Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W203 C200 CDI 90KW - Mers neregulat, vibratii puternice motor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W203 C200 CDI 90KW - Mers neregulat, vibratii puternice motor

Salut,

Detin un W203 ce a capat o vibratie puternica in orice plaja de turatii, totul a inceput dupa o depasire mai puternica.
    In acea zi am alimentat de la Rompetrol (statie nu partener) si am parcurs ~ 20km cu acea motorina pana sa apara vibratia iar apoi inca mai bine de 300km (exterior)
    - filtru de motorina a fost schimbat cu o zi inaintea alimentarii
    - am schimbat suporti motor si cutie dupa ce a inceput vibratia iar aceasta nu a disparut
    - cu ambreiajul calcat la jumate se aude rulumentul zornaind finut
    - injectorul 3 are corectie de 1.6
    - sunetul si vibratia sunt asemanatoare microbuselor acelea Mercedes mai vechi de le regasim in autogari.
    - masina trage perfect, ambreiajul tine, nu patineaza.
    - vibratia se resimte si in cutie cand este cuplata
    - fluctuatii mici la relanti
    - masina nu are erori ( tester Gutmann cu licenta / tester Delphi cu licenta )

V-as ruga sa va dati o parere, de la ce ar putea fi. Multumesc anticipat !
    Last edited by Sip; 11-05-2021, 22:38 PM.

Salut,
    Am patit ceva similar acum ceva ani cu un BMW diesel dupa ce am alimentat la statie a unei firme faimoase care acum, din cate stiu, nu mai este in Romania. La fel, testerul nu a indicat erori, la fel, fluctuatii la relanti. Sfatul mecanicului de la reprezentanta BMW: pune o motorina mai aditivata de la alta statie. Asa am facut si in 2 km am scapat de toate simptomele. Probabil a intrat vreo mizerie in injector/injectoare sau poate a fost motorina "botezata".
    Succes!

Comment

Salut, imediat dupa ce a inceput cearta in motor i-am bagat inapoi pana la full motorina de la MOL (simpla), cam 7 litri au intrat si aditiv de la LM peste, si nimic, am continuat cu un full de OMV Maxxmotion si tot nimic.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF