Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce pareri aveti de C class cu motor diesel 2000

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce pareri aveti de C class cu motor diesel 2000

Am un W202 c180 masina merge superb. Am mers cu masini mai noi dar nici una nu a fost ca a mea. Stiu ca am fost norocos sa prind un MB de 73k originali si de aceea probabil ca sunt pretentios.
    Intrebarea mea este daca se merita sa trec la un C class diesel cu motor maxim 2000cmc. Problema este ca nu imi permit taxe mari si nici consum mare. C-ul meu pe benzina consuma 6.5 afara si sa zic 9in Ploiesti si 10-12 Bucuresti depinde de cat de liber e.
    Deasemeni am vazut E class-ul unui coleg care il are la vanzare si imi place dar nu am mers niciodata cu un E class.
    Apreciez si parerile despre W203.
    Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Daca masina consuma cat zici,nu are rost sa treci la Diesel...
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Comment

Corect, diesel-urile sunt foarte puturoase, daca te-ai obisnuit deja cu benzina iti va fi greu sa te obisnuesti cu un diesel.
      Numai bine.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Nu e vorba de puturosenie...180`u benzina e pe acolo cu 220diesel(din ce imi aduc aminte la ora asta despre w202)
        Ideea e ca un diesel costa ceva mai mult decat un benzinar.Asta la achizitie.Experienta mea cu diesel`ul nu este prea vasta,dar aia pe care o am ma indeamna sa merg pe benzina toata viata.
        Diferentele de consum(cel spus mai sus)si cel pe diesel nu ar fi foarte mare.Se renteaza sa iei doar daca mergi destul de mult,conduci un TIR(iti scoti motorina),sau ai de unde cumpara motorina cu 2-3lei/litru.Asa da..Altfel,stai pe ce ai...ca stai bine
        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
        Si o panarama de scuter

Comment

Ca un simplu exemplu referitor la performante, am fost zilele astea cu un C-180 din 95, in a 3-a am ajuns lejer la 120 KM/h, iar la varianta diesel cu motor de 2200 95 de cai, daca dau pana la 120 trebuie muult si bine si turatia motorului ajunge la max.
          Deci totusi un motor de benzina este net superior unui diesel!
          Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
          Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Am inteles. In concluzie am sa pastrez masina mea, iar pentru oras, cred ca o sa imi cumpar o buburuza mica diesel. Multumesc de pareri.
            Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

Cu precizarea ca motorina o mai gasesti, fara mari probleme, acum se vinde la 3,5 lei/litrul. Benzina nu gasesti niciodata, never-ever !
              Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

Si pe mine mar interesa un w202 adica C220 Diesel dar din germania sau care-va sa imi aduca de dincolo, si sa o inmatriculez in BG, uite acceleratie de la 0-140 sa zicem, el ii da mai mult.

Comment

Eu am un w202 C200 diesel,75 cp.masina nu cere niciun ban,doar ulei schimbat la 15000km si filtre,e puturoase ce ii drept dar te obisnuiesti consuma mediu 6,5 ...7 % in oras uneori si 9,cu o canistra de 20l faceam cu ea in jur de 35o km mediu(oras afara),in afara de faptul ca e puturoasa si nu prea are dotari e perfecta pt o masina economica,nu are pic de electronica cum e C220 cu pompa lucas care e pacatoasa
                  Last edited by mircea600sel; 05-30-2011, 01:18 AM.

Comment

W202 C200 diesel...e o alegere foarte buna in ceea ce priveste consumul...poti sa-l faci sa consume sub 4L/100km...daca mergi cu maxim 50km/h cu tr a 4 a si a 5 a...iar ca demaraj..pana la 40km/h e in fata unui c180...de la 60 la 100km/h in tr a 4 a e la fel ca si c180....in a 3 a ia 115km/h la 5400rpm...in a 4 a la peste 130km/h...lasa usor in urma un Golf 4 1.9tdi - 90 de cai si 200kg in minus...la 50km/h daca retrogradezi brusc din a 3 in a 2 a...se invart rotile in mers....E o masina care consuma putin...fiabila ca un tanc...super manevrabila...si care fuge al naibii de bine..pentru doar 75 de cai....ti-o recomand cu toata inima!

Comment

Cred ca din 2011 a schimbat masina si de doua ori.Si daca nu, cred ca acum el stie sa iti explice mai multe despre ce si cum se conduce un diesel.
                      On topic ar putea si cristian sa ne spuna si noua ce a facut ce si-a luat si ce pareri are ca sa nu mai avem probleme ca cea de mai sus dar asta e la atitudinea lui.
                      Last edited by dinamix; 05-29-2015, 09:30 AM.

Comment

C200 diesel )) cred ca si cu bicicleta fugi mai tare ca el )) ( puturos tare mercedesul,eu am 3,deci stiu ce spun)

Comment

Man....depinde cu ce masina il compari...eu cand spun ca se misca bine...il compar cu masini de maxim 100-105 cai,cu aceeasi greutate..sau mai usoare cu 100-200kg...pe mine nu m-a batut nicio masina sub 100 de cai...masini mult mai usoare...gen Golf 4..Skoda Fabia,Octavia...Opel Astra...m-au batut masini doar cu mult mai multi cai...A4 b5 2.5tdi - 160 de cai si mai usoara!!!...A6 3.0tdi quattro - stock....E30 cu motor de 2.8 de pe E36..peste 200 de cai...A4 b7 - 140 de cai....cel mai grav m-a batut un Passat b5 break..1.9tdi cu turbina schimbata si soft..peste 170 de cai...Cunosc masina ca pe propriul buzunar..stiu ce pot cei 75 de cai...si imi mentin concluzia : daca motorul e in mintile lui si intretinut....sub 100 de cai...nu prea sunt masini sa o bata!Bafta

Comment

Vai de capulul lui de MB,te mananca pe paine AUDI SI BMW,la aceeiasi cai.Daca si ala de 75 cai fuge?

Comment

Am mancat pe paine in a 4 a la peste 135km.h...un Golf 4 1.9tdi de 90 de cai si 200kg mai usor....deci VW..cam acelasi kkt cu Audi....m-am pi..t pe E36 316ti....asa ca stiu de vorbesc!!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF