Buna ziua ,
As dori si eu un sfat in legatura cu un schimb :
Detin un Vw Lupo 1.7 SDi 60cp din 2003 si as dori sa il dau la schimb pe un Mercedes w202 c200D din 1995 .
Mercedesul are urmatoarele dotari :
-oglinzi electrice si heliomate
-airbag sofer doar
-jante aliaj pe 15 originale
-trapa electrica pe 2 pozitii functionala
-inchidere
-servo-directie
-scaune fata reglabile pe inaltime
Si cam atat imi aduc aminte acu .
Nu imi mai aduc aminte cati km avea exact pe bord .
Am vazut masina live , mie unu mi-a placut cum arata , are cateva defecte vizuale dar nu deranjeaza .
Pe masina functioneaza totul.
Volkswagenul are :
-2 airbaguri
-scaune reglabile pe inaltime
-volan reglabil pe inaltime
-servo directie
-jante pe 14 de aliaj
-145.000 de km
-paravanturi
-folie omologata
Are cateva zgarieturi de parcare si ea .
Doresc sa fac acest schimb pentru ca as avea nevoie de o masina mai mare cu portbagaj mai mare .
Ce probleme as putea avea la acest model si la acest motor 200D (OM601 daca imi aduc bine aminte) ??
Iarna cum este cu tractiunea spate? Nu am avut niciodata si imi este cam teama .
Exista probleme sa nu bage caldura bine iarna ?
Se merita sa fac acest schimb ??
Multumesc si va astept cu cat mai multe raspunsuri , si daca imi mai vin alte intrebari am sa le adresez in alte posturi !
P.S : Poze cu Mercedesul ( sunt de proasta calitate deoarece sunt facute cu un telefon de 3.2 megapixeli!) :
As dori si eu un sfat in legatura cu un schimb :
Detin un Vw Lupo 1.7 SDi 60cp din 2003 si as dori sa il dau la schimb pe un Mercedes w202 c200D din 1995 .
Mercedesul are urmatoarele dotari :
-oglinzi electrice si heliomate
-airbag sofer doar
-jante aliaj pe 15 originale
-trapa electrica pe 2 pozitii functionala
-inchidere
-servo-directie
-scaune fata reglabile pe inaltime
Si cam atat imi aduc aminte acu .
Nu imi mai aduc aminte cati km avea exact pe bord .
Am vazut masina live , mie unu mi-a placut cum arata , are cateva defecte vizuale dar nu deranjeaza .
Pe masina functioneaza totul.
Volkswagenul are :
-2 airbaguri
-scaune reglabile pe inaltime
-volan reglabil pe inaltime
-servo directie
-jante pe 14 de aliaj
-145.000 de km
-paravanturi
-folie omologata
Are cateva zgarieturi de parcare si ea .
Doresc sa fac acest schimb pentru ca as avea nevoie de o masina mai mare cu portbagaj mai mare .
Ce probleme as putea avea la acest model si la acest motor 200D (OM601 daca imi aduc bine aminte) ??
Iarna cum este cu tractiunea spate? Nu am avut niciodata si imi este cam teama .
Exista probleme sa nu bage caldura bine iarna ?
Se merita sa fac acest schimb ??
Multumesc si va astept cu cat mai multe raspunsuri , si daca imi mai vin alte intrebari am sa le adresez in alte posturi !
P.S : Poze cu Mercedesul ( sunt de proasta calitate deoarece sunt facute cu un telefon de 3.2 megapixeli!) :
Comment