Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi achizitionare Mercedes C32 AMG.

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi achizitionare Mercedes C32 AMG.

Sunt foarte hotarat sa achizitionez un C32AMG am gasit in Germania si Italia de la 7000 pana la 15000.
    As dori daca este vreun coleg care are si care imi poate da cateva sfaturi, pareri si detalii despre model.
    Am avut un c180k 2007 sportcoupe de care am fost foarte multumit pana l-am lovit. Am mai avut si Bmw si mai multe masini, dar mi s-a pus pata grozav pe c32.
    Am 2 prieteni cu sl55amg pe care le-am condus si am ramas foarte impresionat.
    Sl e cam mic pt mine si necesitatile mele. Sunt sportiv si mai am cate un pieten si vreo 4 genti dupa mine tot timpul.
    As vrea niste informatii daca sunt fiabile si cam care ar fi costurile intretinerii si consumul real. Nu ma intereseaza taxe, impozite si asigurari.
    Multumesc mult !
    Last edited by T_o_r_q_u_e; 06-01-2012, 17:55 PM.

Daca intrebi de intretinere si consum la o asa masina,nu e penrtu tine AMG-ul!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
      Ceva de genul......vreau sa-mi iau un V12 si vreau sa stiu consumul daca imi permit sau nu.....

Comment

Hai sa ii spunem omului macar consumul...peste 30% in regim AMG

Comment

e absolut normal sa pui intrebarile astea din moment ce e o masina pe care vreau sa o folosesc zilnic. circul cu masina intre 20000 si 25000 km pe an, e normal sa stiu la ce sa ma astept. daca luam masina sa bag benzina numai pt sambata nu ma interesau aspectele astea. si referitor la intretinere vorbesc de schimburi si consumabile facute la timp.
          eram convins ca se gasesc care sa se bage in seama faca sa zica nimic concret
          si dupa tine cam ce aspecte ar trebui sa ma intereseze la un AMG?
          "vai da merge tare?
          te baga in scaun?
          se uita gagicile?
          urla toba?"

Infractiunea ti-am dat-o, poate totusi schimbi ceva...
          Last edited by cutaresku; 06-05-2012, 22:57 PM.

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
            Ceva de genul......vreau sa-mi iau un V12 si vreau sa stiu consumul daca imi permit sau nu.....
            E un motor de 3.2 pe o masina normala si e cam cel mai bun compromis pentru o masina de zi cu zi cu performante mult peste medie.
            Si la cum creste pretul la carburant numai un nebun ar lua asa masina fara sa puna intrebarea " dar oare cat consuma?"
            Pe net am vazut ca undeva la 17-19 in conditii normale. 70km/zi cam 13litri/zi
            La un calcul scurt cam 6500euro/an numai benzina.
            Am intrebat sa imi zica cineva care chiar cunoaste cheltuielile reale.
            Dar normal ca la unii le e mai usor sa vorbeasca aiurea.

Ultimele doua propozitii sunt exemple clare de gramatica precara, vezi si tu, asa-i?
            Last edited by cutaresku; 06-05-2012, 23:06 PM.

Comment

Renunta la atitudinea belicoasa, nu-ti va aduce nimic. Asteapta, poate avem si posesori/cunoscatori ai modelului.
              Citeste regulile casei, intre timp.
              Succes!
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by florin_wre View Post
                e absolut normal sa pui intrebarile astea din moment ce e o masina pe care vreau sa o folosesc zilnic. circul cu masina intre 20000 si 25000 km pe an, e normal sa stiu la ce sa ma astept. daca luam masina sa bag benzina numai pt sambata nu ma interesau aspectele astea. si referitor la intretinere vorbesc de schimburi si consumabile facute la timp.
                eram convins ca se gasesc care sa se bage in seama faca sa zica nimic concret
                si dupa tine cam ce aspecte ar trebui sa ma intereseze la un AMG?
                "vai da merge tare?
                te baga in scaun?
                se uita gagicile?
                urla toba?"

Infractiunea ti-am dat-o, poate totusi schimbi ceva...
                E pentru prima oara cand auzi de AMG?Ce stiai tu despre AMG inainte sa gasesti masina asta?

Ca sunt masini cu motoare mari ce...consuma foarte mult!Nu vei avea niciodata un AMG.Bafta!

sigpic

Comment

Ca sunt masini cu motoare mari ce...consuma foarte mult!
                  )))))

Mai bine se uita la C30 CDi AMG :

Break - http://cautare.mobile.ro/automobile-...o&pageNumber=1

Berlina - http://cautare.mobile.ro/automobile-...o&pageNumber=1

SportCoupe - http://cautare.mobile.ro/automobile-...RT&tabNumber=1

Este singurul AMG rezonabil la pret si care consuma putin.
                  Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

E pentru prima oara cand auzi de AMG?Ce stiai tu despre AMG inainte sa gasesti masina asta?

Ca sunt masini cu motoare mari ce...consuma foarte mult!Nu vei avea niciodata un AMG.Bafta!
                    Aici daca intrebi "cat consuma?" e ca si cum aifirmi ca esti flamand!
                    Am intrebat ca sa stiu real cat consuma.
                    Sper sa iti cumperi tu un AMG inaintea mea dci sau crdi si sa imi spui cat consuma ca poate nu o sa ma mai uit la un 3,2.
                    Am mai avut mercedes si o sa imi iau un AMG si o sa aflu singur tot ce e de stiut.
                    Si pe viitor cand un coleg o sa intrebe o sa ii dau un raspuns serios.
                    Bafta si tie!

Originally posted by w124researcher View Post
                    )))))

Mai bine se uita la C30 CDi AMG :

Break - http://cautare.mobile.ro/automobile-...o&pageNumber=1

Berlina - http://cautare.mobile.ro/automobile-...o&pageNumber=1

SportCoupe - http://cautare.mobile.ro/automobile-...RT&tabNumber=1

Este singurul AMG rezonabil la pret si care consuma putin.
                    Merci pentru primul raspuns care e la subiect.
                    Colegii au facut sa se inteleaga gresit. Nu am spus ca vreau un consum mic si nici nu ma astept. Am intrebat ca sa stiu la ce sa ma astept. Am condus un C30AMG exact combi si nu prea sunt fan diesel. Am avut un C180 Kompressor sportcoupe si as vrea sa imi iau tot benzina dar de data asta AMG.
                    Merci inca o data!

Nu mai posta consecutiv!
                    Last edited by mircea600sel; 06-06-2012, 16:21 PM.

Comment

Originally posted by florin_wre View Post
                      Sper sa iti cumperi tu un AMG inaintea mea dci sau crdi si sa imi spui cat consuma ca poate nu o sa ma mai uit la un 3,2.
                      Esti frustrat.Topicul se inchide.

sigpic

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF