Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

mercedes c240 ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mercedes c240 ?

Buna ziua,

Doresc sa cumpar un mercedes. M-am orientat catre c240 4matic, automat din 2002 pe benzina. Putere: 170 CP (125 kW), Cilindree: 2600 cm³. Ce ma nelinisteste este ca am citit pe net ca c240 din 2001 si 2002 sunt foarte proaste, abia din 2003 parerile incepand sa se schimbe.
    Stie cineva daca asta este realitatea? Merita sa iau modelul acesta? Cam cat consuma ? Si daca a avut cineva modelul acesta si poate sa imi dea cateva sfaturi v-as fi mai mult decat recunoscator.
    Vinul este WDB2030811F369809.

Multumesc anticipat!

Si da, si nu!

Al meu este si 4matic, merge superb.O sa ai o problema-pe langa hibele clasice de pana in face-lift-cu numerarul:consuma, cel putin al meu 16 in oras, fara semafoare multe si fara sprint!Lejer il urci la 20 cu sprinturi+AC.In afara este de bun simt-10-11.Deci, daca o iei mai mult pentru oras nu este cea mai fericita alegere.Fiabilitatea este ok, este totusi un MB.De curiozitate, la ce pret faci achizitia?

Comment

Cu 10.000 il cumpar; spune ca are vreo 90.000 de km (cu toate ca imi vine greu a crede).
      Dar Sorin, din ce an este masina ta? Ca, dupa cum spuneam am citit doar ca cele din 2001 si 2002 au probleme.

Comment

Daca vrei, hai sa-l vezi si pe al meu, pe undeva sector 3.Nu are cum sa aiba 90.000 km!!!!Ai actele masinii?De unde vine?Ai tot istoricul?Zornaie distributia?Este EURO 4?Al meu este 2003.Da-mi un tel-0744502337, sa-ti povestesc la ce sa te uiti.Eu il am de 2 ani, l-am adus din USA si are 160.000 km reali.

Comment

Salut,
          cum ai ajuns la aceasta alegere atat timp cat ai o varianta aproape identica vizavi de CP, 170 >163,cuplu identic, consum muuult mai mare pentru V6, impozit -"-, ... 200K M271, chiar merita atat de mult cei 2 cyl. in plus ? I'm doubt about it !
          Numai de bine.
          2003 C 200 Kompressor
          2002 C 200 Kompressor - sold as wreck

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF