Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi urgente in privinta achizitonarii unui W203 C220CDI Euro3/4?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi urgente in privinta achizitonarii unui W203 C220CDI Euro3/4?

Buna seara, caut sa imi achiztionez un C-klasse w203 in aceasta perioada dupa ce mi-am maritat seria 3-ul. Iar in seara asta am dat peste un anunt ce imi face cu ochiul:
    http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.ph...6offset%253D45

Am vorbit cu omul, iar masina este fabricatie 11.2003, problema e ca nu stie nici el ( dubios ce-i drept) ce norma de poluare are: E3/4.
    Perosnal stiam ca daca ai w203 facelift cu 150cp in mod normal ar trebuii sa ai la RAR euro4, dar nu bag mana in foc ca ar fii asa.
    MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Este euro 3 suta la suta. Nici nu stiam ca a aparut facelift-ul in 01.2004 !
    sigpice60 525d

Comment

Asa stiam si eu...ca aparuse prin 02/03-2004. Omul a scris de dragul marketingului 2004, el mi-a zis ca este fabricat in 11.2003, si totusi foarte curios, cum de este un facelift de 150cp la acea data?
      Last edited by T_o_r_q_u_e; 03-01-2010, 19:38 PM. Reason: Quote inutil.

Comment

Mi se pare dubios anuntul, pozele si daca mai si spui ca de fapt ti-am spus ca e 11.2003 si are facelift, e dubios de-a binelea. Eu iti recomand sa nu te incurci. E ceva necurat la mijloc, teapa mai mult ca sigur !

Depinde de ce suma dispui, dar sigur gasesti o masina buna, daca nu te grabesti.
        Last edited by T_o_r_q_u_e; 03-01-2010, 19:40 PM.
        sigpice60 525d

Comment

Misto masina. Un lucru bun e ca sa poate circula cu ea asa fiind inmatriculata in Bulgaria. Km m-i se par cam putini avand in vedere ca e diesel, dar poate sunt eu paranoic.

Comment

Le: Unde, sau pe ce site pot afla cu precizie de la ce data sau fabricat aceste modele facelift.

Si mie mi se pare Sf-ul anuntul, dar nu pierd nimic daca incerc sa tatonez terenul...
            Cu km nu e problema ( omul mi-a zis direct ca a luat-o fara carte service), oricum se verifica in reprezentante si ar mai fii o varianta (km memorati in cheie).
            Daca masina nu exista in baza de date ( nu s-a facut nici macar 1 revizie)...e clar.
            L-am pus sa imi trimita in seara asta un set complet de poze si o serie de sasiu.
            Chiar acum caut si pe toate siteurile posibile , caut dovezi daca la finalul lui 2003 sau pus pe piata modele astea...deocamdata nu gasesc nici o dovada, in germania pe mobile.de / autoscout. le gasesc abia cu fabricatie aprilie 2004.
            Last edited by flavius89; 03-01-2010, 19:54 PM.

Comment

Deasemenea cunoasteti niste site-uri in care pot verifica seria de sasiu? La bmw gasisem undeva un site, in care imi afisa exact acea tabela pe care o primeai cand achizitionai masina de noua din fabrica, cu fiecare data a motorului, si fiecare maruntis de optionala ales pe masina.

Comment

Pe asta nu il stii?http://www.clubmercedes.ro/folositor...-vin-t156.html

Comment

Originally posted by sofermercedes View Post
                  OOO. ms mult, exact de ceea ce aveam nevoie, nu stiam de el siner sa fiu..
                  Acum nu ramane decat sa stau in asteptarea vin-ului

Comment

Este posibil sa se fi facut facelift la modelul anterior. Se poate si din cate am auzit nici nu ar fi mult de munca doar ca ai nevoie de piesele necesare. (oricum ma indoiesc ca ar fi facut asa ceva..)
                    Totusi in continuare, anuntul e dubios, si mai ales pretul :O

Comment

Originally posted by flavius89 View Post
                      OOO. ms mult, exact de ceea ce aveam nevoie, nu stiam de el siner sa fiu..
                      Acum nu ramane decat sa stau in asteptarea vin-ului
                      Serios, chiar nu stiai?

Comment

Originally posted by sofermercedes View Post
                        Serios, chiar nu stiai?
                        Auzisem de el pe forum doar tangential...dar lenea nu m-a indemnat sa dau un search mai aprofundat.

Ps: Va tin la curent in legatura cu anuntul, momentan vanzatorul are alte ocupatii mai importante si nu imi mai vede apelurile...proabil l-am luat prea tare,

Comment

WDC2030082R117178

Misterul masinii se adanceste ))
                          Data livrarii: iulie 2003 intr-o reprezentanta din Marea Britanie????
                          Sincer acum, ma intreb pe ce parte a avut volanul la acea data.

Cum pot afla din acel site rusesc, daca masina este facelift si cu 150cp?

Comment

Tot nu ai renuntat la masina aia ?
                            In urma ultimelor informatii oferite de tine, e clar de ce e fabricata in 2003, dar are face-lift, inclusiv interior !

Daca a fost livrata in Anglia a avut volanul pe dreapta. Cand s-a facut mutarea pe stanga s-a pus bord si bari de face-lift.

Dupa parerea mea, clar nu se merita, nu stiu de ce mai pierzi timpul cu ea !
                            sigpice60 525d

Comment

Originally posted by T_o_r_q_u_e View Post
                              Tot nu ai renuntat la masina aia ?
                              In urma ultimelor informatii oferite de tine, e clar de ce e fabricata in 2003, dar are face-lift, inclusiv interior !

Daca a fost livrata in Anglia a avut volanul pe dreapta. Cand s-a facut mutarea pe stanga s-a pus bord si bari de face-lift.

Dupa parerea mea, clar nu se merita, nu stiu de ce mai pierzi timpul cu ea !
                              Mda, dupa postarea mea imi picase si mie fisa....) totul se leaga acum.
                              Totusi o gramada de bani sa faci o astfel de investitie.
                              Oricum nu ma mai interesa din moment ce vazusem ca e Euro3. Dar nu ma costa nimic daca ma interesam si de istoricul VIN-ului.

Ok, caz inchis

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF