Acum ceva timp umblam dupa un MB 190....nu am gasit nimic care sa ma satisfaca...am aruncat un ochi si pe la BMW E36, pentru ca in final sa dau peste un W202 C200 Compressor...pret ok, poate putin prea jos pentru motorizare dar avand in vedere criza si taxele explicabil; masina arata decent(din poze) dar ceva este putin cusut cu ata alba...verificarea VIN-ului pe diferite site-uri gasite prin google(pe site-ul rusesc nu merge verificat) imi arata ca masina este fabricata in 2001...what a hell...ar trebui sa fie fabricata in 1996
In afara de acestea as vrea sa stiu la ce ar trebui sa ma uit avand in vedere ca versiunea supraalimentata mi se pare mai delicata decat aspiratul
-in ultima instanta...credeti ca e o alegere buna? avand in vedere ca e masina de week-end, drumuri lungi si eu nu fac mai mult de 5000 de km/an(si aia cu indulgenta) insa intentionez sa tin masina mai multi ani...
In afara de acestea as vrea sa stiu la ce ar trebui sa ma uit avand in vedere ca versiunea supraalimentata mi se pare mai delicata decat aspiratul
-in ultima instanta...credeti ca e o alegere buna? avand in vedere ca e masina de week-end, drumuri lungi si eu nu fac mai mult de 5000 de km/an(si aia cu indulgenta) insa intentionez sa tin masina mai multi ani...
Comment