Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Un sfat va rog!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un sfat va rog!

De ceva timp ma tot gandesc sa-mi schimb masina (A class), dar nu am avut curaj pentru ca pe ansamblu am fost multumita de A insa cred ca e nevoie de o schimbare.Am gasit de curand o varianta cu un C 200 benzina din 2002, in doua portiere, foarte dragut si ingrijit, dar care are doar 150.000 km in bord si nu prea imi vine sa cred ca asta ar fi si in realitate.Citind post-urile dumneavoastra reiese ca in realitate aceste masini au cam dublul km.As vrea niste sfaturi de la cunoscatori.Am uitat sa precizez ca masina are cutie automata.Am de ales intre acest C200 si un Mini Cooper din 2003 cu vreo 60.000 de kilometri, dar care mi se pare un fel de A mult mai mic.Va multumesc!

Ambele sunt o alegere buna.

Ambele sunt o alegere buna.Nu te ghida dupa rulaj,la ambele conteaza cum au fost intretinute.Ambele verificale la un servis de calitate.

Comment

Originally posted by eceeacepare View Post
      Ambele sunt o alegere buna.Nu te ghida dupa rulaj,la ambele conteaza cum au fost intretinute.Ambele verificale la un servis de calitate.
      Din pacate, tentativa mea de a achizitiona un C class a esuat....vanzatorul a mintit in legatura cu anul fabricatiei si in realitate masina avea vreo 500.000 de km.Asta mi-a lasat un gust amar si probabil va mai trece un timp pana voi avea curajul sa caut o alta masina.

Comment

Am un prieten ce vinde un Bmw 318 din 2001 daca te intereseaza putem vorbi

Comment

Mai bine...cred ca ti.ar sta mult mai frumos in MINI!

Comment

Originally posted by tu_marus View Post
            Mai bine...cred ca ti.ar sta mult mai frumos in MINI!
            What?

Comment

Am intrebat o prietena care are Mini si mi-a spus numai lucruri bune, dar tot nu m-am convins ca e alegerea potrivita.Pana la urma e tot o masina mica ca si A-ul si eu consider ca am avansat (pana la genunchiul broastei in materie de soferie) si deci vreau o masina mai mare!

Comment

Mercedes Clw203 perfect pt tine,intra pe autovit si cauta c classe dar coupe,sunt super masini,sunt 6 puse acum la vanzare,din 6 gasesti una buna

Comment

Originally posted by Ana View Post
                  Am intrebat o prietena care are Mini si mi-a spus numai lucruri bune (...)
                  Toată lumea îşi laudă maşina, e o chestie obişnuită. Singurele sfaturi după care te poţi lua sunt cele care le primeşti de la oameni care au avut deja mai mult de 3 maşini. Dacă o să întrebi pe cineva care a avut doar MINI, răspunsul nu e concludent pentru că respectiva persoana nu ştie să facă o comparaţie echitabilă (nu are cu ce anume să compare). Încearcă să întrebi prietena cu MINI care sunt punctele slabe la maşină, dacă nu ştie să zică niciunul, e clar că trebuie să mai întrebi pe altcineva...

Şi ca să fi şi mai convinsă că faci alegerea bună, caută să te plimbi cum amândouă, să vezi care e mai ok. Ar fi bine să ştii dinainte ce calităţi cauţi la o maşină (confort, manevrabilitate, samd) şi când faci proba de drum să vezi dacă are ce anume vrei tu.

Eu unul am toată admiraţia pentru femeile de la volanul unui Mercedes, aşa că aş opta pentru C.
                  ...

Comment

Hey, nu ne mai domni atata, ce atata dumneavoastra ? Doar suntem intre prieteni aici !

Am un prieten care are Mini de vreo 3 ani si nu a avut absolut nicio problema. E masina super si isi face treaba si in afara orasului de minune. Acum, nu stiu la ce folosesti tu masina cu preponderenta. Tu stii mai bine daca iti va fi suficienta o astfel de masina.

Oricum, am inteles ca el ar vrea sa o vanda. Daca te intereseaza, da un semn si va pun in legatura.
                    sigpice60 525d

Comment

Multumesc, dar ma gandesc la o masina ceva mai noua, macar un 2002-2003.A-ul meu e din 2001 asa ca nu as vrea sa raman tot aici.Mini era o varianta buna datorita faptului ca avea putini km si un an bun de fabricatie, dar, din pacate, stiu cum e sa ai o masina mica.Ramane sa visez la C class!!

Comment

Mini e o masina foarte bine conceputa, si chiar daca pare mica, e foarte sigura. Exact ca si Fiat 500, sunt mititele dar solide. La capitolul fiabilitate sta foarte bine, consumabilele sunt acceptabile la pret iar daca nu te deranjeaza ca e coupe , e alegerea perfecta pt o persoana de sex feminin. Am condus si versiunea coupe si cabrio, si pot spune ca nu recomand cabrio. Are multe zgomote enervante, caroseria cam torsioneaza si copertina nu prea pare de calitate.

Acum , depinde si de ce-ti place tie....

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF