Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

indecis: w204 200 CDI sau 250 CDI ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by funkyhat View Post
    M-am ars...
    Pentru 3000 de euro in plus
    Nici macar nu sunt 3000. Drum/cheltuieli, taxa, inmatriculare.

Relativ la injectoare, c200 nu a avut probleme, numai c220/c250, oricum sunt rezolvate: http://blog.mercedes-benz-passion.co...ei-injektoren/

Parerea mea e inainte de a face drum in germania, care e un efort mult mai mare, fa un drum la dealer si un drive test si vezi daca iti place masina.
    Nu stiu ce masina ai acum, poate vii de pe vreun 335, dar caii nemtesti nu vin cu aia coreeni sau frantuzesti, unde trag de un maxim de putere la o anume turatie, si scot o masina super-lesinata cu motor de 1.6 dar peste 130 de cai )
    Last edited by Siegfried; 12-28-2012, 09:28 AM.

Comment

Pai cam aici e avantajul diesel: pe la 2000rpm ai la dispozitie cam tot ce poate motorul (cel putin in termeni de cuplu), in timp ce benzinarul aspirat e fortos doar dupa 4000... In rest, mergi 90% din timp cu jumatate, hai 60% din puterea/cuplul maxime date de producator.
      Si, zic eu, mai e un aspect: boost-ul la MB e moderat, turbina nu face mai mult de 1,3 bari, spre deosebire de VAG si BMW care sunt ceva mai agresive, mergand pana spre 2 bari. Acum nu stiu ce setari au coreenele sau japonezele, insa in materie de diesel nu le vad superioare celor europene.
      Revenind, faptul ca 200cdi vine doar cu 136cp nu inseamna ca nu poate mai mult, desi mai mult ca sigur diferente hardware sunt fata de versiunile mai puternice (probabil volanta, injectoare si, evident, soft). O mapa de 160-165cp, facuta insa de cineva priceput (nu asa zisii tuneri, prezenti si pe-aici, care cara un laptop si contra a 100-200 euro iti umbla-n ECU cu programele dubioase si universale, fara a avea minim de cunostinte despre timpi de injectie, volum de aer etc) o vad foarte pretabila la acest motor.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Si eu as merge pe C200 cdi. Cel mai bun argument este numarul de km. Lasand la o parte orice alte discutii consider ca 100 de mii de km (diferenta intre cele doua) este totusi considerabila, chiar daca masina a circulat pe drumuri mai bune.
        Plus garantia.
        Asteptam un deznodamant.
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Buna seara!
          Va multumesc tuturor pentru ajutor.
          Desi pe data de 28 Dec. aveam programata o intalnire pt a vedea W204 200CDI-ul, nu am putut astepta asa ca in dimineata zilei de 27 Dec am fost si am revazut masina. In parc nu se afla niciun reprezentant al firmei de vanzari(erau in concediu), portarul (care m-a recunoscut) m-a lasat sa intru si sa ma uit mai bine la masina. Am stat mai mult de o ora in jurul ei, uitandu-ma f atent la tot ceea ce a tinut de exterior. Am observat ca bara spate- in partea stanga, nu se alinia perfect cu aripa, un far era mai nou decat celalalt iar capacul din bara fata - cel care acopera filetul carligului pentru tractare, era iesit din locul lui, se misca -de unde am presupus ca masina a fost tractata???. De la fata locului l-am sunat pe agentul de vanzari si i-am spus cele constatate. Mi-a repetat ca masina este impecabila, ca noua, nu are probleme - pt ca altfel ei nu o acceptau. Am intrebat de ce aripa sp. dr. nu se aliniaza perfect cu bara si mi-a raspuns ca " e posibil sa fi suferit vre-un accident" .... si ca "oricum elementele caroseriei sunt neatinse" ??? "Dar oricum, vorbim mai multe despre masina pe data de 28, at cand vor redeschide si cand vor primi istoricul complet al masinii- de la reprezentanta M.B".???

Pe 28 Dec am vb la telefon cu reprezentantul de vanzari, l-am rugat sa imi spuna daca masina a fost lovita si daca da, ce avarii a suferit. Mi-a spus ca a primit "istoria" completa de service de la M.B. si ca da, intr-adevar, masina a fost lovita stanga spate, bara si aripa st. sp. sunt revopsite. Dar nu s-a oprit aici A continuat: "capota motor, bara fata, aripa dr, fata, revopsite, far stanga schimbat, oglinda + carcasa oglinda dr. schimbata" - moment in care nu l-am mai lasat sa continue, spusese deja prea multe. Mi-a trimis "documentatia" pe e-mail si am vazut ca masina a avut destul de multe intrari in service, e adevarat, doar pt tinichigerie si o revizie.
          Sa spunem ca nu m-ar fi deranjat daca ar fi avut un element-max doua, revopsite si daca as fi fost informat de la bun inceput despre acest lucru. Dar in decursul a 2 ani, a avut f multe intrari in service.
          S-a dovedit ca aceasta masina NU este una "perfecta, ca si noua"!!! asa cum mi s-a spus initial (?plus ca cine stie ce "surprize" as mai fi aflat la fata locului?) si am renuntat la ideea de a o mai cumpara.

Acum ma gandesc sa caut un C220 sau 250, automat, pana in 100.000km DAR NU DIN Romania ci din Germania.
          Va multuesc inca o data pt suportul vostru!

Sarbatori Fericite si La multi ani!
          http://www.w204.ro

Comment

Oarecum offtopic: vezi ca e oferta la C class cu 10 mii reducere, asta inseamna pe la 30 de mii un c200 nou, avantgarde. Cand ajungi la 20-22 o masina second, eu zic ca e o varianta de luat in calcul 30 pentru una noua.
            In alta ordine de idei, 15 mii pentru un c250 e putin cam dubios de mic pretul. Ca regula asa, nu lua in calcul primele 2 pagini de pe mobile. E nasol rau cand ajungi in germania si vezi ca masina nu e ca in poze sau nu e ce scrie, aici in tara cel putin nu te-a costat decat nervii si dezmaagirea, in germania inseamna timp si bani.

Comment

Originally posted by Mr.M View Post
              Buna seara!
              ...
              Acum ma gandesc sa caut un C220 sau 250, automat, pana in 100.000km DAR NU DIN Romania ci din Germania.
              Va multuesc inca o data pt suportul vostru!

Sarbatori Fericite si La multi ani!
              Parerea mea: cauta o dihanie murdara.
              Adica nepregatita EXPRES pentru vanzare!

Comment

Mda , nasol faza cu masina lovita , bine ca ai putut sa te uiti la ea.

Sfatul meu : masina din DE , doar reprezentanta ,daca gasesti ceva la un parc neaparat , patronul sa fie neamt , daca e arab ,roman,etc, sigur km sunt masluiti.

Verifica seria la reprezentanta,aici sau in DE, daca are service facut in retea , vezi tot ce s-a intamplat cu masina.

Masina ieftina si perfecta nu exista , spor la cautari si nu te grabi.Asteptam vesti.

Comment

Am eu de vanzare un C 200cdi -W204 - 26 500 euro - Nou!

WDD 204001 1A 696282

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Eu asi alege 200 Cdi. Km putini, an mai bun.

Asi servea Marat Safin...
                    Last edited by cutaresku; 01-03-2013, 18:42 PM. Reason: as alege, ai alege, ar alege...

Comment

Originally posted by priest View Post
                      Eu asi alege 200 Cdi. Km putini, an mai bun.
                      Priest, chiar daca ai stii ca masina a fost revopsita aproape in totalitate?

Comment

Priest, chiar daca ai stii ca masina a fost revopsita aproape in totalitate?
                        Probabil nu a citit postul tau. (cred ca a citit doar primul post)

Pacat ca din Germania mai costa si drumul, taxa, etc ...

Ceva de genul mi-ar place : http://www.autohus.de/fahrzeugsuche/...a4b7af320e85d7

sau cu km mai putini http://www.autohus.de/fahrzeugsuche/...f55aff51f5bb2e
                        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Da, frumoase masini.
                          Am cerut detalii suplimentare pt aceasta:

Pretul este suspect de mic....

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                            Am eu de vanzare un C 200cdi -W204 - 26 500 euro - Nou!

WDD 204001 1A 696282
                            Da, frumoase masini.
                            Am cerut detalii suplimentare pt aceasta:

Pretul este suspect de mic....
                            Nu se incadreaza in buget sau nu iti place?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Salut, Mircea!
                              M-am gandit sa aloc un buget de maximum 18.000 EUR pt. a achizitiona un C Klasse -care sa fie relativ nou (2009-2010) si cu km putini(pana in 80.000) si daca s-ar putea cu o cutie automata. Nu mai zic ca un C250 CDI m-ar multumi pe deplin (si spre asta imi indrept atentia acum) ..
                              Daca as dispune de >22000, as cauta un E Klasse ( http://www.autohus.de/fahrzeugsuche/...5a46a906c74745 ) iar daca as avea > 25.000Eur, m-as uita dupa E Klasse Coupe (http://www.autohus.de/fahrzeugsuche/...8faebb0da4fc1a).

Comment

Vezi si asta : http://www.clubmercedes.ro/vand-merc...-t24688p2.html
                                Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF