sal...am o problema la un c-class c200 din 2003, w203. indeiferent unde setez zona in care sa bage aer(manual nu auto) nu pot opri zona picioarelor...cand setez doar zona picioarelor baga doar acolo dar in oricare alta baga in acelasi timp si la picioare(intradevar putin mai slab dar se simte destul de bine avand in vedere ca vara la drum lung nu pot merge fara sosete ca imi ingheata picioarele de la AC).
mi-a spus cineva ca se poate face la diagnoza...prin computer sa il faci sa bage unde trebuie....cu alte cuvinte sa inveti masina...dai zona pe picioarelor setezi din computer doar picioare...si tot asa. stie cineva daca se poate asa sau trebuie schimbat ceva pe acolo pe la fantele alea care schimba directia de aer?
Multumesc anticipat.
mi-a spus cineva ca se poate face la diagnoza...prin computer sa il faci sa bage unde trebuie....cu alte cuvinte sa inveti masina...dai zona pe picioarelor setezi din computer doar picioare...si tot asa. stie cineva daca se poate asa sau trebuie schimbat ceva pe acolo pe la fantele alea care schimba directia de aer?
Multumesc anticipat.
Comment