Am si eu o curiozitate in legatura cu pretul de vanzare al masinii mele, adica as dori sa aflu care este pretul corect de vanzare si poate si pentru alte masini. Ideea este ca nu vreau sa cer exagerat dar nici sa o dau pe bani putini pentru ca nu imi permit.
Masina este un w 203 din 2006
culoare albastru
dotari suplimentare:
scaune incalzite
senzor de ploaie
pachet lemn interior
tempomat
parktronic
o am pe firma asa ca TVA-ul ar fi deductibil.
Momentan are 23000 km motivul vanzarii insa nu este legat de vreo problema a masinii sunt pur legate de o investitie pe care vreau sa o fac si doresc sa fac credit.
Masina a fost cumparata de la reprezentanta mercedes din Munchen lucru pe care il pot dovedi cu acte.
In conditiile in care inmatricularea a fost 5100 ron, eu cred ca pretul de 23000 euro este un pret corect. Voi ce credeti?
PS: astept pareri obiective nu bascalie pentru ca vreau sa fie un thread in care cei care nu avem treaba cu comertul de masini sa aflam cat sa cerem pe masinile noastre atunci cand vrem le vindem
Masina este un w 203 din 2006
culoare albastru
dotari suplimentare:
scaune incalzite
senzor de ploaie
pachet lemn interior
tempomat
parktronic
o am pe firma asa ca TVA-ul ar fi deductibil.
Momentan are 23000 km motivul vanzarii insa nu este legat de vreo problema a masinii sunt pur legate de o investitie pe care vreau sa o fac si doresc sa fac credit.
Masina a fost cumparata de la reprezentanta mercedes din Munchen lucru pe care il pot dovedi cu acte.
In conditiile in care inmatricularea a fost 5100 ron, eu cred ca pretul de 23000 euro este un pret corect. Voi ce credeti?
PS: astept pareri obiective nu bascalie pentru ca vreau sa fie un thread in care cei care nu avem treaba cu comertul de masini sa aflam cat sa cerem pe masinile noastre atunci cand vrem le vindem
Comment