Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Va rog ajutati-ma cu un sfat despre acest c180

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va rog ajutati-ma cu un sfat despre acest c180

Buna ziua,
    Sunt un novice in ceea ce priveste masinile, in acelasi timp si un mare fan mercedes.
    As dori daca se poate sa-mi spuneti daca stiti ceva de masina asta.
    M-am hotarat s-o cumpar si daca vedeti ceva la ea din poze sau o cunoasteti v-as fi recunoascator daca mi-ati da un sfat ceva.
    Din pacate nu-mi permit sa dau mai mult pe o masina acum si nici nu vreau altceva decat mercedes, am nevoie de masina si nu-mi permit sa mai astept prea mult.

Va multumesc anticipat.
    Attached Files
    Last edited by Luxian; 05-24-2011, 10:26 AM. Reason: Am adăugat pozele în articol, anunțul de pe autovit o să dispară

Fizic arata bine insa nu are dotari deloc.

Nu are Aer Conditionat , cea ce in vremurile astea este cam necesar.

Nu are geamuri electrice nici macar o cotiera, fara sa mai vorbim de alte detalii.

Km nu cred a fi reali, sunt prea putini pentru o masina de 16 ani.

Motorul e bunicel, putin setos, in oras papa in jur de 12 poate mai mult, daca o forjezi.

Per total e o masina bunicica, putin submotorizata, dar pentru un sofer linisit isi face treaba.

Important e sa fie in stare buna la cumparare.
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Multumesc pentru raspunsul prompt.

Ideea e ca am niste probleme de sanatate iar AC-ul nu este o prioritate pentru mine, chiar imi convine ca nu are ca nu e tentat nimeni sa-i dea drumul in masina

Deamurile electrica iar nu ma streseaza pentru ca sunt mai old school asa si nu sunt mare fan al lucrurilor electrice pe masina, desi nu pot sa zic ca m-ar deranja sa aiba geamuri electrice si daca tot suntem la capitolul asta vreau sa intreb daca as putea sa-mi pun si cam cat m-ar costa?

Cotiera la fel, se poate monta una? Si daca da cam la ce pret? Pe moment nu mai pot sa astept sa-mi iau una cu toate cele dar as dori sa am cotiera aia si daca s-ar putea monta in viitor cand as mai face rost de bani ... mi-ar surade

Imi place iar trapa aia si e unul dintre bilele albe, pe langa culoarea masinii care-mi place.

si in incheiere, chiar sunt un sofer moderat, care merge incet chiar si in afara orasului cu aproximativ 90 km/h, doar in depasiri ii dau bice si inainte de aceasta masina am avut o fabia cu motor de 1.2 care era foarte lenesa , presupun ca o sa pot face depasiri mai bine cu aceasta

in curand il sun si-i zic ca batem palma, daca doar astea ar fi obiectiile tale
      iti multumesc pentru feedback-ul prompt
      Last edited by Luxian; 05-24-2011, 10:29 AM. Reason: Literă mare la început de propoziție!!!

Comment

Salut!
        Iti recomand sa mergi sa vezi masina ( daca nu ai facuto deja ).
        Sa o conduci macar vroe 15-20min, pe diferite tipuri de drum, diferite turatii...astfel o sa poti observa in ce stare e suspensia/directia/etc.
        Sa vezi cum reactioneaza omul la intrebarea despre km... de ce sunt asa putini... si daca iti raspunde ca sunt reali... cerei ceva acte care sa demonstreze aceasta...
        Du-o la un service si zile sa faca o inspectie ceva mai amanuntita... chiar daca te costa 50-100RON... in caz ca gaseste vreo defectiune... poti scadea si pretul... in plus o verifici si daca nu are rugina pe la burta/toba daca e in stare buna(costa si asta un car de bani)/scurgeri de ulei.
        Eu zic sa nu te grabesti si sa-i faci o verificare pe cinste. In plus o sa stii si tu ce mai ai de facut la ea dupa ce o cumperi. Altfel te poti trezi cu diferite "surprize costisitoare"...
        Sanatate si numai bine!

Tine-ne la curent cu ce ai facut! Bafta!
        Last edited by DumiMoldoveanu; 05-24-2011, 09:43 AM.

Comment

Multumesc dumi

Nu am apucat sa vad inca masina, eu sunt din bucuresti si am de batut cale lunga pana acolo (e din lugoj masina) si da, ma gandeam sa ii fac o inspectie, dar ma gandesc eu in paranoia mea ca tipul ala are parc auto si probabil se stie cu toti mecanicii din zona )

Dupa ce ajung acolo va tin la curent, oricum la cat ma pricep eu ... merg cu Dumnezeu inainte
          Last edited by Luxian; 05-24-2011, 10:30 AM.

Comment

Originally posted by kipha View Post
            multumesc dumi,
            nu am apucat sa vad inca masina, eu sunt din bucuresti si am de batut cale lunga pana acolo ( e din lugoj masina) si da, ma gandeam sa ii fac o inspectie, dar ma gandesc eu in paranoia mea ca tipul ala are parc auto si probabil se stie cu toti mecanicii din zona )
            dupa ce ajung acolo va tin la curent, oricum la cat ma pricep eu ... merg cu Dumnezeu inainte
            E atat de urgenta treaba cu masina?
            Eu cand imi cautam masina prima oara, am umblat si eu print tara... am fost la Focsani, unde gasisem un polo 1.4 TDI... din poze arata f bine , estetic era ok si cand eram langa ea... in schimb dupa ce i-am dat cu cheia... am ramas total dezamagit... la relanti ii vibra tot in ea... sa nu mai zic ca nu puteam descifra km de pe ecran de la ce vibratii avea bordul... deci e f relativa treaba cu plecatul in tara. Ti-as recomanda sa cauti ceva mai aproape, si sa iei si pe cineva care cat de putin se pricepe la masinute, sau cel putin a mai avut experiente neplacuta cu acest "fenomen".
            Eu zic sa nu te grabesti, ca nu cumperi bicicleta... si nu o cumperi pe o zi... si sunt si ceva bani pusi in joc.
            Mai bine mai primblate cu taxi-ul pana gasesti ceva pe cinste.
            Tot mai ieftin o sa iesi .
            Aceasta este parerea mea... tu faci cum crezi .

P.S. Eu tot sunt din Bucuresti... daca ai nevoie de cineva sa te insoteasca... as putea sa vin cu tine... chiar daca nu am prea multa experienta... dar "un ochi" obiectiv sigur o sa am asupra masinii. (recent am fost de nebun in germania dupa tanculetul meu... tot cam in fuga/criza de timp l-am cumparat... sunt multumit... dar puteam sa mai scad din pret daca "cascam" ochii mai bine si nu aveam emotiile si dorinta de neoprit de a deveni cat mai curand proprietar de mercedes ).
            Sanatate!
            Last edited by DumiMoldoveanu; 05-24-2011, 10:18 AM.

Comment

Și eu recomand să nu bați drumul degeaba. Fă-ți un calcul, cam cât te costă să ajungi până aici, și vezi dacă se merită să vii și să pleci cu mâna goală.

Momentan nu am drum prin Lugoj, că încercam să o văd eu înainte să vii tu, poate e totuși vreun coleg de prin Lugoj care are timp să treacă să o vadă. Eu te pot ajuta numai la mașini din Timișoara +/- 20km.

Dacă ajungi totuși până în Lugoj după mașină, propune-i respectivului să dați o tură până în Timișoara (55 km și drumul foarte bun), și aici ai mai multe posibilități de verificare (2 reprezentanțe MB + mai multe service-uri).
              ...

Comment

m-am grabit ca fata mare la maritat si am pierdut timp si bani
                masina arata binisor in poze, dar e ruginita pe toate usile si pe toate aripile, are tapiteria sfasiata pe usa de la sofer, o crapatura mare pe parbriz de care a "uitat" sa-mi mentioneze cand am vorbit la tel si l-am intrebat de toate cele...
                per total mi-a lasat un gust amar
                poate-mi recomandati una pe care pot s-o vad macar pentru a-mi da seama cam cum ar trebui sa arate una in stare impecabila, daca se poate chiar din bucuresti
                va multumesc pentru sfaturi si cred ca o sa revin cand o sa am mai multi bani si o sa va mai bat la cap cu alte mercedesuri

Comment

m-am grabit ca fata mare la maritat si am pierdut timp si bani
                  masina arata binisor in poze, dar e ruginita pe toate usile si pe toate aripile, are tapiteria sfasiata pe usa de la sofer, o crapatura mare pe parbriz de care a "uitat" sa-mi mentioneze cand am vorbit la tel si l-am intrebat de toate cele...
                  per total mi-a lasat un gust amar
                  poate-mi recomandati una pe care pot s-o vad macar pentru a-mi da seama cam cum ar trebui sa arate una in stare impecabila, daca se poate chiar din bucuresti
                  va multumesc pentru sfaturi si cred ca o sa revin cand o sa am mai multi bani si o sa va mai bat la cap cu alte mercedesuri
                  Salut!
                  Toti trebuie sa trecem prin astfel de situatii ... altfel nu ne invatam minte .
                  Eu cred ca ar fi bine sa vii duminica la intalnire, acolo vom putea discuta mai multe si vom fi si mai multi, o sa vezi si masinute in stere buna. Nu stiu daca va veni cineva cu vreun C w202 dar oricum, merit asa vii .
                  Te asteptam.

Uite aici informatii despre intalnire .
                  Aici
                  Last edited by DumiMoldoveanu; 05-26-2011, 18:23 PM.

Comment

Am eu un vecin care are un w202 primit in contul unei datorii si vrea in jur de 2000 euro negociabil c180 ,masina era impecabila,putina rugina la aripile fata jos langa roata,parca are mai multe dotari ca aceea de mai sus,webasto(cred ca pus de ei),dar masina merge brici,el a lasat-o intr-o parcare la vanzare si de acolo a ramas fara oglinzile retrovizoare,semnul de pe capota+de la portbagaj,grila de la bara fata unde se afla carligul de remorcare etc,ce se putea fura de pe o masina,daca vrei ii fac niste poze...si cred ca la 1500 o scoti.

Comment

@ dumi
                      salut, abia acum am intrat pe forum sa vad ce s-a mai zis si vad ca am ratat inatlnirea de duminica si acum imi pare rau
                      o sa fiu mai atent si daca se mai organizeaza o sa fac tot posibilul sa vin.
                      cred ca intr-adevar a fost o experienta de viata si asta, sunt prea credel )
                      "n-are nimic masina, e in stare perfecta" si eu ma asteptam sa arate ca atunci cand a iesit pe poarta fabricii :P

Comment

@ediskan89 da, m-ai facut curios, poti sa-i faci ceva poze si s-o postezi pe-aici... si ceva informatii despre ea.
                        sper sa nu fie rosie ca nu-mi place culoarea asta la masina

Comment

mai am niste intrebari:
                          1. se poate pune ac pe un c180/w202, daca nu are? si daca da la cam ce pret se reidica
                          2. cam aceeasi intrebare pentru o cotiera?
                          3. si geamuri electrice?
                          asta in caz ca gasesc una care-mi place si in timp, pe masura ce adun bani s-o fac asa, nu ca mi-ar trebui foarte tare aceste lucruri, dar sa-i mai fac cate un "cadou"
                          recunosc cotiera e mai mult pentru mine, celelalte sunt pentru ceilalti oameni din viata mea care vor fi pasageri in ea

Comment

mai am niste intrebari:
                            1. se poate pune ac pe un c180/w202, daca nu are? si daca da la cam ce pret se reidica
                            3. si geamuri electrice?
                            1. A/C teoretic o merge ... dar nu merita (mai bine schimbi masina si iei una cu A/C sau clima digitala de la mama ei)

2. cotiera normal ca se poate , e fix pix

3. geamurile electrice , idem cotiera
                            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

mai am niste intrebari:
                              3. si geamuri electrice?
                              asta in caz ca gasesc una care-mi place si in timp, pe masura ce adun bani s-o fac asa, nu ca mi-ar trebui foarte tare aceste lucruri, dar sa-i mai fac cate un "cadou"
                              recunosc cotiera e mai mult pentru mine, celelalte sunt pentru ceilalti oameni din viata mea care vor fi pasageri in ea
                              Salut.
                              Intalniri se vor face lunar in ultima duminica a lunii(momentan asa a ramas cu ziua de intalnire).

1. Din cate am mai citit pe aici, montarea aerului conditionat e destul de meticuloasa, sunt multe componente si necesita ceva mai mult timp si bani.
                              2. Cu cotiera se rezolva destul de simplu. Gasesti una din dezmembrari( culoare similara cu cea din interiorul masinii ) si o amplasezi la locul potrivit ( uite se vede bine cum arata una pe masinuta domnului Marele_Alb)
                              3. Nu stiu prea multe despre macaralele pentru geamuri, dar nu cred ca e mare filozofie de rezolvat si treaba asta.

In general, daca nu esti pretentios si nu ai neaparat nevoie de aceste chestii, ar fi de preferat sa nu le instalezi ( munca/timp/bani/griji in plus)( In ce priveste cotiera e o chestie buna, in rest nu m-as apuca sa modific).
                              Cu cat are mai putine componente masinuta cu atat mai putine probleme iti va face.

Numai bine !
                              Last edited by DumiMoldoveanu; 05-30-2011, 12:28 PM. Reason: greselute

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF