Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sigla capota rupta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sigla capota rupta

Buna ziua,am si eu o intrebare.Stie cineva de unde as putea sa cumpar o sigla asemanatoare?Vreau sa o pun la un W202 c180.ar merge?Mersi pentru orice informatie.Sa vedem cum o mai rupe pe urma.
    Attached Files

Se gasesc pe ebay si pe okazii.ro. costa cam de la 10 euro in sus, cred...

Comment

Pe ebay e mai ieftin.In magazine e intre 75 si 100 ron.Depinde de magazin.Cel putin in Ploiesti astea sunt preturile.Cauta pe net din dezmembrari ca eu mi-am luat cu 25 ron modelul standard(cu stea)Dar mai mult nu are cum coste nici ala pe care il vrei tu.

Comment

Salut! Aceeasi problema am avut-o si eu...o tot gaseam rupta sau intoarsa...am gasit la dezmembrari in Spania piesa care sa monteaza in capota,dar nu la fel ca cea pe care o aveam.Cea pe care am luat-o din dezmembrari necesita emblema tip stea care se poate pune de fiecare data cand folosesti masina(nu stiu cum se numeste mai exact).Stie cineva unde pot gasi stelutza?de preferat in Bucuresti sau Targoviste...Multumesc!

Comment

Mergeti la dezmembrari

Comment

@pomelo: La dezmembrari trebuie sa ai foarte mare noroc sa gasesti. Se vand ca painea calda. Eu am incercat la toate dezmembrarile din zona, si desi erau unele care aveau si cate 3-4 ochioase la dezmembrat, nu am gasit nicaieri emblema.
            ...

Comment

Eu am avut noroc, am gasit la dezmembrari in stare foarte buna la pretul de 50 ron.
              Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Am tot frecventat dezmembrarile in acest scop,dar nimc...ma gandeam la vre-un magazin....
                Toate cele bune!

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF