Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

sfat achizitie: opel Astra 1.6 2004 vs C220CDI 2001-2003

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Luxian View Post
    Cel mai sigur mergi pe varianta cu Astra. În caz că nu ești mulțumit o vinzi mai repede. La C220 cdi și impozitul e mai mare (800+ lei față de 60 lei Astra).

Dacă ești la limită cu banii pentru Mercedes, nu are rost să te riști
    Eu ma refer ca nu cumva sa imi iau acum Mertzu' si luna viitoare sa cada motorul sau turbina. Cred ca astea 2 pun cele mai costisitoare probleme, nu? Si din 2000 lei pe luna cat sa mai bagi in masina?

daca e vorba de o reparatie minora, ceva pana in 250-300 euro, nu ar fi problema. Dar o turbina, din cate am vazut eu e putin cam peste 1000 euro.
    Last edited by Luxian; 02-24-2012, 17:03 PM.

Comment

Opel Astra 100%!!!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Stai linistit cumpara opel e mai ieftena din toate punctele de vedere intradevar nu ai acelas confort si tinuta de drum ca la un c class.
        Daca ti neaparat sa iti iei mercedes iti recomand c180 benzina garatat are mai putini km cu un c220 cdi
        Si nu prea are ce sa se stice asa scump , pe cand la un diesel de 11 ani nu mai vb de km si ce probleme poti avea de la un anumit nr de km si ca depasesti 2000 cc cubi si e diferenta mare de impozit si asigurare.

Comment

gata, am vorbit cu cineva si am ajuns la o decizie. Pentru ceea ce am eu nevoie, la cerintele mele se preteaza un motor pe benzina, deoarece nu cred ca o sa fac drumuri lungi foarte des. Un C 180 kompressor e nemaipomenit zic eu, asa cum vad ca a scris si iulian mai sus. e si impozitul mai mic, motorul nu o sa aiba nevoie de multe reparatii, cum e la un diesel cu costurile de intretinere...

Originally posted by iulian_ban View Post
          Stai linistit cumpara opel e mai ieftena din toate punctele de vedere intradevar nu ai acelas confort si tinuta de drum ca la un c class.
          Daca ti neaparat sa iti iei mercedes iti recomand c180 benzina garatat are mai putini km cu un c220 cdi
          Si nu prea are ce sa se stice asa scump , pe cand la un diesel de 11 ani nu mai vb de km si ce probleme poti avea de la un anumit nr de km si ca depasesti 2000 cc cubi si e diferenta mare de impozit si asigurare.
          Da, in 4 randuri mi-ai dat informatii valoroase. Plus ca am mai vorbit eu cu un baiat si la fel mi-a spus si el mai multe referitor la impozit, costuri de intretinere, si despre motoarele diesel si pentru ce drumuri sunt facute. Eu unul nu cred ca o sa depasesc 25 000 km pe an, asa ca nu merita un motor diesel. Si cum imi place foarte mult modelul C, o sa merg pe mana Mercedes pana la urma, un C 180 kompressor. Impozitul ajunge undeva la 180 lei, in loc de 800+ lei.
          Last edited by Luxian; 02-25-2012, 17:36 PM.

Comment

Felicitari din partea mea, ca ai ales in mod final Mercedesul.
            Este net superior fata de Opel.
            Nu o sa iti para rau.
            Numai bine.
            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Ce consum urban are un c180 kompressor?
              "MERCEDES-BENZ", the BEST or nothing!!!

Comment

Originally posted by moskyno93 View Post
                Ce consum urban are un c180 kompressor?
                Daca o sa il manance talpa...fara numar.

Comment

In Galati, minim 12%.

Comment

Eu zic ca C-ul va consuma mult peste Opel.Colegul Brunorej a avut un C180 Kompressor si iti poate da detalii.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Daca e C-ul e 2.2 o sa pape destul.Am ca a doua masina un Renault Espace 2.2cdi 130CP din 2002.Cand il conduce tatal meu e jale, 15.8-16% (exterior el scoate 8.2-8.5%), de cand il conduc eu, fara sa resetez am scazut consumul la 13.4%.Cred ca daca i-as fi resetat parametrii consumul pe oras este mai mic.
                      In exterior nu l-am condus dar cred ca este undeva la 5-5.5% mers normal la 90-100km/h.
                      Dar vorbesc de un stil de mers civilizat.
                      Acum nu stiu cat de mare este diferenta de greutate intre cele 2 masini.
                      Acesta e modelul http://www.carsbase.com/photo/Renaul..._pic_31774.jpg
                      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Pe unele scheme, teoretice, datele de firma sunt si cele de acolo. Pe mercedes.ro se pot obtine aceste consumuri. Doar ca acelea sunt in conditii de stand, la viteze constante, fara vant, temperatura 20 grd etc. Asa ca doar "colegii de trafic" si stilul de condus este acela care determina acest consum. Un amic obtine chiar si 9,5% in Galati. Dar nici sa nu depsesc un adormit sau o fata care doar sta cu telefonul la ureche S-O VADA LUMEA, nu mi se pare normal. Iar daca mergeti prin Tecuci, unde se merge in centru cu maxim 20 pentru MB, 15 pt. BMW si 10 pt AUDI, puteti avea si 20%.

Comment

Acu o luna am fost cu tata in Germania si am luat un C180 Kompressor din 2002, stare perfecta de funtionare, 200.000 km la bord.
                          Ca si consum una peste alta cand am adus-o am scos undeva pe la 7.0 - 7.1 (autostrada plus putin in oras, am trecut prin Munchen si la autostrada am mai si fript-o pe la 170-180). Iar in oras am un consum de 11-14%, depinde cum mergi, daca o calci mananca mai mult, daca mergi mai lejer, turatii normale, scoti consum mai mic.
                          In schimb, acuma vineri a fost tata cu ea si ia pus o instalatie de gaz. Deocamdata nu stiu consumu la gaz pentru ca nu am apucat inca sa merg la drum cu ea. Dar ca mod de functionare pot sa spun cu mana pe inima ca nu e nici o diferenta intre benzina si gaz, chiar astazi am fost putin in afara localitatii (vreo 25 km) si nu e absolut nici o diferenta.
                          In opinia mea faci o alegere de care nu cred ca vei regreta.

Comment

Eu am un C w203 an 2006, 110kw, 220000km(cand am luat-o din Germania in 2009 avea 160000), diesel si sunt mega multumit de el. Consumul este in functie de cum o calci, DAR o spun fara sa exagerez ca am mers cu 200 km/h pe autostrada vreo 10 min si m-ai mult de 10 la suta nu mi-a luat .Si am venit o data de la Piatra Neamt , i-am dat pe pilot automat cu 90 km/h (era noaptea si soseaua libera) si a ajuns la un consum de 4.6 la suta. Eu fac pana la Bucuresti 50 km iar consumul minim pe care il scot cu un mers mediu de 90 km/h este de 6 la suta, iar in oras consum mediu este de 10 la suta. Va spun ca sunt foarte multumit de masina din toate punctele de vedere , in afara de impozit si asigurare (dar asta nu tine de masina ci de nemernicul asta de stat in care traim). Am lucrat ca sofer la un barosan pe audi A 6 quattro si bmw x3 dar mi se pare ca tot mertul este mai convenabil (raport calitate, pret, intretinere) decat celelalte.
                            Last edited by cutaresku; 03-19-2012, 20:57 PM.

Comment

Pot sa iti spun ca Mercedes e o masina fiabila, ma refer in special la al meu w203 200CDI. Am achizitionat masina acum 4 ani, prima oara a fost a tatalui meu pana am luat permisul acum un an iar acum este a mea si sunt foarte multumit, cand a luat masina din Germania avea la bord 150000 iar acum dupa 4 ani are aproximativ 320000 km si in afara de consumabile si de un furtun de motorina nu a schimbat nimic... Cei 116 cai se simt si acum. Recent a vazut pe autostrada 205 electronic, deci daca ai noroc si prinzi unul bun o sa te tina inca 100000 km.
                              Last edited by cutaresku; 03-19-2012, 21:11 PM.

Comment

Pai ai apucat sau nu sa mergi cu ea?

Originally posted by Popeles View Post
                                Acu o luna am fost cu tata in Germania si am luat un C180 Kompressor din 2002, stare perfecta de funtionare, 200.000 km la bord.
                                Ca si consum una peste alta cand am adus-o am scos undeva pe la 7.0 - 7.1 (autostrada plus putin in oras, am trecut prin Munchen si la autostrada am mai si fript-o pe la 170-180). Iar in oras am un consum de 11-14%, depinde cum mergi, daca o calci mananca mai mult, daca mergi mai lejer, turatii normale, scoti consum mai mic.
                                In schimb, acuma vineri a fost tata cu ea si ia pus o instalatie de gaz. Deocamdata nu stiu consumu la gaz pentru ca nu am apucat inca sa merg la drum cu ea. Dar ca mod de functionare pot sa spun cu mana pe inima ca nu e nici o diferenta intre benzina si gaz, chiar astazi am fost putin in afara localitatii (vreo 25 km) si nu e absolut nici o diferenta.
                                In opinia mea faci o alegere de care nu cred ca vei regreta.

te contrazici singur colegu?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF