Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

resetare accidentala unitate CD W 204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• resetare accidentala unitate CD W 204

Va salut .
    La un C klasse w 204 din 2010 s-a resetat din greseala tot sistemul CD plus mesajele din bord si acum afiseaza doar in limba belgiana. Nu reusesc sa le setez ptr limba engleza, imi cere sa introduc CD-ul masinii pe care insa nu il mai gasesc.
    Ce pot face in acest caz ?
    In plus de atat nu se mai conecteaza telefonul android la sistemul handsfree al masini. Acum cativa ani am mers la reprezentanta sa imi actualizeze navigatia si mi-au spus ca trebuie sa cumpar alt CD cu actualizarile la zi, insa pretul era unul imens ptr un CD actualizat.
    Voi cum ati rezolvat chestiunea asta ?

Salutare...pentru actualizare navi, găsești pe forumul Mercedes de pe Facebook pe cineva care te poate ajuta.
    Vad ca toată lumea a migrat acolo...
    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF