Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme inchidere vaccumatica w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme inchidere vaccumatica w202

Salut.Am o mare nelamurire cu inchiderea.Seara daca vin de undeva inchid masina(si de fiecare data probez si usile sa vad daca sunt inchise nu doar ma uit la beculetul rosu)si dimineata e masina deschisa.Primele vreo 2 ori cand mi sa intamplat eu stiam sigur ca verificasem dar am zis ca am uitat sau nu am fost atent sa o inchid dar de fiecare data e asa.Seara o inchid si dimineata e deschisa.Ce ar putea fi?Daca vi sa intamplat astept un raspuns...nu ca ar avea ce fura din masina...dar e stresant sa stii ca e deschisa poate toata noaptea

Probabil scapa aer pe instalatie , trebuie verificate furtunele , pompa si imbinarile dintre furtune.O seara buna.

Comment

Ai inchiderea centralizata originala, cu telecomanda pe cheie?
      -sau ai una aftermarket ?
      W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
      http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Inchiderea e cea originala.Azi dimineata la fel am patit.Era descuiata...Sper s o rezolv maine ca ma chemat cineva sa se uite la ea.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF