Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Preturi informative piese w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Preturi informative piese w203

SALUT!Am deschis acest thread cu preturi informative pentru piesele pe care le am schimbat la C ul meu(mi a mancat zilele):

-termostat 120lei

-brat suspensie 400lei

-balast xenon(din dezmembrari) 200lei(nou reprezentanta 3000lei)

-2 becuri d2r 220lei

-senzor placute frana 30 lei

Mai am nevoie de un senzor pentru temperatura exterioara..stie cineva cat costa si de unde l pot procura?

Originally posted by Palimaru Codrut View Post
    SALUT!Am deschis acest thread cu preturi informative pentru piesele pe care le am schimbat la C ul meu(mi a mancat zilele):

-termostat 120lei

-brat suspensie 400lei

-2 becuri d2r 220lei

Mai am nevoie de un senzor pentru temperatura exterioara..stie cineva cat costa si de unde l pot procura?
    Salut. Ce termostat ai gasit tu la pretul asta??

Comment

Poi nu stiu exact mi l a schimbat meseriasul..oricm imi merge deocamdata..l am luat de la CHAMADE..era trimis de la AUTONET..oricum cred ca turcesc.,k bratu care mi l atrimis asa era..

Comment

salut la un w203 am cumparat un termostat original cu 120-140 ron de la reprezenta cluj nou nout de vreo 2 luni aprox.desi acum au injumatatit preturile la piese... tot scumpe au ramas .... o cheie auto 200 euro???? mi se pare ceva enorm de mult... dar asta e ... ai mercedes platesti.... mai bine ne luam cate un mercedes cobra si nu avem nici un fel de probleme

Comment

-termostat 120lei

-brat suspensie 400lei

-2 becuri d2r 220lei

Salut,
          Nu vreau sa par arogant. Dar din ce vad acolo ai bagat cam 10 mil in masina. Daca ti-au mancat zilele 10 mil, sfatul meu e sa dai w203 u si sa cumperi un logan, sau un golf 3 . Fara suparare.

Comment

Referitor la termostat , eu cand l-am schimbat am cerut special Behr-Thermot tronik , in caz contrar imi aduceau Wahler.Am platit acum 1 an 180 de lei pe termostat , tot de la Chamade si tot prin Autonet a venit piesa.

Comment

Originally posted by Andreew View Post
              Salut,
              Nu vreau sa par arogant. Dar din ce vad acolo ai bagat cam 10 mil in masina. Daca ti-au mancat zilele 10 mil, sfatul meu e sa dai w203 u si sa cumperi un logan, sau un golf 3 . Fara suparare.
              DA DAR AICI LA BOTOSANI LA MINE AM UMBLAT VRE O SAPTAMANA PRIN SERVICE uri..si masina o am de cateva luni...am un peugeot 407 de 2 ani si nu i am schimbat nimic nimic decat ulei si cauciucuri!
              APROPO LA UN GOLF 5 SIN 2007 2009 AI IDEE CAT E INTRETINEREA?CXA M AR TENTA.
              MULTUMESC

Comment

Telescoape la w203 are cineva idee cat costa?
                multumesc

Comment

Am schimbat eu la Vectra lui socru-miu, zilele astea, ambreiajul si volanta si am platit peste 4.000 lei, daca tu te plangi de nici 1000 lei platiti in timp si mai si compari la fiabilitate cu w203 un 407...
                  sigpice60 525d

Comment

DA DAR AICI LA BOTOSANI LA MINE AM UMBLAT VRE O SAPTAMANA PRIN SERVICE uri..si masina o am de cateva luni...am un peugeot 407 de 2 ani si nu i am schimbat nimic nimic decat ulei si cauciucuri!
                    APROPO LA UN GOLF 5 SIN 2007 2009 AI IDEE CAT E INTRETINEREA?CXA M AR TENTA.
                    MULTUMESC
                    Nu am idee, insa este prea subiectiva faza. Costul intretinerii depinde de la masina la masina si de la proprietar la proprietar. De exemplu la a mea(w203 k) luata vara trecuta de la 80000 km din 2002 dupa aproape un an(10000 de km de romania) nu am bagat nimic in piese si sunt sigur ca nu o sa bag prea curand. Deci depinde(in special la astea second daca vorbim) de ce marfa ai luat, daca sunt kilometrii reali sau nu, ce componente au fost schimbate, daca a fost accidentata sau nu, istoria de service, ce componente urmeaza sa se strice in functie de kilometrii parcursi, cum o conduci etc etc.
                    Last edited by Andreew; 02-23-2010, 19:42 PM.

Comment

Originally posted by Andreew View Post
                      Nu am idee, insa este prea subiectiva faza. Costul intretinerii depinde de la masina la masina si de la proprietar la proprietar. De exemplu la a mea(w203 k) luata vara trecuta de la 80000 km din 2002 dupa aproape un an(10000 de km de romania) nu am bagat nimic in piese si sunt sigur ca nu o sa bag prea curand. Deci depinde(in special la astea second daca vorbim) de ce marfa ai luat, daca sunt kilometrii reali sau nu, ce componente au fost schimbate, daca a fost accidentata sau nu, istoria de service, ce componente urmeaza sa se strice in functie de kilometrii parcursi, cum o conduci etc etc.
                      In plus, eu, care lucrez la Loganele de care se vorbea mai sus. pot sa iti garantez ca si alea te indoaie la pretul de service.

A mea a avut 240.000Km cand am luat-o si am inlocuit la ea telescoapele spate (aprox 700Ron cu manopera cu tot), un brat-bieleta pe spate (120Ron) si un set de bujii incandescente.
                      Am mai facut reglaj la unghiuri, care e musai sa il faci si la Trabant, si i-am dar consumabile de calitate.

O remarca ar mai fi: un "element fitrant" care e echivalentul filtrului de ulei de Logan e cam la jumate de pret, iar filtrul de motorina este la acelasi pret cu cel de "By Reno".

Bafta.

P.S. Pai mai Codrute, daca tu pui la socoteala doua becuri si senzorul de placute frana, nu te supara... dar sa sti ca si Golf-ul are becuri, si are si placute de frana... ca altfel nu s-ar mai opri.
                      Last edited by nickbal; 02-23-2010, 20:35 PM.
                      W203 - 2001

Comment

Poi eram invatat cu peugeot ul ca doar cheie ii dadeam si mergea..masina e in tara din martie 2009 si are.......208000km..din 2002..dar m a enervat la culme faza de la reprezentatnta cu balastul...aprox 3000 ron..ca e xenon din fabrica si alte vrajeli..2 telescoape fata peugeot care trebuie sa le schimb am dat comanda costa 560 lei..la mercedes cat ar costa?
                        NUMAI BINE TUTUROR

Comment

-termostat 120lei

-brat suspensie 400lei

-2 becuri d2r 220lei

Stimate coleg
                          Subsemnatul detine un C din 2001 si un Logan nou diesel(2009). Saptamana trecuta am facut revizia de 15.000 km la Logan. Pret cu tot cu manopera 900 ron. Adica ulei,filtre,si nu stiu ce saiba de pe la directie(deja!!!)
                          Mercedesul il am de aproximativ 2 ani dar in afara de consumabile nu necesita altceva(deocamdata)
                          Daca tu esti nemultumit, e treaba ta. Problema este mai ampla si depinde de mai multe lucruri. Cum am mai zis pe un topic deschis pe aici, conteaza si ce masina ai cumparat si de la cine. M-am uitat pe net si am vazut C-uri W203 si la 7000 de euro. Probabil, la banii astia, ar mai trebui investit ceva sa semene a masina.
                          Raman la parera ca, de cele mai multe ori, pretul reflecta si calitatea produsului cumparat.
                          Si...in alta ordine de idei...daca tu compari 407 sau Loganul cu C...no comment!!!
                          Last edited by Tavi73; 02-23-2010, 20:56 PM.
                          Sigla Mercedes-Benz semnifica cele trei spatii pentru care germanii produc motoare – sol, apa si aer

Comment

Dar si drumurile din Romania..mai ales aici la BT...e groaza..de asta am si umblat atat ca service urile sunt pline...si meseriasii<decartier>nu se baga la MB..sunt de acord ca Mercedesurile sunt masini fiabile,Atego din fundalul avatarului are sarcina utila 1800kg si pune taicamiu zi de zi 5 6t pe el...si tot asa nu i a schimbat nimic..chiar daca in bord parca e pom de craciun apar toate erorile posibile..dar mecanic e impecabila..pt aceasta mi a luat taicamiu la 18 ani MERTZ..ca sa ma chinui pan' o pun pe rampa..dar i am depasit asteptarile...
                            STIMA

Comment

Drumurile sunt la fel in toata Romania. Dar asta e alta poveste.
                              Nu am sustinut niciodata ca Mertzurile sunt cele mai grozave, dar tu te plangi de 10 mil. bagati in el?!? Nu e momentul si nici locul potrivit sa iti spun cum m-au mancat de bani, de-a lungul timpului, masini gen Opel Astra H de 2005. Am schimbat 3 alternatoare intr-un an si jumatate. Sa vezi astea probleme, nu schimbarea unor piese, consumabile de altfel...
                              Drumuri bune sa aveti cu totii...
                              Sigla Mercedes-Benz semnifica cele trei spatii pentru care germanii produc motoare – sol, apa si aer

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF