Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C 220 diesel

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• C 220 diesel

Am vazut de curand pe Autovit un C220 din 2004, diesel, cutie automata mi se pare de prin Constanta si cu vreo 160.000 kilometri in bord.Eu sunt la a "o suta" incercare de a-mi schimba masina, dar am mari semne de intrebare daca e alegerea potrivita.Din anunt reiese ca ar avea carte service numai ca nu stiu cat de "reala" este (de obicei exista in anunt, dar lipseste cu desavarsire in realitate).Un alt semn de intrebare ar fi pretul care mi se pare cam mic(82oo E).Ceea ce vad in poza imi place desi imi imaginez ca realitatea e un pic altfel.Niste pareri despre situatia mai sus relatata?Cum vi se pare pretul?E oare alegerea potrivita?Multumesc din suflet!

Buna seara.

Pune un link cu masina in discutie sa ne dam cu parerea.

Depinde de "obtiuni" ca sa zic asa, de cum se prezinta - cat de functionale mai sunt butoanele si diversele functii, vopseaua, daca a fost sau nu lovita.

Pretul este pus ca sa dea mai jos mie personal mi se pare la zi daca o poti scoate in 7000-7500 de euro.

Prima data cere VIN-ul masinii. Daca ti-l trimite mergi mai departe. Succese va uram doamna sau domnisoara ).
    Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

Multumesc pentru urari...daca nici acum nu iese mutarea ma duc si imi cumpara Dacia 1310 ca m-am saturat de cautari.

Comment

- dublu climatronic, not.
          - jante de W211
          - faruri de facelift cu xenon dar interior de pre-facelift

O masina cu probleme parerea mea M-as feri de ea.

Comment

Si nu cred ca are 150 de cai , ci 143... Eu zic sa cauti una cu facelift chiar daca mai pui ceva peste... Bafta multa!

Comment

Eu sunt tare nedumerita....ce probleme crezi ca ar putea fi?Un sfat, va rog!Nu prea ma intereseaza jantele si nici caii putere...eu ma "mut" de pe A class cu 82 cp asa incat nu prea conteaza.Ma intereseaza mai mult partea cu km reali si nu prea inteleg chestia cu "faruri de facelift cu xenon dar interior de pre-facelift".Am mai avut o tentativa de a cumpara un C class si vanzatorul spunea ca masina e din 2003 si din acte reiesea 2001 asa incat sunt satula de masini polishate si lustruite, dar cu "istoric" neclar.Sunt constienta ca 1000 E in plus ar insemna varianta cu facelift numai ca in vremurile astea tulburi nu prea imi permit "imprumuturi".Multumesc tuturor si orice sfat e binevit!

Comment

Originally posted by Ana View Post
                Eu sunt tare nedumerita....ce probleme crezi ca ar putea fi?Un sfat, va rog!Nu prea ma intereseaza jantele si nici caii putere...eu ma "mut" de pe A class cu 82 cp asa incat nu prea conteaza.Ma intereseaza mai mult partea cu km reali si nu prea inteleg chestia cu "faruri de facelift cu xenon dar interior de pre-facelift".Am mai avut o tentativa de a cumpara un C class si vanzatorul spunea ca masina e din 2003 si din acte reiesea 2001 asa incat sunt satula de masini polishate si lustruite, dar cu "istoric" neclar.Sunt constienta ca 1000 E in plus ar insemna varianta cu facelift numai ca in vremurile astea tulburi nu prea imi permit "imprumuturi".Multumesc tuturor si orice sfat e binevit!

Prin "faruri de facelift cu xenon dar interior de pre-facelift" vrea sa zica ca probabil ar fi fost lovita in fata si a schimbat farurile sau ceva este "putred la mijloc" ca masina are facelift exterior dar interior nu.

Masina este 2004 deci ar merge un facelift exterior chiar daca nu si in interior, a fost la bariera dintre facelift si modelele anterioare (fara faruri clare si consola de bord schimbata).Si eu la a mea am exterior facelift si consola identica cu aceia doar ca este crom pus pe modelele avantgarde.

Masina in poze arata destul de bine se vede ca este intretinuta atat la interior cat si la exterior, cat despre problema daca ar fi fost lovita asta se poate vedea la fata locului , daca toate sunt la locul lor functionabile spalatori faruri, senzorii din fata, sau daca are urme de reparatii pe ea sau ceva inlocuit se vede repede.

Dupa cum spuneai cu 1000 de euro in plus poti lua una cu facelift interior-exterior dar nu trebuie sa te grabesti daca nu ai neaparata nevoie sa schimbi masina, la ce surprize ne mai rezerva timpurile in care suntem preturile or sa scada si masini sunt destule...

Comment

Din cate am inteles masina este a unei femei si a fost vopsita masca si o aripa pe casco...asta nu m-ar deranja foarte tare pentru ca si mie la un moment dat mi-a facut cineva pe capota masinii un desen abstract cu un cui si am fost nevoita sa o vopsesc, dar ma indoiesc ca toata lumea debordeaza de sinceritate cu privire la evenimentele din viata masinii.Eu nu ma grabesc foarte tare sa achizitionez o masina, dar din presa se aude ca anul viitor vom avea parte de o taxa de inmatriculare mult mai mare si chiar nu am chef sa dau bani pe fereastra asa incat ideea ca preturile vor mai scadea nu mi se pare realista...mai e si incapatanarea mea de a cumpara tot un Mercedes (de data asta unul adevarat pentru ca stiu cum e cu Baby Mercedes adica A).Eu fiind tocmai din Suceava nu ma incanta sa bat tara pana in Constanta si acolo sa aud o poveste de genul unor anterioare ca "nu mai am cartea service pentru ca tocmai ieri mi s-a furat" sau "e la un prieten in Honululu" deoarece am mai avut experiente de gen si nu vreau sa le repet.Multumiri inca o data celor care au scris si inca astept pareri si sfaturi.

Comment

Am mai avut inca o discutie cu vanzatorul pe care l-am supus unui nou chestionar si inca o data apelez la cunostintele celor de pe forum ca sa ma lamureasca.Masina e din 10.2003 (cf. cartii) si in certificat 2004, din spusele lui masina a plecat din fabrica cu exterior face-lift si nu a fost inlocuit nimic, accepta diagnoza (platita de mine) cat despre km spune ca din ceea ce rezulta din cartea service par reali numai ca ceea ce m-a descumpanit a fost faptul ca masina, citez vorbele lui " are motor incapsulat de E class de 150 cp, a fost o editie speciala si in nici un caz nu a fost inlocuit".Sa ma iertati pentru toate intrebarile pe care le pun, dar nu imi cumpar masini prea des asa ca sunt nevoita sa terorizez pe cei din jur cu intrebarile.

Comment

Conform autoevolution.com motorul de 150 de cai e disponibil doar din 2004, nu-i cazul la masina asta, ea fiind din 2003. L-ai intrebat tu de motor sau el ti-a zis ca e "editie speciala si nu s-a schimbat motorul"?

Comment

Originally posted by doctoracu View Post
                        Conform autoevolution.com motorul de 150 de cai e disponibil doar din 2004, nu-i cazul la masina asta, ea fiind din 2003. L-ai intrebat tu de motor sau el ti-a zis ca e "editie speciala si nu s-a schimbat motorul"?
                        Eram nedumerita pentru ca pe forum cineva a spus ca in nici un caz nu are 150 cp ci 143 si asta a starnit niste semne de intrebare si atunci "deler-ul" mi-a dat pretioasa informatie cum ca motorul e de 150 cp si ca ar fi motor de E class si ca asa a iesit din fabrica.Mentionez ca am cerut VIN-ul masinii si nu l-a dat, dar, asa cum am mai spus accepta diagnoza fiind convins ca masina e ok.El are interes sa o vanda, dar eu nu am nici un interes sa arunc banii pe fereastra.Ma gandesc ca voi ajunge acolo si "polish-ul" recent executat imi va lua ochii la care se adauga faptul ca nu prea stiu pe unde sa ma uit.Pana la urma o diagnoza ar spune destul de multe numai ca eu nu pot merge decat maine (sambata) sa vad masina si nu stiu in ce masura voi gasi o Reprezentanta Mercedes dispusa sa faca diagnoza.

Comment

Parerea mea este ca ar trebui sa rogi pe cineva de pe forum,care are domiciliul in Constanta(sau pe unde o fi masina),poate se strang 2-3 baieti de pe forum,mai un tester,mai un drive test cu masina,sigur gasesti pe cineva care vrea sa dea o mana de ajutor!Daca ei iti dau OK-ul din punctul lor de vedere,te poti pune pe drum..parerea mea...

Comment

Va salut, exact in acesta situatie eram eu anul trecut in februarie.
                            Am gasit o masina (un BMW 525) in constanta, dupa ce am vorbit la telefon am decis sa maduc sa vad masina.
                            Cand am ajuns acolo am stat 10 minute si am venit inapoi fara sa-l cumpar.
                            Sa nu faci Ana si tu greseala asta!
                            Sunt masini bereghet si in apropiere, nu e neaparat nevoie sa faci un drum degeba si sa nu iti placa masina.
                            Oricum succes iti doresc ca stiu ce inseamna situatia in care te afli.
                            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Ana View Post
                              Eram nedumerita pentru ca pe forum cineva a spus ca in nici un caz nu are 150 cp ci 143 si asta a starnit niste semne de intrebare si atunci "deler-ul" mi-a dat pretioasa informatie cum ca motorul e de 150 cp si ca ar fi motor de E class si ca asa a iesit din fabrica.Mentionez ca am cerut VIN-ul masinii si nu l-a dat, dar, asa cum am mai spus accepta diagnoza fiind convins ca masina e ok.El are interes sa o vanda, dar eu nu am nici un interes sa arunc banii pe fereastra.Ma gandesc ca voi ajunge acolo si "polish-ul" recent executat imi va lua ochii la care se adauga faptul ca nu prea stiu pe unde sa ma uit.Pana la urma o diagnoza ar spune destul de multe numai ca eu nu pot merge decat maine (sambata) sa vad masina si nu stiu in ce masura voi gasi o Reprezentanta Mercedes dispusa sa faca diagnoza.
                              Cred ca gasiti deshis la o reprezenta Mercedes din Constanta.
                              Cand ati vorbit la telefon cu reprezentatul de la Casa auto, i-ati spus ca sunteti din Suceava ? Nu de alta dar daca ii spuneati ca sunteti din Suceava, si ii spuneati sa nu va faca sa veniti la Constanta pentru un "cazan de tuica", probabil va spunea daca masina are sau a avut ceva probleme.
                              Veniti singura sau mai veniti insotita de cineva ? Sfatul meu este sa NU cumparati masina daca nu aveti cel putin un insotitor care se pricepe la "fiare", pentru ca va poate lua ochii repede, mai ales ca nici nu va prea pricepeti.
                              Cati proprietari a mai avut masina ? Daca are mai mult de 2, nu o recomand.
                              Volanul este imbracat in piele ? Din poze nu se vede ca ar fi imbracat in piele.
                              Pana la cat se negociaza pretul ? Daca as fi in locul dumneavoastra i-as oferii 7200 Euro. El probabil o sa spuna ~7800, si cel mai probabil pretul de vanzare va fi de 7400-7500 Euro.
                              Din punctul meu de vedere, masin arata ok in poze. Daca arata IMPECABIL si in realitate, si daca merge la fel, eu zic sa o cumparati.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF