Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Diagramă conector oglinzi exterioare W204?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Diagramă conector oglinzi exterioare W204?

Salutare, mă confrunt cu o problemă ciudată. Am observat ca semnalizarea pe oglinda stânga nu mai merge. Am oglinzi de facelift, rabatabile și fotocromatice. Mașina nu-mi dă eroare pe CAN ca nu mai merge semnalizarea! Așadar am făcut-o bucăți am scos lampa și la fel nu o detectează ca fiind vreo problemă! Am scos pe urmă mufele de la oglindă din modulul din ușa. La cea neagră am văzut că-mi dă eroare ca lampa de semnalizare nu merge! Deci doar cu mufa scoasă! Am luat un multimetru și am căutat să văd care sunt pinii de la semnalizare în mufa neagră! O probă la conectorul de la semnalizare de la oglindă și una direct pe mufa neagră. Am găsit doar masa continuitate și este pinul 10. Am pus și la caroserie. Ăla e! Celălat fir nu am putut să-l identific, circuit deschis! Deci ăla a pățit ceva e rupt? Și dacă e rupt de ce da eroare doar cu mufa scoasă? Nu e rupt să dea la masă undeva ca am măsurat între pini și nu am continuitate! Mă poate ajuta cineva cu diagrama la pinii aia de la mufele de la oglinzile Mercedes de W204 (W212 și cred ca și la S e la fel W221). Nu găsesc pe tot internetul și chiar nu știu cum e posibil! Nici un forum nimic!
    Attached Files
Working...
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF