Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C200 CDI Vs. C200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• C200 CDI Vs. C200 Kompressor

Buna ziua,
    Doresc a imi achizitiona cat de curand un Mercedes C200 , an 2001 .

Va rog a imi spune ideile dvs pro si contra despre motorizariile 2.2 CDI , si 2.0 Kompressor.

Intrebarile mele ar fi:

Consumul celor doua motorizari.
    Problemele uzuale.

Astept parerile voastre cu nerabdare.
    Va multumesc.

Da... sunt in cumpana intre cele doua motorizari deoarece, la cel 2.2 CDI impozitul anual si asigurarea sunt foarte mari find motor peste 2000 cmc. Iar pentru kompressor care are motor 1995 sau ceva de genul acesta ... impozitul si asigurarea fiind unele rezonabile , dar ma ingrijoreaza consumul fiind un motor destul de mare cu destui cai si pe benzina

Comment

Eu am un C 200 CDI din 2001.
      - consum urban ( Piatra Neamt) 6,8 - 7,2
      - consum extra urban 4,8 - 5,2
      Sunt foarte multumit de aceasta masina.

Comment

Originally posted by vicvas20 View Post
        Eu am un C 200 CDI din 2001.
        - consum urban ( Piatra Neamt) 6,8 - 7,2
        - consum extra urban 4,8 - 5,2
        Sunt foarte multumit de aceasta masina.

Spui ca se merita sa platesti impozit+asigurarea obligatorie anuala = ~1600 RON ?

Comment

Eu tocmai mi-am luat iun C200 Kompressor. De cand l-am luat am facut aproximativ 150 km, exclusiv in oras iar computerul de bord arata un consum de 12,1. Eu stau in Alba Iulia , un oras in care o data pe luna stau la un semafor de 2 ori. Eu zic ca in Bucuresti un 16 la suta ar fi chiar rezonabil

Comment

Având consumurile date de băieții de mai sus poți să faci un calcul să vezi care mașină e mai rentabila raportat la numărul de kilometri care estimezi ca-i faci pe an, dacă faci 5000 km pe an clar mergi pe benzinar, dacă ai de gând să mergi mult diesel-ul e clar in avantaj.

Dupa consumurile date de băieți poți considera ca diesel-ul consuma ~8 in oraș iar benzinarul ~13. Daca mai iei in calcul si pretul similar la benzina si motorina, vei vedea ca diferența de 5l/100km nu e deloc de neglijat.

Pe baza raționamentului de mai sus eu am ales motorizarea diesel și nu-mi pare rău deloc.
            Ofer servicii de diagnoza cu STAR

PROUD MERCEDES BENZ OWNER

Comment

Originally posted by cd-i View Post
              Având consumurile date de băieții de mai sus poți să faci un calcul să vezi care mașină e mai rentabila raportat la numărul de kilometri care estimezi ca-i faci pe an, dacă faci 5000 km pe an clar mergi pe benzinar, dacă ai de gând să mergi mult diesel-ul e clar in avantaj.

Dupa consumurile date de băieți poți considera ca diesel-ul consuma ~8 in oraș iar benzinarul ~13. Daca mai iei in calcul si pretul similar la benzina si motorina, vei vedea ca diferența de 5l/100km nu e deloc de neglijat.

Pe baza raționamentului de mai sus eu am ales motorizarea diesel și nu-mi pare rău deloc.
              Se pare ca da , si eu voi opta pentru un CDI , obisnuiesc sa calatoresc destul de mult si cred ca cea mai buna varianta este diesel.
              Imi poti spune daca te poti baza pe ea in depasiri? Adica cei 120 cai isi fac treaba?

Comment

220 CDI/ 150 Cp.
                Consum bucuresti 12-13, consum constanta 9, consum extraurban 6-7.
                Nu stiu ce sa iti spun despre 120 cp dar 150 sunt suficienti dupa parerea mea (cutia este automata)

Comment

Originally posted by squerly View Post
                  .....
                  Imi poti spune daca te poti baza pe ea in depasiri? Adica cei 120 cai isi fac treaba?....

Nu știu sa iti spun fiindcă eu am 220 CDI cu 150 de cai. Pentru mine sunt mai mult decât suficienți.

Comment

Mb 200 kompressor consuma dupa cat ii dai.Cel mai mic consul este intre 2500-3000 ture.Acuma depinde de tine ce alegi.

Comment

Originally posted by aMg-SchumYCR View Post
                      Mb 200 kompressor consuma dupa cat ii dai.Cel mai mic consul este intre 2500-3000 ture.Acuma depinde de tine ce alegi.
                      TOATE consuma după cat le dai.

Comment

cam lenesa la c200.!

Comment

eu am avut un c220 din 2002 si am luat unu acum din 2006 dar c200 dar e dif vizibila...! asta e, am vrut mai tanar!

Comment

Salut! Eu am C200 CDI 2001 si consumul este 7,5 in oras 5 inafara orasului. Cei 120 de caluti isi fac treaba foarte bine daca masina e intretinuta. Momentan nu am nevoie de mai multi. De curiozitate, cat esti dispus sa dai pe masina pe care vrei sa o cumperi?

Comment

Imi cer scuze ca ma bag aici, dar nu mai bine iti iei un mercedes pe benzina, si in cel mai rau caz ii pui o instalatie GPL ? dai 600 de euro dar daca tii masina o buna perioada de timp, recuperezi investitia

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF