Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Abur de sub capota

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Abur de sub capota

Buna seara,colegii.Detin un mercedes c class,limuzina,motor 2.2 diesel,an 2010.Inainte sa apara problema despre care am rugamintea sa ma ajutati,am facut următoarele:
    -termostat defect,schimbat
    -lichidul era de culoarea maronie si l am schimbat ca asa mi s a spus ca este vechi si am pus albastru(circuitul spalat)
    Problema este ca imi iese abur exact de sub filtrul de particule,exact sub el parca s ar vedea un lichid pe tabla aceea de aluminiu care il înconjoară si banuiesc ca acela se evapora si iese abur.Toate lichidele sunt la nivel.Problema de mai demult este ca undeva la 2 zile mi se aprindea martorul de completare antigel si completam cam 200ml.Se văd dâre pe vasul de expansiune,dar numai 2 3 picaturi.Banuiesc ca e cam greu sa curga asa mult doar pe acolo.Ce am mai observat cand am dat capacul este ca parca motorul isi schimba brusc sunetul in unele momente,nu stiu daca doar mi se pare.Lichidul din vas arata ok,fara ulei,fara bule de aer.Daca deschid nu are presiune mare,nu sare etc.Temperatura in bord sta constanta undeva la 82°C,caldura baga.Masina o detin de o luna jumate.Daca m ati putea ajuta cu cateva sfaturi si pareri sa stiu incotro sa ma indrept.Am cautat și pe google,dar parerile pleaca de la busonul de la vas pana la chiulasa.Multumesc anticipat!

Nu are nimeni nici o idee?

Comment

Salut...dupa ce ai schimbat termostatul, in ultima vreme, ai mai pierdut antigel? Daca, da, inseamna ca pe undeva masina il pierde si are sanse sa ajunga pe protectia de la Dpf si sa se evapore..In acest caz, trebuie identificat pe unde exact se pierde...
      Stiu ca am mai citit despre o problema asemanatoare dar pe un Ml cu un motor identic...deci ar putea sa te ajute...Dar nu mai stiu daca aici pe forum sau pe Club Mercedes de pe Facebook..Poti incerca sa cauti...Stima.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Problema depistata.Un furtun care este in spatele motorului si duce in bord.Pe acolo curge.Momentan nu stiu daca e spart sau colierul slăbit.Pe acolo curge si da,curge pe protectia de la dpf si se evapora.Multumesc!

Comment

Originally posted by Cristi Nazarov View Post
          Salut...dupa ce ai schimbat termostatul, in ultima vreme, ai mai pierdut antigel? Daca, da, inseamna ca pe undeva masina il pierde si are sanse sa ajunga pe protectia de la Dpf si sa se evapore..In acest caz, trebuie identificat pe unde exact se pierde...
          Stiu ca am mai citit despre o problema asemanatoare dar pe un Ml cu un motor identic...deci ar putea sa te ajute...Dar nu mai stiu daca aici pe forum sau pe Club Mercedes de pe Facebook..Poti incerca sa cauti...Stima.
          Vreo metoda sa iau legatura cu dvs?

Comment

Salut...da...0722 525 076 telefon sau whatsapp.
            Stima.
            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF