Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Niste pareri va rog C220CDI W204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Niste pareri va rog C220CDI W204

In cele din urma am ajuns la concluzia ca C350 nu se merita,deci o sa merg pe varianta C220CDI.

Masina in speta este la Autoklass Chitila,este din 2007,are 70.000km la bord,pachet Avantgarde,kit AMG interior+exterior,piele neagra,bi-xenon,senzori parcare,alba,jante 17" (cele de pe kit AMG),cutie manuala,oglinzi electrice,incalzite si rabatabile,scaune incalzite,bluetooth,cruise control si ar mai fi cateva dar nu imi aduc aminte. Nu are navi command,nici sunroof si nici Harman/Kardon.

Masina a fost al unei tipe,care a cumparat masina de noua de la Autoklass,ulterior a dat-o la buy-back drept avans pentru noul E-Klasse.

Tipul de la reprezentanta mi-a dat VIN-ul masinii si am verificat,coincide cu masina. In afara de asta,mi-a dat copie dupa talon.

Masina are de asemenea cateva hibe,precum: jante usor zgariate de la borduri,bara fata pe dedesupt prin laterale e zgariata,tot de la borduri. La bara spate are capacelul de la dispozitivul de tractare pierdut si pe capota are o zgarietura mica,in rest nimic.

In interior e ca noua,nici un semn de uzura,decat butonul de avarie e putin sters (a multumit multor persoane), de asemenea dispzitivul cu care se deschide usa e putin zgariat,probabil de la unghii si nu s-a fumat in masina deoarece nu are pachet fumatori,poate doar ocazional de catre alte persoane.

Sub capota e de asemenea ca noua,toate imbinarile perfecte,toate placutele cu identificare de sub capota la locul lor,totul curat,etc.

Mi-a aratat si cartea tehnica a masinii,are toate reviziile facute la zi,la Autoklass,si ITP-ul valabil pana in martie 2011

De asemenea tipul de la reprezentanta mi-a spus ca ei au verificat masina cap-coada cand au considerat-o avans pentru noua masina,si ca e ok si ca nu a avut accident.

Pretul l-am negociat de la 23.900euro pana la 21.000 ultimul pret.

Ce parere aveti?Ar putea avea alte probleme invizibile?Sa am incredere in cei de la Autoklass Chitila?

Mentionez ca nu am mers cu masina,deoarece era bagata in interior,in showroom,dar daca o sa o cumpar,o sa fac un test drive. Singura chestie este legata de ambreiaj (nu vreau sa fiu sau sa par misogin) dar dupa urmele de pe jante si spoiler,deduc ca femeie nu era as in ale condusului,deci poate folosea excesiv ambreiajul,ceea ce ma duce cu gandul ca ar trebui schimbat,insa parea ferm cu motorul oprit.

Astept niste pareri daca se poate si multumesc anticipat.
    Last edited by no problem; 04-16-2010, 00:44 AM.

Originally posted by bogdel.david View Post
    In cele din urma am ajuns la concluzia ca C350 nu se merita,deci o sa merg pe varianta C220CDI.

Masina in speta este la Autoklass Chitila,este din 2007,are 70.000km la bord,pachet Avantgarde,kit AMG interior+exterior,piele neagra,bi-xenon,senzori parcare,alba,jante 17" (cele de pe kit AMG),cutie manuala,oglinzi electrice,incalzite si rabatabile,scaune incalzite,bluetooth,cruise control si ar mai fi cateva dar nu imi aduc aminte. Nu are navi command,nici sunroof si nici Harman/Kardon.

Masina a fost al unei tipe,care a cumparat masina de noua de la Autoklass,ulterior a dat-o la buy-back drept avans pentru noul E-Klasse.

Tipul de la reprezentanta mi-a dat VIN-ul masinii si am verificat,coincide cu masina. In afara de asta,mi-a dat copie dupa talon.

Masina are de asemenea cateva hibe,precum: jante usor zgariate de la borduri,bara fata pe dedesupt prin laterale e zgariata,tot de la borduri. La bara spate are capacelul de la dispozitivul de tractare pierdut si pe capota are o zgarietura mica,in rest nimic.

In interior e ca noua,nici un semn de uzura,decat butonul de avarie e putin sters (a multumit multor persoane), de asemenea dispzitivul cu care se deschide usa e putin zgariat,probabil de la unghii si nu s-a fumat in masina deoarece nu are pachet fumatori,poate doar ocazional de catre alte persoane.

Sub capota e de asemenea ca noua,toate imbinarile perfecte,toate placutele cu identificare de sub capota la locul lor,totul curat,etc.

Mi-a aratat si cartea tehnica a masinii,are toate reviziile facute la zi,la Autoklass,si ITP-ul valabil pana in martie 2011

De asemenea tipul de la reprezentanta mi-a spus ca ei au verificat masina cap-coada cand au considerat-o avans pentru noua masina,si ca e ok si ca nu a avut accident.

Pretul l-am negociat de la 23.900euro pana la 21.000 ultimul pret.

Ce parere aveti?Ar putea avea alte probleme invizibile?Sa am incredere in cei de la Autoklass Chitila?

Mentionez ca nu am mers cu masina,deoarece era bagata in interior,in showroom,dar daca o sa o cumpar,o sa fac un test drive. Singura chestie este legata de ambreiaj (nu vreau sa fiu sau sa par misogin) dar dupa urmele de pe jante si spoiler,deduc ca femeie nu era as in ale condusului,deci poate folosea excesiv ambreiajul,ceea ce ma duce cu gandul ca ar trebui schimbat,insa parea ferm cu motorul oprit.

Astept niste pareri daca se poate si multumesc anticipat.
    Sa verifici textul inainte de a-l posta, multumesc.

Intreaba de garantie, pe ce perioada este si la ce iti da garantie. Daca ai suspiciuni poti sa iei cu tine si un mecanic bun sa iti spuna si el o parere, dar nu cred ca ar fi cazul. Exista posibilitatea de a negocia si perioada de garantie, dar si a anumitor piese pe care sa iti ofere garantie. In vremurile acestea de criza, bani fac minuni, iti ofera posibilitatea de a negocia si cere anumite avantaje in plus.
    Cel mai bine cum ti-am spus si mai sus, intreaba de garantie si chiar de ambreiaj daca ai suspiciuni.
    Last edited by no problem; 04-16-2010, 00:56 AM.
    E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Personal mi se pare maricel pretul. La banii respectivi am vazut masini ceva mai noi/ km mai putini. Totusi, masina in cauza este vanduta de o reprezentanta, cu toate ca nu stiu cat te va incalzi asta.

Comment

Apropo de bani, vedeti ca acum Mercedes are o oferta la C200 valabila cam inca o luna si ceva. Discount-ul este de aproape 6 mii!
        Învaţă cum să joci poker absolut gratuit şi profită de un bonus de 50$ de la PokerStrategy.com!

Comment

Multumesc si apreciez raspunsuriile.

Ideea ca o cumpar de la reprezentanta ma incanta, deoarece stiu de la cine o cumpar, stiu cine a avut masina inainte (am si discutat cu tipa intre timp) si mi-a zis ca singurul lucru a fost o tamponare in iarna asta,fata,spate,in rest nimic. In rest toate reviziile la Autoklass, mai putin una in Austria.

Legat de garantie mi-au zis ca imi ofera un an garantie la ea,ca si cum as fi avut garantie din fabrica.

Din pacate la pret nu am mai putut umbla. Am mai cautat variante dar in zadar. Mai erau cateva in targ,dar vandute de samsari si nu prea am incredere,si la pret si mai mare,iar in Germania a trecut criza si deja un c220 bun,pana in 100.000km si cu ceva dotari pe ea,trece de bugetul meu cu mult.
          Last edited by no problem; 04-19-2010, 13:54 PM.

Comment

Acum ceva ani am lucrat la Latin Efe Dacia (Dealer Dacia), si am vandut masini noi dar si sh.
            Iti mai dau un pont de care sigur vei beneficia si vor fi de acord, poti cere primele 3 revizii gratuite si atunci ii intinzi mana sa bati palma sau daca te tine, iti iei banii frumusel in mana faci un teanc de 20.000 Euro si ii pui pe masa, le spui ca asta este oferta finala de pret pe care o poti oferii, in cel mai rau caz mai pui 500 euro, iti spun sigur ca vor accepta. Mare atentie la bani, adica ce vreau sa spun este ca suma finala care ramane definitiva este in euro sau in lei la cursul zilei, daca ai euro si trebuie sa ii schimbi in lei pierzi la cursul de vanzare, dar daca accepta euro e bine pentru tine. Ce mai poti castiga de la ei ar fii ca ei sa se ocupe de inmatriculare si costurile de inmatriculare.
            Tot ce ti-am spus mai sus sunt in spatele unui Consilier Vanzari si anumite beneficii de care poate beneficia un potential cumparator.
            Bafta la achizitie, parerea mea este ca oferta este buna si mai poti obtine ceva in plus fata de ce ti-au oferit ei, sa faci in asa fel sa ai ultimul cuvant de spus, spus de catre vanzator.

Ideea ca o cumpar de la reprezentanta ma incanta, deoarece stiu de la cine o cumpar, stiu cine a avut masina inainte (am si discutat cu tipa intre timp) si mi-a zis ca singurul lucru a fost o tamponare in iarna asta,fata,spate,in rest nimic. In rest toate reviziile la Autoklass, mai putin una in Austria.
            Profita si de ce ti-a spus fosta propietara si subliniaza acest aspect a suferit un accident.
            Last edited by no problem; 04-19-2010, 15:01 PM.
            E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Ms de raspuns. Ideea cu banii ar fi cam nasoala daca as avea euro,deoarece vor in lei la cursul BNR al zilei. Dar eu am lei,deci imi convine,plus fata de asta,creditul de nevoi pe care il iau e tot in lei. Deci as putea sa ma duc cu lei in valoare de 20.000 euro,si sa ii intreb si de revizii,sa vedem ce zic si ei.

Legat de imatriculare,nu asta e problema,deoarece masina e deja imatriculata iar reimatricularea costa in jur de 50-100 RON,deci nu ar fi un capat de tara.

Eu unu sper sa acepte 20.000 si 3 revizii,ca pana la urma totusi are 70.000km,deci intr-un an atinge suta si deja scade foarte mult valoarea,spoilerul fata e zgariat pe dedesupt de la boruduri,la fel si jantele,mai e capacelul de la tractare de pe spate care lispeste si e cam 200euro fara vopsitorie,si ar mai fi cateva zgarieturi mici si chestii de genu si as mai putea continua.

Si in plus fata de asta,am aflat ca masina vine echipata cu anvelope de iarna,deci alti bani,alta distractie pe anvelope de vara,adica in jur de 800euro.

Si pana la urma ma gandesc ca maisna fiind avans pentru noul E-Klasse,interesul lor e sa scape de ea cat mai repede ca sa nu stea cu banii blocati in ea,si oricum in 20.000 euro ei isi scot destui bani,avand in vedere cum se evalueaza masiniile la buy-back. Tipa mi-a zis ca ei i-au evaluat maisna in starea cum este ea acuma la 16.900 euro,si am ramas masca,adica in 16.900euro iti iei un w203 cam in aceeasi km si dotari bune pe ea.

Comment

Reprezentantele astea sunt mai rau decat samsarii din targ
                De acea diferenta de 4100E pe care o cer in plus fara de cat au luat-o de la proprietar ar fi putut macar s-o cosmetizeze un pic.
                Mai negociaza la pret, mai ales ca ai aflat c-a fost si lovita. Nu te grabi ca nu se inghesuie lumea cu banii in perioadele astea.

Comment

La diferenta asta de bani banuiesc ca a fost de vina si propietara,care banuiesc ca nu mai putea astepta sa o vanda ea,asa ca a preferat sa piarda substantial dar sa astepte noul E-Klasse.

Comment

La buy-back asa pierzi mereu. Comoditatea se plateste (scump)

Originally posted by bogdel.david View Post
                    au verificat masina cap-coada cand au considerat-o avans pentru noua masina,si ca e ok si ca nu a avut accident.
                    Mergi pe partea asta - daca ei ti-au garantat o masina fara accident, iar tu ai aflat ulterior ca a fost lovita, asta denota neseriozitate din partea lor => lipsa de incredere din partea ta => mai putini bani pt ei
                    Last edited by EQUANT; 04-20-2010, 17:31 PM.

Comment

Legat de faza cu tamponatul,ei mi-au zis de prima data cand am fost sa o vad ca bara fata si spate a fost schimbata in urma unei tamponari,deci nu m-au mintit cu nimic.

Referitor la faza cu verificatul,au verificat-o in sensul ca masina nu are probleme,lovita fatal sau alte lucruri de genul asta.

Eu ma duc saptamana asta cu banii si le dau 19.000euro cash,sa vedem ce zic si ei,si trag cat pot de ei.

Comment

Succes, si sa ne spui si noua cum a decurs.

Comment

Ţi-ai cumpărat maşina până la urmă?

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF