Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema schimb viteze

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema schimb viteze

Masina este un C Klasse 2015 s205 cu motor de 220 si cutie 7 G Tronic 200.000 km.
    De cateva zile masina a inceput sa schimbe vitezele la 3000 rpm.
    Cand este motorul rece schimba perfect. Cand ajunge la temperatura optima (90) incepe sa schimbe doar la 3000 de ture. La fix 3000 de ture pentru fiecare viteza.
    Am incercat sa comut intre eco / confort / sport... nu se schimba nimic... 3000...
    Nu smuceste.. nu se aude nimic aiurea... nu se aprinde nicio eroare in bord si am facut si o diagnoza cu tester mercedes si nu s-a gasit absolut nimic pe partea de cutie sau altceva...
    Revizia la cutie a fost facuta in urma cu un an / 10.000 km

Vreo idee?

Salut...foarte posibil si probabil o problema la motor! Exemple din experienta proprie: senzor arbore cotit, egr, garnitura admisie turbo...Cutiea este prima care "o ia razna" in cazul unei probleme a motorului...Am avut probleme cu senzor dpf, egr,garnitura turbo fara eroare pe tester...socuri in cutie la 1800 ture si schimbat uneori la 3000..pe senzorul de arbore am avut eroare, dar schimba doar la 3000...Curios ca tu nu ai gasit nimic...
    Last edited by Cristi Nazarov; 10-16-2021, 21:55 PM.
    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Mersi pentru parere Cristi.
      Da.. foarte ciudat...
      Si cum spuneam.. fara smucituri.. fara sunete ciudate.. fara erori.. si doar cand se incalzeste motorul...

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF