Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie C320 CDI 4matic w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie C320 CDI 4matic w204

Va salut . Ma gandeam sa cumpar un C320 CDI 4matic , din 2008 , cu 80.000 km , mi-a facut cineva o oferta . Cat e de fiabil motorul ... eventuale probleme ? Cutia e 7g tronic nu ?

Sfaturi . Multumesc

Vin

Originally posted by Cosmin.MB View Post
    Va salut . Ma gandeam sa cumpar un C320 CDI 4matic , din 2008 , cu 80.000 km , mi-a facut cineva o oferta . Cat e de fiabil motorul ... eventuale probleme ? Cutia e 7g tronic nu ?

Sfaturi . Multumesc
    Pune seria de caroserie pt a afla mai multe despre masina.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
      Pune seria de caroserie pt a afla mai multe despre masina.
      De verificat urmeaza sa fac asta maine la Autoklass , dar despre C320 CDI 4matic in general , ma interesa fiabilitatea , vreau sa tin masina 4-5 ani , probabil o sa ajung cu ea la 200.000 . potentiale probleme ?
      Last edited by no problem; 05-27-2010, 16:34 PM.

Comment

Si pretul? Dotari?

Comment

30500 cu tot cu TVA . Dotari : plafon panoramic , piele portocalie , masina este alba , dvd navi , directie parametrica , suspensie adaptiva , incalzire in scaune , cutie automata.

Dar ma interesa fiabilitatea motorului si c-am ce cade la el.
          Last edited by no problem; 05-27-2010, 16:35 PM.

Comment

La 30500 cu TVA... Nu ar fi mai rentabil sa te orientezi spre un C250 cdi 4M? Chiar daca iesi ceva mai scump, dar esti cu o masina noua... La 0 km.
            Si ai si garantie... Nu iti mai pui problema de ce pica dupa 80000 km, si o diferenta de 20 CP intre C320 cdi 4 M si C250 cdi 4M cred ca nu conteaza... Dar cu siguranta conteaza diferenta intre 2143 cmc si 2987 cmc...

Comment

Nu exista C250 CDI 4matic. Dar decat sa imi scrii din carti prefer sa ma lipsesc de altfel de pareri . Una noua 4matic sare de 45 de mii , bugetul meu e 30. Va rog sa imi raspundeti despre fiabilitatea motorului 320 CDI atata tot , nu conteaza cat dau pe ea daca e mult daca e putin , eu vreau sa stiu cat de fiabil e 320 cdi si cam ce probleme pot intampina pana in 200.000 km . Multumesc.
              Last edited by no problem; 05-27-2010, 16:36 PM.

Comment

Un simpul ''sarci pa gugal'' si gasesti...

Poate colegul care ti-a scris..nu stie din carti ce stie...omul si-a dat cu parerea ca iti poata fi de ajutor!

Comment

Maşina pe care vrei tu să o cumperi are doar 2 ani. Nu se pot întâmpla prea multe chestii naşpa la ea. Dacă a fost ok îngrijită merită, în cazul în care cunoşti bine fostul proprietar. Dacă ai cea mai mică urmă de suspiciune, du-te cu ea la reprezentanţă şi interesează-te de istoricul ei de service şi dacă a avut ceva probleme în timpul garanţiei. Eventual faci şi o diagnoză.

În legătură cu restul discuţiilor, ţin să precizez că sunt bazate pe preferinţe personale. În primul rând, când cumperi o maşină second nu trebuie să te întinzi la maxim cu bugetul, şi trebuie să mai ai cel puţin 10% bani pregătiţi pentru orice eventualitate. Piesele se defectează pe orice tip de maşină, cu puţină răbdare şi dacă eşti descurcăreţ vei găsi variante convenabile de rezolvare. Fiind maşină la mâna doua, nimeni nu îţi garantează nimic pentru ea, şi mai e şi vorba aia "Fată mare la mâna doua nu găseşti!".

Nu cred că modelul este de suficient timp scos încât să se poată vorbi de probleme specifice. Dacă totuşi eşti suspicios, tot la reprezentanţă ar trebui să primeşti sfaturi, de la mecanici care se ocupă de astfel de maşini. Ei cred că sunt cei mai în măsură să-ţi spună ce se strică frecvent la un astfel de model.

Dacă întrebai de o cobră, un E class din 2000, sau chiar şi un S w220, atunci vei primi o listă cu eventualele probleme, însă la un model din 2008 mai greu.
                  ...

Comment

Originally posted by Cosmin.MB View Post
                    Nu exista C250 CDI 4matic. Dar decat sa imi scrii din carti prefer sa ma lipsesc de altfel de pareri . Una noua 4matic sare de 45 de mii , bugetul meu e 30. Va rog sa imi raspundeti despre fiabilitatea motorului 320 CDI atata tot , nu conteaza cat dau pe ea daca e mult daca e putin , eu vreau sa stiu cat de fiabil e 320 cdi si cam ce probleme pot intampina pana in 200.000 km . Multumesc.
                    Daca nu conteaza cat dai pe ea inseamna ca nu o sa iti faci probleme si de costurile eventualelor probleme.
                    Fiind o masina SH poate sa aiba probleme sau nu poate sa aiba depinde de cum a fost intretinuta si depinde si de cum o sa o intretii si tu, daca nici tu nu ai grija de ea s-ar putea sa nu tina 200000 de km.
                    Oricum trebuie sa fi pregatit ca eventualele probleme or sa te coste suficient de mult fiind un MB.
                    DIESEL FAN

Comment

Scuze... Era doar o opinie. Si C250 CDI 4 MATIC EXISTA! Search pe www.mercedes-benz.ro
                      Ca pret, depinde de ce fite vrei pe ea... Dar pana la urma tot masina este... Te duce, te aduce... Este Mercedes... Atata tot... Si diferenta de pret poate fi uneori acoperita de faptul ca nu stii cum a fost uzata masina in cei 80000 de km... Si ce probleme pot aparea. Este la "GHICI"?
                      Last edited by corvinarh; 05-27-2010, 21:27 PM.

Comment

Va multumesc tuturor pentru opinii.mi-am fixat 30.000 buget pt masina nu pentru ca astia imi sunt toti banii , ci pentru ca ii castig singur si mai am si alte lucruri de facut.Varianta asta a picat , nu m-am mai inteles cu omul , voi reveni in 2-3 saptamani cu noi vesti.Va salut cu respect

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF