Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cum desfund gaurile pe unde sare lichidul de parbriz

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum desfund gaurile pe unde sare lichidul de parbriz

Salut.Astazi fiind destul de cald afara am incercat sa spal parbrizul folosind lichidul de parbriz.Mie din alea 4 gaurele pe care sare lichidul imi merge decat una.Pana zilele trecute am zis ca o fi inghetat si nu am bagat de seama.Dar acum pe vremea asta imposibil sa mai fie inghetat.Am incercat si cu un ac sa vad daca sunt infundate dar tot nu merge.Cum as putea sa le desfund?Ca am observat ca forteaza si motorasul si nu vreau sa mai incerc sa dau ca am mai patit-o la o masina la fel.Am fortat prea mult si sa dus motorasul.Daca aveti vreun sfar cum as putea sa le desfund v-as fi recunoscatot.Multumesc

Originally posted by Antonyo View Post
    Salut.Astazi fiind destul de cald afara am incercat sa spal parbrizul folosind lichidul de parbriz.Mie din alea 4 gaurele pe care sare lichidul imi merge decat una.Pana zilele trecute am zis ca o fi inghetat si nu am bagat de seama.Dar acum pe vremea asta imposibil sa mai fie inghetat.Am incercat si cu un ac sa vad daca sunt infundate dar tot nu merge.Cum as putea sa le desfund?Ca am observat ca forteaza si motorasul si nu vreau sa mai incerc sa dau ca am mai patit-o la o masina la fel.Am fortat prea mult si sa dus motorasul.Daca aveti vreun sfar cum as putea sa le desfund v-as fi recunoscatot.Multumesc
    Eu stiam ca duzele sunt incalzite si nu ar trebui sa fie probleme. Mai insista cu acul si daca totusi nu, ia un feon de par si incearca sa le incalzesti si cred ca cel mai bine ar fi sa le scoti.
    ....si apropo .... motorasul e doar 60 ron nou.

Comment

Ca sa fii sigur ca sunt infundate acele diuze , deconecteaza furtunul de acolo de la capota , astfel incat sa poti vedea daca pompa lucreaza calumea si daca problema e de la diuze.Eu pentru curatat am folosit detartrant , am lasat diuzele intr-un vas cu detartrant cam jumatate de ora , apoi cu un ac foarte subtire am inceput sa le desfund.Bafta in rezolvarea problemei.

Comment

Se infunda destul de usor acele duze. Eu le-am desfundat direct pe masina cu un ac (ai grije sa nu le maresti gaura ca nu o sa mai stropeasca bine)
        W202, C180 elegance, 1995

Comment

Ac sau sarma de cupru de 0.4 - 0.7 mm.
          Unless I'm very much mistaken...

Comment

Deasemenea iti recomand sa cureti si rezervorul in care sta lichidul de parbriz.De multe ori se depune mizeria la fundul rezervorului,iar de aici ajunge la diuze si se infund.
            W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Mersi mult pentru sfaturi.Problema am rezolvat-o...am bagat o sarma foarte subtire si si-au dat drumul.Unul singur din cele 4 nu arunca cum trebuie dar sunt destul de multumit.In legatura cu stergatorul voi ce dimensiuni aveti la el?Macar in centimetri daca imi puteti spune ca eu cand am luat masina nu avea stergatorul original.Asta care il am acum sterge destul de bine dar e foarte mic ca dimensiune si va dati seama ca fiind mult mai mic sterge si o suprafata mult mai mica.Am vazut la alte masini aceelasi model ca e cu vreo 15 cm mai mare

Comment

Cumpara de 65 cm ,asa am pus si eu la masina si este ok si am acelsi model ca tine

Comment

Eu am stergatoare Bosch Twin 600,lungimea fiind de 60cm.
                  W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Mersi mult pentru sfaturi.Problema am rezolvat-o...am bagat o sarma foarte subtire si si-au dat drumul.Unul singur din cele 4 nu arunca cum trebuie dar sunt destul de multumit.In legatura cu stergatorul voi ce dimensiuni aveti la el?Macar in centimetri daca imi puteti spune ca eu cand am luat masina nu avea stergatorul original.Asta care il am acum sterge destul de bine dar e foarte mic ca dimensiune si va dati seama ca fiind mult mai mic sterge si o suprafata mult mai mica.Am vazut la alte masini aceelasi model ca e cu vreo 15 cm mai mare
                    Modelul standard este de 600mm.
                    Mergi la un magazin de piese auto si cere stergator pentru Mercedes W202,vor stii ei de ce ai nevoie.
                    Recomand Valeo !
                    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Cum stai tu la volan,in partea dreapta cum deschizi capota se afla un filtru pt apa din rezervorul de cca 5 litrii pt sprituitoare.....poate e plin de mizerie ce zici????

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF