseaza) ;

- alte probleme generale pe scurt, de care v-ati mai lovit la variantele dupa 2008 .

Multumesc anticipat

am uitat sa mai adaug, daca sa optez pt cutie de viteaza automata sau manual ; ce probleme sunt cu cele automate ?? sau acestea sunt legate doar de ghinion.. ??

Comment

Litera mare, un singur semn de exclamare este suficient.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Nu am citit pe nicaieri o explicatie pertinenta cu privire la diferentele fizice intre c200 si 220. Nu cred sa gasesti aici un raspuns la problema asta.
        In rest Bmw vs Mercedes- este clasica deja.

Comment

Dialiv...

Dar dupa cum spuneam, diferenta e doar de soft prin limitarea CP sau si la turbine cum e la la bmw 318-320 ..pt mine asta e cel mai important.

La fel si celelate intrebari, dar sincer nu ma asteptam sa nu primesc nici un raspuns/ parere la ipotezele ridicate de mine. Pe forum-ul de la bmw erau mult mai activi (fara nici o suparare, e doar o constatare), primeam raspunsuri/pareri mult mai repede la ce neclaritati aveam.

Comment

Se poate face doar din soft, motoarele sunt la fel.La turbina nu ai dece umbla.

Comment

Aici ai omu' cu care trebuie sa vorbesti.
              OFF: Nu fi tafnos ca nu te baga nimeni in seama la secunda ca mai avem si altceva e facut
              Bafta la achizitie.

Comment

Salut!
                krysttall, si eu caut de cateva luni un C klasse w204 BE (C200, C220 sau C250)

-insa pana in acest moment, nu am gasit o masina "curata" 100% si la un pret rezonabil. Dispun de un buget ceva mai mare decat al tau si tot nu am gasit ceva care sa ma multumeasca. Nici macar in Germania.
                Mare grija la asa-zisele "super-mega-oferte-extra-full"; pe piata din Romania se vand f multe MB aduse de afara (epave reparate in tara ori masini obosite carora li se dau km inapoi). Am ajuns la concluzia ca mercedes bun si ieftin nu exista!!! (asa cum bine a spus un coleg, aici pe forum).
                Nici in (toti) dealerii din Germania care vand masini, sa nu ai incredere. Majoritatea recunosc destul de greu ca vand masini reparate ( pot detalia pe p.m. cele spuse aici, daca te intereseaza..).

Asa..ca idee: un C Klasse fabricat in 2008-2009, in Germania este mai scump decat BMW Seria 3- fabricat in 2010-2011. (acelasi nr de km). Asta poate spune multe referitor la MB vs BMW. Poti Verifica aici: www.mobile.de .
                http://www.w204.ro

Comment

@krysttal- daca spui tu ca nu este nici o diferenta, ca asa ai auzit este egal cu 0.
                  Eu am zis ca nu am vazut o dezbatere pertinenta gen- se pun doua serii de caroserii una de la un c200 si una de la un c220 si se compara fizic. Ce injectoare, ce presiuni, ce turbine, ce egr-uri etc. sunt pe fiecare in parte. Pe urma mai este si vorba de ce transmisie are fiecare in parte.
                  Din pacate eu nu am acces la un program de date Star ca sa ma conving singur, dar din ce am cautat pana acum am vazut ca turbinele de la 116, 122, 143, 150cp sunt diferite.
                  @Gmihai- suntem prieteni dar sa nu te superi pe mine cand te contrazic.
                  Reclama care o faci colegului George...
                  M-am uitat pe threadul sau si am gasit ceva de genul c200cdi 2005 de 122cp il poate scoate Safe la 155cp. La doua pagini mai incolo c220 stock 150cp il scoate Safe la 185cp.
                  De ce nu scoate si c200 122cp la 185 Safe daca sunt aceleasi masini?
                  Unde mai pui ca pe w203 c200cdi au fost puse 3 tipuri de motoare din 2000 pana in 2006.
                  Al meu este c200cdi dar cu motor 646.963. Motor care il intalnesti si la ultima serie de 220facelift. Deci sa inteleg ca eu pot sa il urc in 185cp Safe cu toate ca Geoarge spune ca doar la 155.
                  NUMAI bine!

Comment

Originally posted by dialiv View Post
                    @Gmihai- suntem prieteni dar sa nu te superi pe mine cand te contrazic.
                    Reclama care o faci colegului George...
                    M-am uitat pe threadul sau si am gasit ceva de genul c200cdi 2005 de 122cp il poate scoate Safe la 155cp. La doua pagini mai incolo c220 stock 150cp il scoate Safe la 185cp.
                    De ce nu scoate si c200 122cp la 185 Safe daca sunt aceleasi masini?
                    Unde mai pui ca pe w203 c200cdi au fost puse 3 tipuri de motoare din 2000 pana in 2006.
                    Al meu este c200cdi dar cu motor 646.963. Motor care il intalnesti si la ultima serie de 220facelift. Deci sa inteleg ca eu pot sa il urc in 185cp Safe cu toate ca Geoarge spune ca doar la 155.
                    NUMAI bine!
                    Subscriu, intreaba tunerii de rezistenta de cuplu a cutiei X de la MB sau de diferentele de hardware intre modele, si-o sa te convingi ca 99,9% habar n-au...

Originally posted by krysttall View Post
                    La fel si celelate intrebari, dar sincer nu ma asteptam sa nu primesc nici un raspuns/ parere la ipotezele ridicate de mine. Pe forum-ul de la bmw erau mult mai activi (fara nici o suparare, e doar o constatare), primeam raspunsuri/pareri mult mai repede la ce neclaritati aveam.
                    Acest loc nu obliga pe nimeni sa ramana, maestre, go ahead la forumul BMW. Ai vreo contributie aici si n-am vazut-o eu, de blamezi lipsa de raspunsuri?!

Originally posted by dialiv View Post
                    Nu am citit pe nicaieri o explicatie pertinenta cu privire la diferentele fizice intre c200 si 220.
                    La modele mai vechi, W210 in speta (200cdi vs 220cdi), in mod sigur difera volanta, din ce-am sapat eu acum ceva vreme.
                    Probabil cu EPC-ul in fata, cine are timp poate vedea exact diferentele.
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

+1
                      La w203 2.2cdi sunt motoarele 611.960, 611.962, 646.962, 646.963.
                      Doar nu a schimbat Mercedesul seriile doar de dragul de a schimba ceva. Clar ca sunt motoare diferite, sau macar componente diferite.
                      Bineinteles ca le poti umfla cp dar mai este vorba si de fiabilitate.

Comment

Nu am dece sa ma supar si nu am zis ca sunt tuner'.Mi-am expus parerea in privinta softului si hergheliei.Nu cunosc maximul ce se poate face la versiunile mentionate si de aceea i-am dat link-ul cu colegul ce se ocupa si e in cunostiinta de cauza.

Comment

Originally posted by gmihai24 View Post
                          Se poate face doar din soft, motoarele sunt la fel.La turbina nu ai dece umbla.
                          Motoarele sunt diferite, turbinele sunt diferite(probabil si alte componente).
                          Si colegul nu este in cunostinta de cauza.
                          Si eu stiu sa resoftez telefoane si calculatoare cu ce windows, andoid, ios vrei tu. Asta nu inseamna ca stiu si kernel, programare, etc.
                          Cand o sa vad pe vreun "tuner" care stie sa-mi spuna care este diferenta intre motoarele de mai sus, ma duc cu Incredere sa o resoftez si pe a mea

Comment

Corect, eu am facut o referire ca poate ridica ceva putere doar din soft.Cat de mult sau cat se complica treaba nu sunt in masura sa dau sfaturi.Unde colegu face resoftari, am crezut ca e mai in masura sa ii explice cum sta treaba si ce are de facut, altul care face up-grade de soft si cu ceva experienta nu stiu.

Comment

Intrebare mea este: daca baietii aia destepti de la Mercedes au zis sa le dea masinilor o anumita putere, oare au facut asa pentru ca nu aveau ce face?
                              Pe mine ma "incanta" baietii astia care scot harti ce dau putere mai mare si consum mai mic decat cele initiale.
                              Nu am vazut unul sa-mi spuna pentru ce ii trebuie acei 25-30 de cai in plus. Ce vrea sa faca cu ei? Doar asa de dragul de a-i avea?
                              Eu cred ca in loc sa se bage 200 de euro in resoftare mai bine s-ar investi in sistemele existente ale masinii. Cunosc o gramada de mercedesisti care nu-si schimba uleiul la timp dar au roti mai scumpe ca masina mea.
                              Pana la urma e o chestie de snobism dupa parerea mea. Dar fiecare face ce vrea cu a lui conserva.
                              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                              C180 W202, 1994
                              W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF