Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Please help me

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Please help me

Va salut!Poate cineva sa imi dea un sfat sau sa ma ajute?Am un mercedes c200 kompressor din 98 si problema mea e urmatoarea:NU IMI CITESTE CHEIA DELOC.Mentionez ca e cheie in acea cu infrarosu.imi deblocheaza usile,deschide portbagajul din telecomanda,dar nu pot debloca volanul.Va rog ajutati-ma. Multumsec anticipat!

Salut,incerca cu cheia de rezerva,sau sterge putin acolo unde bagi cheia cu ceva spirt poate e murdar.Si eu am patit doar de doua ori si am tot insistat si a luato pana la urma.Mai incearca poate e ca la mine... sper sa ai noroc

Comment

Am sters,am curatat. Nu am nici cheie de rezerva(

Comment

Originally posted by dragos-bogdan View Post
        Am sters,am curatat. Nu am nici cheie de rezerva(
        Ar fi trebuit sa ai...
        Este crapat plasticul pe ea? cred ca da.. sigur... tot apasand.. se poate sa fie vreun circuit care nu lucreaza bine.. Daca ai pe cineva care se pricepe la electronica, roaga-l sa o deschida si sa se uita la ea, daca nu cumpara una NOUA!!!!!! DIN 98, cred ca ajunge.... BAFTA!!

Comment

Daca imi trimite-ti cheia cu contactul intr-o zi am rezolvato. Si nu ar mai fi nevoie sa veniti cu masina. Saptamina asta sint un pic ocupat dar poate o fac intre timp.
          Originally posted by dragos-bogdan View Post
          Va salut!Poate cineva sa imi dea un sfat sau sa ma ajute?Am un mercedes c200 kompressor din 98 si problema mea e urmatoarea:NU IMI CITESTE CHEIA DELOC.Mentionez ca e cheie in acea cu infrarosu.imi deblocheaza usile,deschide portbagajul din telecomanda,dar nu pot debloca volanul.Va rog ajutati-ma. Multumsec anticipat!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF