Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cu sistemul de incalzire.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cu sistemul de incalzire.

Va salut, am un C-class W202 diesel 2200 din 1995 fara AC.
    Problema este ca acuma iarna nu da caldura deloc pe consola centrala si spre parbriz. Doar pe laterale si jos la picioare, in schimb la locurile specificate baga aer rece.
    Care ar fi cauza?
    Eventual vre-o solutie, ceva sfaturi.
    Multumesc.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Mie nu imi da caldura deloc pe consola centrala si nu cred ca e un w202 care sa dea caldura pe acolo (am urcat in 10 w202 si toate baga rece pe centru).
    W202, C180 elegance, 1995

Comment

Din pacate masina de care am intrebat este al unui verisor.
      Si eu am tot un asemenea model si baga caldura pe toate directiile inclusiv pe centru. Ce-i drept eu am clima, dar nu cred ca asta este difernta.
      Eu stiu ca sunt cele doua electrovalve de sub capacul de plastic, unde se afla calculatorul motorului. Poate de acolo ar problema, nu stiu de aceea am pus intrebarea aici pe forum, poate au avut si altii aceasta problema si au rezolvat.

Comment

La mercedes w202 fara clima asa sunt toate.Pe centru baga aer rece si in rest cald.Mam interesat si cica asa se regleaza caldura sa nu se incinga prea tare in masina.Mai am 2 prieteni cu aceelasi model si la fel baga

Comment

OK, multumesc pentru raspunsuri.
          Credeam ca undeva s-a defectat ceva, inseamna ca e asa din constructie.

Comment

W210 cu sau fara climatronic, aceeasi poveste (rece pishentru). E "de la ei".
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

va salut,si eu detin un c180 din 95 si la mine nu baga pe centru absolut nimik,care ar fi problema?.
              Tapiterie-Auto-reconditionari

Comment

Originally posted by stelica1974 View Post
                va salut,si eu detin un c180 din 95 si la mine nu baga pe centru absolut nimik,care ar fi problema?.
                Nu este nici o problema. Nu baga caldura pe centru nici la mine (c180, w202, elegance).

Ps: asa sunt ele concepute.
                W202, C180 elegance, 1995

Comment

Originally posted by stelica1974 View Post
                  Trebuie sa bage aer pe absolut toate fantele,

Pe centru nu baga,sesizabil, (dar oricum baga, aer rece) atunci cand instalatia de climatizare este pusa pe EC, adica butonul EC este activ (are ledul rosu aprins), atunci nu lucreza nici compresorul de clima, merge doar pe ventilatie.
                  - cand instalatia merge normal, fara economic, trebuie sa bage aer peste tot, mai slab sau mai puternic,depinde de reglajul din butoanele de nivel si pozitie.
                  W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                  http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Deci cum spuneam ,la mine nu baga pe mijloc deloc ,adika nimik nici cald nici rece.

Comment

Unitatea de ventilatie e dintr-aia cu rotitze ?sau ai clima automata?incearca sa verifici clapeta de dirijare a aerului.Verifica daca atunci cand misti rotita , se aude clapeta din dreptul acelor duze de ventilatie cum lucreaza.In rest pentru celelalte pozitii baga normal?

Comment

Probleme la aerisire

Deci am sa atasez o poza sa vezi ce model e ,aer baga peste tot normal mai putin pe mijloc unde nu baga nimik in niciun fel,ceva nu e in regula cred.
                        Attached Files

Comment

Suuuuper poza . Nu se vede mai nimica. Oricum e clar ca ai panou de control cu rotite verticale...cele care regleaza temperatura aerului.

Atentie: pe parbriz trebuie sa sufle aer cald. Prin mijloc aer rece. Daca nu sufla nimica inseamna ca s-a bulit vreo clapeta din sistemul de ventilatie. Normal pe mijloc trebuie sa sufle cu aceeasi intensitate ca si pe laterale, numai ca aer rece. Vorbesc despre W202 fara AC sau Klimaautomatik.
                          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                          C180 W202, 1994
                          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Asta banuiam si eu ,dar dupa cum am zis nu-mi baga nimik pe mijloc,sus la parbriz imi baga doar doar pe astea doua iesiri din mijloc fata nu baga,scuze de poza dar alta nu am .

Comment

Intrebare: cand stai in masina la relanti daca e liniste in masina, nu ti se aude vreun pacanit constant? In mod normal cand o clapeta nu sta in pozitia in care trebuie se aude un pacanit cam la 5-7 secunde pentru ca clapeta tot face cursa si nu se opreste.
                              Daca se aude atunci poti identifica de unde e baiul.
                              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                              C180 W202, 1994
                              W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF