Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C200 CDI din 2006, 39.000 km, cere 13.000

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• C200 CDI din 2006, 39.000 km, cere 13.000

Salutare,
    Va rog un sfat. Am gasit de vanzare un C200 CDI din 2006, inca n-am apucat sa-l vad decat in poze, pare perfect. Are 39.000 km SIGUR, si in plus fata de optiunile standard mai are:

Culoare: argintiu Cubanit metalizat
    Tapiterie: Piele Twin Antracit
    Scaune fata incalzite
    Jante aliaj
    Volan si schimbator in piele
    Cruise control
    Pachet fumatori
    Scut pentru protectia motorului
    Audio 20 Radio CD player
    Climatizare automata Thermatik
    Anvelope iarna
    Anvelope vara
    Roata de rezerva de otel cu dimensiuni normale

Cere, la prima strigare, 13.000 euro.
    Face banii? In mod normal cat ar putea sa mai lase la pret?
    Merci mult!!

Pune cateva poze, sau macar un link sa vedem masina.

Comment

Asta e agregatul
      Attached Files
      Last edited by mircea600sel; 01-16-2011, 14:10 PM.

Comment

Originally posted by saragosa69 View Post
        Asta e agregatul
        Pune un link cu anuntul sa-l vedem mai in detaliu...sau e vreo problema?

Sincer mi se pare scump.Cu 13.000 iti poti cumpara multe masini.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Nu exista anunt, am primit oferta pe mail.
          Am fost sa o vad, masina e impecabila exterior si interior (ca noua!), precum si tehnic.
          Exista doar o mica problema, nu vrea sa lase din pret sub nici o forma...

Comment

E inmatriculata Ro?Cati km s a rutat cu ea prin Ro?

Comment

E inmatriculata Ro, s-a circulat numai in Ro.
              Altfel, daca vin cu banu jos, cred ca o lasa la 12.500. Repet, e impecabila tehnic, precum si interior si exterior!

Comment

Am impresia ca este masina ta si testezi piata sa vezi daca iti iei banii pe ea...
                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                Si o panarama de scuter

Comment

Sincer sa fiu mi se pare mic pretul. Da un ochi pe mobile.de si o sa te convingi. Daca sunt astia kilometrii e mic pretul.

Comment

Lovita fata 100%,km bag mana in foc ca nu sunt reali!Analizeaz-o bine ca sunt multi bani....

Comment

Salut. Merci pentru raspunsuri. Ma cam bagati in balamuc, dar am garantii ca nu e lovita, iar kilometrii sunt reali. Sper sa fac o afacere buna. O duc si la testare. Azi o cumpar si revin cu detalii, inclusiv poze detaliate!

Comment

Ma intreb, daca nu ai nimic de ascuns si masina e ok, de ce ii ascunzi numarul?
                        Sau cel care a postat anuntul a modificat poza ca sa nu ii ia careva dealul, insa la majoritatea anunturilor vad chestia asta. Mie unul imi da de banuit cand vad astfel de poze.

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                          Am impresia ca este masina ta si testezi piata sa vezi daca iti iei banii pe ea...
                          Cred ca ai dreptate...Daca azi nu apare anuntul sau poze mai in detaliu topicul se inchide.
                          Si daca e pe bune oricum pretul e mare rau de tot.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Salutare, nu am mai cumparat masina. Imi cer scuze pentru neplacerile produse.
                            Last edited by saragosa69; 01-17-2011, 22:36 PM.

Comment

Spune te rog ce te-a determinat sa nu mai cumperi masina. Sunt curios, pentru ca era oricum suspect de ieftina pentru anii si mai ales pentru kilometrii pe care ii prezenta in anunt. Sper sa-ti gasesti o masina buna si iti doresc mult spor la cautari!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF