Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie C220cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie C220cdi

Buna ziua!As dori sa achizitionez si eu un Mercedes c220cdi pana in 5000euro neinscris si cum sunt necunscator in ceea ce priveste marca Mercedes as dori un sfat de la dvs cei care sunteti familiarizati cu marca.Astept opiniile si sfaturile dvs cu cea mai mare placere.Am gasit acest anunt si as dori cateva indrumari,nu numai legat de acest anunt ci si de Mercedes W203 in general.
    Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Multumesc anticipat

Arata bine in poze, vanzatorul are si alte masini la vanzare.
    Ai putea sa-i ceri seria de sasiu si sa mergi la reprezentanta locala MB pentru a verifica istoricul. Ti-ar prinde bine si o testare cu STAR DIAG inainte de achizitie, fie ca va fi 203-ul acesta, fie altul. Vei putea astfel calcula cam ce-i de bagat in ea si, desigur, negocia pretul.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Multumesc frumos de raspuns.Ai idee cumva daca acest motor este Euro3?

Comment

Da, OM611 este Euro3, insa capacitatea este 2148 si nu 2149 cum scrie in anunt.

Comment

Salut! Masina arata bine in poze si este si dotata, acum ar trebui sa dai o fuga sa o vezi live, stii ca de multe ori pozele nu reflecta realitatea. W203 prefacelift au in general probleme la vopsea, apare rugina in partea de jos a portierelor, pe la bandouri, pe capota portbagajului. Cum ti-a mentionat si colegul @cutaresku sa ii faci un test la motor(injectoare, turbina, etc) sa vezi cum stai. Sa o ridici si pe elevator sa te uiti pe sub ea cum sta la brate, bucse, pentru ca sunt cat de cat costisitoare. In rest sunt masini reusite la consum, confort, fiabilitate. Spor la achizitie!

Comment

Cere seria VIN , ca sa vedem cand e fabricata si ce motor are + dotari

Are carte de Ro , cu euro 3 trecut ?
            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

scuzati pt off topic. OM611 nu s-au montat si pe ultimele C220 CDI w202? Intreb pentru ca eu am impresia ca am acelasi motor si mie imi este trecut Euro2.
              "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Comment

Originally posted by mishu999 View Post
                Buna ziua!As dori sa achizitionez si eu un Mercedes c220cdi pana in 5000euro neinscris si cum sunt necunscator in ceea ce priveste marca Mercedes as dori un sfat de la dvs cei care sunteti familiarizati cu marca.Astept opiniile si sfaturile dvs cu cea mai mare placere.Am gasit acest anunt si as dori cateva indrumari,nu numai legat de acest anunt ci si de Mercedes W203 in general.
                Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Multumesc anticipat
                In poze arata bine insa realitatea ar putea fi alta.
                Eu cand am cumparat masina in 2011 am gasit un MB pe autovit. In poze arata extraordinar de bine, l-am sunat pe proprietar care mi-a spus ca masina nu este lovita sau zgariata si am plecat la Roman sa o vad. Cand am ajuns acolo am ramas blocat pur si simplu. Pe langa faptul ca avea parbrizul spart, aripa fata indoita, rugina pe la toate usi in partea de jos, motorul nu mergea "rotund", cel care a venit cu masina mi-a spus ca abia peste 2 zile putem face actele. Am ramas si am dormit noaptea in Romann iar a doua zi, in drum spre casa (Craiova) am mai vazut 10 MB-uri in mai multe orase. Am gasit in sfarsit un baiat serios care mi-a spus totul despre masina lui si am luat-o din Pipera de la el.
                Asa ca te poti astepta si tu ca una sa-ti spuna la telefon si alta sa gasesti in realitate cand te duci sa o vezi. Crede-ma ca nu e deloc placut sa faci 400-500km si sa gasesti o "epava in loc de ceea ce ti-a descris proprietarul la telefon.
                Iti urez multa bafta in a gasii ceea ce iti doresti.
                P.S. Am vazut ieri si un MB clasa C in fata la Billa in Craiova si avea pretul in geam : 4.400E

Comment

Originally posted by moskyno93 View Post
                  scuzati pt off topic. OM611 nu s-au montat si pe ultimele C220 CDI w202? Intreb pentru ca eu am impresia ca am acelasi motor si mie imi este trecut Euro2.
                  De asta am zis de seria VIN .

Sunt 2 generatii de CDi , din 1998 - 1999 cu 2151 cm3 si dupa 1999 cu 2148cm3.

A 2-a generatie , cu 2148 cm3 , este euro 3 pentru ca apare in pdf-ul de la RAR cu euro3

Prima cu 2151 cm3 este euro 2

LE :

Si sunt de acord cu ce a scris Passat_prp
                  Last edited by w124researcher; 02-29-2012, 20:29 PM.
                  Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

In 1999 nu exista w203, conform cunostintelor mele... De-abia in 2000 a aparut primul.
                    Omul vrea w203, nu 202.

Comment

Multumesc frumos de raspunsuri dar din pacate atunci cand am sunat sa cer VIN-ul tocmai era cu un cumparator si seara cand l-am mai sunat mi-a spus ca s-a vandut.Nasol chiar imi placea masina daca arata ca in poze...

Comment

Buna ziua ,
                        As dori sa achizitionez un c220cdi din 1999 -2000, as vrea sa stiu daca sunt cu euro3 din acesti ani , si ceva legat de masina costuri intretinere mai mari ca la vw passat ?de exemplu, consum fiabilitate motor directie , ma refer la brate bucsi, Se merita E220 in defavoarea lui C220 , acesta am vazut ca are consum mai mare.Motoarele lor au turbina?
                        Multumesc.

Comment

CDI are turbina. Depinde de ce model vrei pentru ca pana in mai 2000 C-urile s-au fabricat pe sasiul W202 iar dupa mai 2000 a inceput productia pe sasiu W203. Eu am 220 cdi W202 si per ansamblu sunt foarte multumit, piesele se duc foarte greu,iar intretinerea...e mai scumpa decat la un Passat mai ales ca impozitul anual este mai mare de 800 ron.

Comment

Deci per ansamblu la directie ma refer e mai buna decit passat , dar din punct de vedere al consumului?Motorul este fiabil?Impozitul asa mare ?

Comment

Da, cu directia nu am avut probleme niciodata,e reglata asa cum a fost din fabrica.Am schimbat bucsele la bratele inferioare dar....dupa 10,11 ani de mers cred ca meritau schimbate. Consumul este undeva pe la 8,5/9% prin oras si 6-7% in afara orasulul. Si apropo, Mercedes este singura masina care are unghiul de viraj mai mare decat altele.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF